שרשור תגובות: מהפכת Qi2 בטעינה האלחוטית
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 765 פעמים
כרגיל, שיש התכנסות תחת תקן אחיד הציבור מרוויח. המכשיר הראשון שיתמוך בתקן החדש הוא פיקסל 10.
יש סיבה שבכתבה לא מציינים זמני טעינה. כי טעינה אלחוטית איטית ביחס לטעינה חוטית. בהרבה.
גם, לדעתי בכוונה, מודדים מהירות טעינה ב-וואטים , כדי לבלבל.
יש מקום לטעינה אלחוטית, אבל לא כמתחרה של טעינה סטנדרטית, עם כבל.
אני, אכן טוען אלחוטית, עם +S24 שלי , כי בדרך כלל אני משאיר את הטלפון ליד המחשב, או הטלוויזיה, להרבה זמן. אני שוכח מזה ו כשבא לקחת, הטלפון ב-100%
אבל. אם צריך טעינה יותר מהירה, מכל סיבה שהיא, אני מחבר כבל.
לדעתי, הנקודה החזקה לשיווק טעינה אלחוטית, היא הנוחות. פשוט להניח את הטלפון על משטח הטעינה, לוקח שניה. במקום לחפש איפה הכבל ולחבר פיזית.
גם, לדעתי בכוונה, מודדים מהירות טעינה ב-וואטים , כדי לבלבל.
יש מקום לטעינה אלחוטית, אבל לא כמתחרה של טעינה סטנדרטית, עם כבל.
אני, אכן טוען אלחוטית, עם +S24 שלי , כי בדרך כלל אני משאיר את הטלפון ליד המחשב, או הטלוויזיה, להרבה זמן. אני שוכח מזה ו כשבא לקחת, הטלפון ב-100%
אבל. אם צריך טעינה יותר מהירה, מכל סיבה שהיא, אני מחבר כבל.
לדעתי, הנקודה החזקה לשיווק טעינה אלחוטית, היא הנוחות. פשוט להניח את הטלפון על משטח הטעינה, לוקח שניה. במקום לחפש איפה הכבל ולחבר פיזית.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9011
- נתן תודות: 1569 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
לא הבנתי מה השינוי הצפוי בסדרת ה-25 של גלקסי ומה הכוונה באביזרים נוספים נדרשים ?
הרי ההספק המוצהר שהסדרה תומכת הוא 15 וואט, אז איך פתאום יקבל אפשרות ל-25 ?
הרי ההספק המוצהר שהסדרה תומכת הוא 15 וואט, אז איך פתאום יקבל אפשרות ל-25 ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
אם אני לא טועה, סדרת S25 היא "Qi2 Ready".
זה אומר ש-Out of the box היא תומכת בטעינה אלחוטית של 15W, כיוון שבטלפון עצמו אין את הטבעת המגנטית שמאפשרת להגיע להספק של 25W.
מי שיקנה קייס תואם עם טבעת מגנטית (קיים כבר בשוק), יוכל להשתמש במטען Qi2 25W כדי לטעון את הטלפון בהספק הזה.
הנה דוגמה למישהו שטוען את ה-S25 אולטרה שלו עם מטען MagSafe של אפל תומך Qi2 25W:
זה אומר ש-Out of the box היא תומכת בטעינה אלחוטית של 15W, כיוון שבטלפון עצמו אין את הטבעת המגנטית שמאפשרת להגיע להספק של 25W.
מי שיקנה קייס תואם עם טבעת מגנטית (קיים כבר בשוק), יוכל להשתמש במטען Qi2 25W כדי לטעון את הטלפון בהספק הזה.
הנה דוגמה למישהו שטוען את ה-S25 אולטרה שלו עם מטען MagSafe של אפל תומך Qi2 25W:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78786
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
ממה שאני מבין, באנדרואיד מתחילה מגמה שאם אתה רוצה את המגנט, תצטרך לשים קייס מתאים. אני לא רואה בזה בעיה, המגנט המובנה באייפון לא מוסיף הרבה כי ממילא הוא לא מספיק חזק ונדרש מגנט נוסף בקייס. היחידים שיש להם בעיה זה המשוגעים שמסתובבים בלי קייס בכלל ועדיין רוצים טעינה מגנטית.