לפני קניה - גלקסי S24 או S25 פר עלות ?
הי, אני מחפש טלפון קומפקטי וההתלבטות היא בין S24 ל S25.
גלקסי S25 יעלה כ- 2300 באילת (נוסע בכל מקרה בעוד כמה ימים)
גלקסי S24 משומש עם אחריות חלקית יעלה כ 1500-1700 או חדש ב 1900 עם אחריות לשנה.
מה הפער הכספי שלדעתכם מצדיק רכישת S25 על פני S24 ? ייתרונות משמעותיים אם יש ל S25. תודה
גלקסי S25 יעלה כ- 2300 באילת (נוסע בכל מקרה בעוד כמה ימים)
גלקסי S24 משומש עם אחריות חלקית יעלה כ 1500-1700 או חדש ב 1900 עם אחריות לשנה.
מה הפער הכספי שלדעתכם מצדיק רכישת S25 על פני S24 ? ייתרונות משמעותיים אם יש ל S25. תודה
אני עברתי לפני שבוע מ-S24+ ל-S25+ (קיבלתי מהעבודה).
ההבדל ביניהם ממש לא גדול. אותו מסך בדיוק, גודל כמעט זהה, מצלמה זהה, סוללה וקצב טעינה זהים.
הצ'יפים שודרגו, אבל אני לא מרגיש שחוויית השימוש במכשיר השתנתה. אולי הוא מגיב טיפה יותר מהר. לפי אתר gsmarena, זמן השימוש עלה מ-12:30 ל-14:30 שעות, שזה יכול להיות משמעותי למי שמסתובב בלי טעינה יותר מ-12 שעות. עבורי זה לא יתרון דרמטי.
לא חושב שהייתי מוסיף 400 ש"ח בשביל זה. אבל אני מאלה שיכולים להחזיק טלפון שלוש שנים, לא בוער לי לשדרג כל שנה וחצי.
ההבדל ביניהם ממש לא גדול. אותו מסך בדיוק, גודל כמעט זהה, מצלמה זהה, סוללה וקצב טעינה זהים.
הצ'יפים שודרגו, אבל אני לא מרגיש שחוויית השימוש במכשיר השתנתה. אולי הוא מגיב טיפה יותר מהר. לפי אתר gsmarena, זמן השימוש עלה מ-12:30 ל-14:30 שעות, שזה יכול להיות משמעותי למי שמסתובב בלי טעינה יותר מ-12 שעות. עבורי זה לא יתרון דרמטי.
לא חושב שהייתי מוסיף 400 ש"ח בשביל זה. אבל אני מאלה שיכולים להחזיק טלפון שלוש שנים, לא בוער לי לשדרג כל שנה וחצי.
אז זה אותו דבר רק ששני המכשירים בלי הפלוס הם קצת יותר קטנים, עם מסך וסוללה קטנים יותר. ההבדלים מצומצמים מאוד.
עוד הבדל ששכחתי לציין: הדגמים של שנת 2025 תומכים ב-wifi7 בעוד שבשנת 2024 התמיכה הייתה רק ב-wifi6. בעיני זה חסר חשיבות אם לא מעבירים קבצי ענק בתדירות גבוהה.
עוד הבדל ששכחתי לציין: הדגמים של שנת 2025 תומכים ב-wifi7 בעוד שבשנת 2024 התמיכה הייתה רק ב-wifi6. בעיני זה חסר חשיבות אם לא מעבירים קבצי ענק בתדירות גבוהה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני חושב שההפרש ביניהם מתקרב ל 700 שקלים באילת לפי מה שבדקתי ואז לדעתי לא משתלם.
אם זה באמת רק 400 (עם אותה אחריות) אז אולי כבר הייתי לוקח את ה 25 - לא בגלל שיש הבדלים משמעותיים אלא בהנחה ואתה לא מחליף מכשיר כל שנה שנתיים אולי עדיף כבר לקחת את הדגם האחרון (לא בגלל הפיצ'רים אלא בגלל החומרה)
אם זה באמת רק 400 (עם אותה אחריות) אז אולי כבר הייתי לוקח את ה 25 - לא בגלל שיש הבדלים משמעותיים אלא בהנחה ואתה לא מחליף מכשיר כל שנה שנתיים אולי עדיף כבר לקחת את הדגם האחרון (לא בגלל הפיצ'רים אלא בגלל החומרה)
הי , תודה על ההסבר והצגת השיקולים. הטלפון שלי הנוכחי S10E נרכש ב 2021 לפני 4 שנים במצב מחודש אז אכן הם מחזיקים מעמד די יפה אצלי26/07/2025 11:03oris74 כתב: אני חושב שההפרש ביניהם מתקרב ל 700 שקלים באילת לפי מה שבדקתי ואז לדעתי לא משתלם.
אם זה באמת רק 400 (עם אותה אחריות) אז אולי כבר הייתי לוקח את ה 25 - לא בגלל שיש הבדלים משמעותיים אלא בהנחה ואתה לא מחליף מכשיר כל שנה שנתיים אולי עדיף כבר לקחת את הדגם האחרון (לא בגלל הפיצ'רים אלא בגלל החומרה)...
אתה צודק - הפער עומד על 700 ש"ח בין ה S25 וה-S24 (קשה לשים לב לזה דרך זאפ) . ונראה לי באמת שהפער לא מצדיק רכישה של S25.