מכירים את זה שכל שבוע יש מותג סיני חדש שנכנס לארץ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46326
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
"כמו להזמין רכב מטמו". גדול!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5374 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73211
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
שמישהו יספר לו שהמציאו את זה פה היבואנים בארץ...
- Huber
- חבר במועדון HT

- oferlaor
- מנהל

- Huber
- חבר במועדון HT

oferlaor - אני אניח שהוא או פליט משם או שיש לו משפחה שם שסובלת מהשלטון. זה לא הופך את מה שהוא אומר ללא נכון (הפגמים ברכבים וההשתקה השיטטית מצד הממשל). יש לחברה בה אני עובד סניף בסין - אני מודע לזה אישית/מקצועית דרכם.
אנחנו לא יכולים להתחיל להבין מה עובר על תושבים שם. למשל חודש שעבר הייתי במדינה אחרת, לא משנה איזה, ה ISP שם מונע ממך גישה לכל מיני אתרים, חקם בנאליים וחוקיים לחלוטין (KSP, YNET וכו). אנחנו לוקחים כמובן מאליו חלק מהחירויות שיש לנו בארץ ולא מבינים מה עובר על אנשים שחיים במדינות עם דיקטטורה (למרות שאנחנו מקרבים לשם יותר ויותר כל שנה).
אנחנו לא יכולים להתחיל להבין מה עובר על תושבים שם. למשל חודש שעבר הייתי במדינה אחרת, לא משנה איזה, ה ISP שם מונע ממך גישה לכל מיני אתרים, חקם בנאליים וחוקיים לחלוטין (KSP, YNET וכו). אנחנו לוקחים כמובן מאליו חלק מהחירויות שיש לנו בארץ ולא מבינים מה עובר על אנשים שחיים במדינות עם דיקטטורה (למרות שאנחנו מקרבים לשם יותר ויותר כל שנה).
- Huber
- חבר במועדון HT

https://www.calcalist.co.il/local_news/ ... s1hx2mcsxe
בדלק רכב הבינו: הישראלים כבר לא נוהרים אחרי "יוקרה" סינית
יבואנית הרכב הודיעה על הוזלת דגמי NIO ששווקו כ"יוקרתיים" - מחירו של ה-ET5 למשל יהיה החל מ-255 אלף שקל במקום 299 אלף שקל; מה שאר היבואנים יכולים ללמוד מהמהלך?
אני אישית אף פעם לא הבנתי איך אנשים קונים רכב סיני כשהוא מתומחר קרוב או יותר מטסלה.
בדלק רכב הבינו: הישראלים כבר לא נוהרים אחרי "יוקרה" סינית
יבואנית הרכב הודיעה על הוזלת דגמי NIO ששווקו כ"יוקרתיים" - מחירו של ה-ET5 למשל יהיה החל מ-255 אלף שקל במקום 299 אלף שקל; מה שאר היבואנים יכולים ללמוד מהמהלך?
אני אישית אף פעם לא הבנתי איך אנשים קונים רכב סיני כשהוא מתומחר קרוב או יותר מטסלה.
ישראל מוצפת במכוניות סיניות. איך להבדיל בין המותגים ולמה כדאי לשים לב?
https://www.themarker.com/dynamo/cars/2 ... 7266ee9074
https://www.themarker.com/dynamo/cars/2 ... 7266ee9074
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- oferlaor
- מנהל

