התקדמות במגעים: הוט השלימה הליכי רישוי לאספקת שירותי סטארלינק בישראל
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4306
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 901 פעמים
מה עוד פעם הכל מההתחלה? האלצהיימר של היום, כבר לא מה שהיה פעם 
אתה כבר לא זוכר שכבר גררת גם את הכרזת PR ריקה מכל תוכן זו לכאן ממש לפני כמה ימים ?
ושכבר נעלו לך את את הסיפור הריק ההזוי זה?
עכשיו זה כבר באמת ממש בלעדי.

אתה כבר לא זוכר שכבר גררת גם את הכרזת PR ריקה מכל תוכן זו לכאן ממש לפני כמה ימים ?
ושכבר נעלו לך את את הסיפור הריק ההזוי זה?
עכשיו זה כבר באמת ממש בלעדי.
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 155 פעמים
לא יאומן , הוא לגמרי מתעלם מכל ההסברים שניסינו להסביר לו ....
בעיני רוחו הוא רואה נציגים של הוט שמנסים לשכנע לקוחות שמחוברים לסיב אופטי לעבור לצלחת לויין של סטארלינק ,
הוא גם משכנע את עצמו שזה שירות טוב יותר ושכל מה שצריך זה שכנוע קטן ללקוח הפרטי .
לא יעזור כל ההסברים , ההדמיות של יאכטה בים / אסדת קידוח נפט / חווה חקלאית באמצע המדבר ....
כל ההסברים וההדמיות לא יעזרו ...הוא ממשיך בדמיונות וגם תוהה מה יהיה עכשיו ? איך ישכנעו את כל
הלקוחות הפרטיים של הוט לעבור לסטארלינק ולשלם יותר ...? הוא גם מעלה שאלות לגבי מצבי חירום ...ותוהה האם זה נכון ?
ומסיים בשאלה ...האם זה יכול לעזור ? כל הלקוחות יעברו ללויין ...האם זה יעזור ?
הוא גם מעלה שאלה חשובה ....איזה סוג של צלחת זאת ? .....
מתעלם לחלוטין מהתמונה של צלחת סטארלינק שהעלנו בשרשור הקודם .
וכמה קשה להיכנס לאתר של סטארלינק ולהסתכל בעצמך ?
היה עוזר לו רק היית קורא את כל ההסברים שנתנו לך ....
אבל אתה לא קורא ולא קולט רק רוצה לשאול ולשאול ולשאול ולשאול עוד ולשאול עוד וועוד ועוד .......ולשאול עד אין סוף
בעיני רוחו הוא רואה נציגים של הוט שמנסים לשכנע לקוחות שמחוברים לסיב אופטי לעבור לצלחת לויין של סטארלינק ,
הוא גם משכנע את עצמו שזה שירות טוב יותר ושכל מה שצריך זה שכנוע קטן ללקוח הפרטי .
לא יעזור כל ההסברים , ההדמיות של יאכטה בים / אסדת קידוח נפט / חווה חקלאית באמצע המדבר ....
כל ההסברים וההדמיות לא יעזרו ...הוא ממשיך בדמיונות וגם תוהה מה יהיה עכשיו ? איך ישכנעו את כל
הלקוחות הפרטיים של הוט לעבור לסטארלינק ולשלם יותר ...? הוא גם מעלה שאלות לגבי מצבי חירום ...ותוהה האם זה נכון ?
ומסיים בשאלה ...האם זה יכול לעזור ? כל הלקוחות יעברו ללויין ...האם זה יעזור ?
הוא גם מעלה שאלה חשובה ....איזה סוג של צלחת זאת ? .....
מתעלם לחלוטין מהתמונה של צלחת סטארלינק שהעלנו בשרשור הקודם .
וכמה קשה להיכנס לאתר של סטארלינק ולהסתכל בעצמך ?
היה עוזר לו רק היית קורא את כל ההסברים שנתנו לך ....
אבל אתה לא קורא ולא קולט רק רוצה לשאול ולשאול ולשאול ולשאול עוד ולשאול עוד וועוד ועוד .......ולשאול עד אין סוף

- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

הוא "לא בדעה", שהוא צריך בכלל לקרוא או להבין את התשובות שנותנים לו לשאלות ריקות מכל תוכן אלה שהוא שואל ללא הפסקה וללא כל היגיון. וגם אפילו לא מנסה לקרוא את הגוף של אותן ההכרזות PR, שחלק גדול ממה שהוא שואל, כבר מוסבר שם.
הוא "בדעה" שהוא צריך להמשיך לחרב כל פורום אפשרי על ידי הצפה בקשקושים ההזויים אלה, אם לא חוסמים אותו שם בצורה כזו שהוא לא יוכל יותר להסתנן לשם.
הוא "בדעה" שהוא צריך להמשיך לחרב כל פורום אפשרי על ידי הצפה בקשקושים ההזויים אלה, אם לא חוסמים אותו שם בצורה כזו שהוא לא יוכל יותר להסתנן לשם.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
@גלובל
יש לך עוד דרך לעבור כדי להגיע למדרגה אליה הגענו sys_admin ואני......
"לפי בדיקות שעשיתי של מה יותר טוב לכמה שיותר בני אדם" - אז עוד מאמץ קטן ואתה שם....
"לפי בדיקות שעשיתי של מה יותר טוב לכמה שיותר בני אדם" - אז עוד מאמץ קטן ואתה שם....
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 155 פעמים
תאמין לי שאני מכיר אותו כבר שנים עוד מ" פורום הלווינים " שם סולק וחזר כל פעם תחת שמות אחרים ...31/07/2025 13:41Borderline1 כתב: @גלובל
"לפי בדיקות שעשיתי של מה יותר טוב לכמה שיותר בני אדם" - אז עוד מאמץ קטן ואתה שם.......
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
לא נראה לי שהבנת אותי-31/07/2025 14:08גלובל כתב: תאמין לי שאני מכיר אותו כבר שנים עוד מ" פורום הלווינים " שם סולק וחזר כל פעם תחת שמות אחרים ......
(-:
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

הבעיה שעם רמי, גם זה נזיל.
כי אחרי שיחסמו עוד הפעם גם את המשתמש הזה שהוא מזבל איתו עכשיו את הפורום, אז הוא מיד יפתח עוד אחד חדש, היכן שזה לא יהיה כתוב.
ואז בדיוק כמו בפעמים הקודמות כשישאלו אותו אחרי זה: "נו רמי חזרת עוד הפעם לבלבל את המוח", אז הוא בגלל התסמונת של שני קוני למל, שהתפתחה לו, ישר יספר לנו, ש... הוא, זה לא הוא בכלל.
כי אחרי שיחסמו עוד הפעם גם את המשתמש הזה שהוא מזבל איתו עכשיו את הפורום, אז הוא מיד יפתח עוד אחד חדש, היכן שזה לא יהיה כתוב.
ואז בדיוק כמו בפעמים הקודמות כשישאלו אותו אחרי זה: "נו רמי חזרת עוד הפעם לבלבל את המוח", אז הוא בגלל התסמונת של שני קוני למל, שהתפתחה לו, ישר יספר לנו, ש... הוא, זה לא הוא בכלל.