נתקלתי בכתבה הזו: "גוגל חיפוש לומד לדבר" וזה הזכיר לי שלפני די הרבה שנים, בתקופה מחשבי הדסקטופ, היה לי במחשב כרטיס חומרה בשם PC-Phone שהיה מסוגל לנהל ספר טלפונים ועל פי דרישה היה מתקשר, אם תפוס או לא עונים, היה ממשיך להתקשר לשם באינטרוואל שקבעתי לו וכשהיה מקבל מענה, היה משמיע קול ופותח חלונית עם שם הנמען שביקשתי ממנו להשיג ואפילו מציג שורת "מה הנושא המדובר" שגם הגדרתי לו קודם. ואז הייתי מרים את "השפוף" ומנהל את השיחה.
האם מתוכננת מערכת AI ליישום משהו כזה ? (ואולי יש כבר?)
ג'יימס
האם יש ל-AI שירות "התקשר עבורי?"
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1601
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78758
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
האם זה קיים? לא חושב. היו הדגמות שמזכירות את מה שאתה אומר (לא בעברית) כולל של גוגל שמתקשר נגיד למספרה וקובע לך תור תוך משא ומתן בין החלונות הפנויים לבין הלו״ז של מי שהתקשרו עבורו כולל זמן הגעה וחזרה.
ככל ש ai יתקדם לעבר עולם אג׳נטי כך נתקדם לכאלה דברים. יהיה לך אייג׳נט שלך שתנהל מהטלפון ושיש לו גישה ללו״ז לספר הטלפונים, כרטיס האשראי שלך ונתוני הרישום לשירותים שונים. אתה תגיד לו במילים מה לעשות, הוא יבנה תוכנית ויבצע. למשל קביעת תור לרופא, תקשורת מול הבנק או תיאום עם חברים לאן יוצאים הערב.
ככל ש ai יתקדם לעבר עולם אג׳נטי כך נתקדם לכאלה דברים. יהיה לך אייג׳נט שלך שתנהל מהטלפון ושיש לו גישה ללו״ז לספר הטלפונים, כרטיס האשראי שלך ונתוני הרישום לשירותים שונים. אתה תגיד לו במילים מה לעשות, הוא יבנה תוכנית ויבצע. למשל קביעת תור לרופא, תקשורת מול הבנק או תיאום עם חברים לאן יוצאים הערב.