- Huber
- חבר במועדון HT

https://www.calcalist.co.il/local_news/ ... KR89vdyqgg
הבועה שהתפוצצה: למה חשמליות סיניות מאבדות 25%-50% מערכן
בעלי רכבים חשמליים, בעיקר מתוצרת סין, מגלים ששווי המכונית שלהם נחתך משמעותית. איך היבואנים מנסים להסתיר את התופעה, ומדוע שוק המשומשות קורס ובעלי הרכבים מקבלים הצעות שנעות בין המעליב לקטסטרופלי
תראו מופתעים...
הבועה שהתפוצצה: למה חשמליות סיניות מאבדות 25%-50% מערכן
בעלי רכבים חשמליים, בעיקר מתוצרת סין, מגלים ששווי המכונית שלהם נחתך משמעותית. איך היבואנים מנסים להסתיר את התופעה, ומדוע שוק המשומשות קורס ובעלי הרכבים מקבלים הצעות שנעות בין המעליב לקטסטרופלי
תראו מופתעים...
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
זה לא בהכרח בגלל שאלה מכוניות חשמליות.
אם תסתכל על שוק האופנועים (שם החישמול לא ממש רלוונטי), תראה שאופנועים סיניים שנחשבים באיכות טובה, למשל CF Moto שמייצרת מנועים ל- KTM, המחירים נחתכים באחוזים גבוהים יותר מהכלים המקבילים מיפן ואירופה.
כלי בן שנתיים מאבד יותר מחצי מהמחיר שלו, שזה הזוי.
עושה רושם שכלי תחבורה סיניים דבקה בהם הסטיגמה במחלה של מוצרים סיניים בכלל - חד פעמיים, בין אם בצדק או לא, אני לא יודע.
אני יכול להעיד שבכלי עבודה ממונעים לגינה - יש לי ערימת אשפה של כלים שמתו אחרי מספר שימושים בודדים שיוצרו בסין, והוחלפו בכלים מיצרנים יותר "רציניים" שעובדים כמו שעון.
מאז אני אומר שאני לא מספיק עשיר כדי לקנות צעצועים סינים...
בכלל עולם הרכב הולך ונהיה יותר ויותר גאדג׳טי, ופחות מידי כלי שאמור לתת ברמת אמינות, בטיחות וחזרתיות גבוהה את מה שנועדו לעשות - לקחת מנקודה א' לנקודה ב', במינימום טירחה ומינימום הוצאה שוטפת, ומקסימום נוחות.
אבל כנראה שאני סתם מיושן...
אם תסתכל על שוק האופנועים (שם החישמול לא ממש רלוונטי), תראה שאופנועים סיניים שנחשבים באיכות טובה, למשל CF Moto שמייצרת מנועים ל- KTM, המחירים נחתכים באחוזים גבוהים יותר מהכלים המקבילים מיפן ואירופה.
כלי בן שנתיים מאבד יותר מחצי מהמחיר שלו, שזה הזוי.
עושה רושם שכלי תחבורה סיניים דבקה בהם הסטיגמה במחלה של מוצרים סיניים בכלל - חד פעמיים, בין אם בצדק או לא, אני לא יודע.
אני יכול להעיד שבכלי עבודה ממונעים לגינה - יש לי ערימת אשפה של כלים שמתו אחרי מספר שימושים בודדים שיוצרו בסין, והוחלפו בכלים מיצרנים יותר "רציניים" שעובדים כמו שעון.
מאז אני אומר שאני לא מספיק עשיר כדי לקנות צעצועים סינים...
בכלל עולם הרכב הולך ונהיה יותר ויותר גאדג׳טי, ופחות מידי כלי שאמור לתת ברמת אמינות, בטיחות וחזרתיות גבוהה את מה שנועדו לעשות - לקחת מנקודה א' לנקודה ב', במינימום טירחה ומינימום הוצאה שוטפת, ומקסימום נוחות.
אבל כנראה שאני סתם מיושן...
אני נורא אוהב את השרשור הזה...כי השרשורפלצת שיצרתם על המיקרוגל שלכם הפך למשעמם, אז הולכים ומחפשים צרות אצל אחרים.
מה קרה ? מכירות נופלות ב 30-60 אחוז בכל רחבי העולם ? למה זה לא נושא לשיחה בשרשורפלצת ?
מעלים מחירים למוות בעשרות אלפי שקלים ואז פתאום מורידים בעשרות אלפים. מה זה גורם לשוק היד2 ואלו שקנו בפיק את המיקרוגל שלכם ?
עדיף שתתעסקו באייפון על גלגלים שלכם ותשאירו את הסיניות בצד. כי הרי גם ככה אין לכם שום כוונה לקנות אותן.
מה קרה ? מכירות נופלות ב 30-60 אחוז בכל רחבי העולם ? למה זה לא נושא לשיחה בשרשורפלצת ?
מעלים מחירים למוות בעשרות אלפי שקלים ואז פתאום מורידים בעשרות אלפים. מה זה גורם לשוק היד2 ואלו שקנו בפיק את המיקרוגל שלכם ?
עדיף שתתעסקו באייפון על גלגלים שלכם ותשאירו את הסיניות בצד. כי הרי גם ככה אין לכם שום כוונה לקנות אותן.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על ההמלצה במה כדאי לנו לעסוק, ניקח אותה לתשומת ליבנו.