שרשור תגובות: 2 דגמי האוזניות החדשים מבית 1MORE | קבלו את SE HQ31 וה- MINI HQ20

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
Gil
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=94292

סקירה כפולה לשני דגמי SonoFlow של 1MORE – איכות, נוחות וביצועים במחיר מפתיע.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

תודה ! הביקורת הגיע בדיוק בזמן בשבילי. בהחלט נשמע מעניין. למה המחיר בארץ כל כך גבוה?
אני צריך החלפה עתידית לאוזניות קשת של ONANDOF BUDDY או משהו כזה, אוזניות ילדים גאוניות, מגיעות עם מיקרופון בום מדונה, וחיבור שאפשר לשרשר כמה אוזניות אחת לשניה ועם הגבלה ל85DB, הבעיה רק שמספר המכשירים עם חיבור 3.5ממ הולך ומצטמצם וגם נראה שהמחבר עצמו מעמיד את הטאבלט בסכנה - בטאבלט סמסונג זה בפינה הימנית תחתונה, זה חוטף כל הזמן מכות... וגם הטאבלט הקודם החיבור 3.5 שלו נשבר ואז התחיל שם סדק במסך...
לגבי MINI HQ20 אם אני מבין נכון - הוא מגיע על 85DB ועם אפליקציה אפשר לשנות ל75/95? ואז זה נשאר קבוע גם ללא חיבור לאפליקציה? (אם אני מחבר אותו אלי, מעדכן ומחזיר לילדים)?
מסתבר שיש החלשת עוצמה אחרי האזנה ממושכת. זה פיצ'ר מעניין מאוד שלא ראיתי אותו באוזניות אחרות. אני תוהה איך זה עובד ומה משך העצירה שמאפס את זה.

Gil
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 83 פעמים

שליחה #3 

1. זה המחיר שהיבואן החליט לתמחר.
2. חיובי.
3.לגבי משך העצירה שמאפס את החלשת הווליום באופן אוטומטי, לא יודע להגיד לך בדיוק כמה זמן זה, גם לא ראיתי שמציינים בעמוד המוצר.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #4 

ראיתי במקרה את הMINI HQ20 ב99 שח בKSP במבצע. נראה שנגמר, היה כנראה מבצע סופש, חבל שלא עדכנתי פה.
אני גם קיבלתי את שלי בדיוק. ההגבלת ווליום סבבה. הקשבתי לאיזה משהו של הילדים, האיכות צליל היתה בסדר גמור. לא חיפשתי לאתגר את זה. מאמין שזה כרגע אחת מאוזניות הילדים המשתלמות ביותר.
לגבי ההגבלת ווליום בשימוש רציף, לא יצא לי לבדוק. קצת מאתגר לבדוק את זה.
כן מציין שהאיכות בנייה נראית קצת ככה ככה. קצת חלשה כזאת. נראה כמה זמן יחזיקו. צירים ומסילות מפלסטיק. למחיר שהן עלו כנראה שהתמורה סבירה. לדעתי ב185 שח המחיר לא אטרקטיבי . לפני שנתיים קניתי JLAB ילדים עם חיבור 3.5 וBT במחיר דומה, אולי קצת יותר יקר. איכות בנייה של טנק.
בגלל ש HQ20 נראות לי קצת חלשות, כרגע אני הולך להזמין כבלים לאוזניות ילדים הותיקות שלהם שהן הרבה יותר חזקות, נראה לי שהבעיה במחברים.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”