השחלת סיב אופטי בבית קרקע
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
היה אצלנו היום טכנאי של פרטנר להתקנת סיבים אופטיים, מתוך 40 דקות במשך 30 הוא הסתכל על הארון תקשורת, פעמיים יצא החוצה אמר שהוא מנסה להזיז את הכבלים של הוט ובזק וביקש שאני אראה אם זז משהו בתוך הבית. אחר כך ניסה להשחיל סטלבנד דרך אחד הצינורות, אמר שהוא נתקע איפשהו ואין מה לעשות והלך.
לא עשה רושם שהוא מתאמץ במיוחד, בסוף המליץ על חשמלאי פרטי בתשלום.
יש כרגע 2 כבלים של בזק ושל הוט שכל אחד עובר בצינור נפרד, הכבל של בזק לא בשימוש אבל הוא לא היה מוכן לנסות לקשור עליו ולמשוך כבל חדש וגם לא רצה לנסות סטלבנד דרך הצינור השני.
למישהו יש ניסיון טוב יותר עם חברה אחרת שמוכנה להשקיע מאמץ מינימלי בהתקנה?
לא עשה רושם שהוא מתאמץ במיוחד, בסוף המליץ על חשמלאי פרטי בתשלום.
יש כרגע 2 כבלים של בזק ושל הוט שכל אחד עובר בצינור נפרד, הכבל של בזק לא בשימוש אבל הוא לא היה מוכן לנסות לקשור עליו ולמשוך כבל חדש וגם לא רצה לנסות סטלבנד דרך הצינור השני.
למישהו יש ניסיון טוב יותר עם חברה אחרת שמוכנה להשקיע מאמץ מינימלי בהתקנה?
מהניסיון שלי - סלקום ובזק.
במקרה שלי סלקום הגיע טכנאי (בדיעבד - צריך להדגיש שמדובר בבית פרטי ואז מגיעים שני אנשים), משך (בעזרתי) את הכבל של הוט יחד עם הסטבלנד, ואז העביר סיב+הכבל של הוט בחזרה.
גם עם בזק בבית פרטי הייתי נוכח, והתאמצו להעביר.
במקרה שלי סלקום הגיע טכנאי (בדיעבד - צריך להדגיש שמדובר בבית פרטי ואז מגיעים שני אנשים), משך (בעזרתי) את הכבל של הוט יחד עם הסטבלנד, ואז העביר סיב+הכבל של הוט בחזרה.
גם עם בזק בבית פרטי הייתי נוכח, והתאמצו להעביר.
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
בנתיים יצר איתי קשר הסוכן שעשה לי את המכירה מיוזמתו ואמר שידאג לתאם צוות השחלות, האמת שזה המקום לומר שבניגוד להרבה אנשי מכירות אחרים בחברות האלו הוא היה מעל ומעבר. נעים, שירותי, לא קרציה, מתקשר גם בהודעות ווטסאפ ורושם את כל התנאים והמחיר בפירוט. הוא הסיבה העיקרית שהחלטתי לסגור דרך פרטנר ולא לנסות את סלקום או הוט.
אעדכן בהמשך לטובת מי שיגיע לפוסט הזה בעתיד.
אעדכן בהמשך לטובת מי שיגיע לפוסט הזה בעתיד.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4893
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
בבזק אמרו לי שמעבר ל-20 מטר השחלה, לקחת פרטי.
איכשהו הצלחתי לקבל מהם 60 מטר סיב (ביקשתי, הסכימו), והשחלתי עם חבר שעובד בתחום, קיבל תשלום מלא על הזמן שלו (300₪) ובירה.
קל זה לא היה.
איכשהו הצלחתי לקבל מהם 60 מטר סיב (ביקשתי, הסכימו), והשחלתי עם חבר שעובד בתחום, קיבל תשלום מלא על הזמן שלו (300₪) ובירה.
קל זה לא היה.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
לאדע כמה קלות יש השחלות,אולי אם היה בעל מקצוע לפני במסגרת בניה\שיפוץ ועשה הכנות עתידיות להשחלות הללו.
אצלי גם הגיע קבלן נחמד+ שהביא איתו עובד חדש,ואחרי שעתיים הצליחו להשחיל 50מטר (אשכרה רואים את הארון הפיצי של בזק מהגינה (בית פרטי)
משום מה בסמטה שלנו יש 20 בתים,אבל ריכזו הכל לנקודה אחת במקום לחלק ל2..
אצלי גם הגיע קבלן נחמד+ שהביא איתו עובד חדש,ואחרי שעתיים הצליחו להשחיל 50מטר (אשכרה רואים את הארון הפיצי של בזק מהגינה (בית פרטי)
משום מה בסמטה שלנו יש 20 בתים,אבל ריכזו הכל לנקודה אחת במקום לחלק ל2..
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty