מחיקת היסטוריית צפיה - טלוויזית LG
היי חברה
מישהו יודע איך ניתן למחוק את היסטוריית הצפיה באפקליציה של 12+? כל ניסיון למחוק את ההיסטוריה של האפליקציה הזו נכשל. בין אם בהגדרות בטלויזיה, בין אם מחיקת האפליקציה והתקנתה מחדש, בין אם פתיחת פרופיל חדש בטלויזיה עם מייל, ואפילו שחזור הגדרות יצרן לא עזרו.
קצת מוזר שזה לא נמחק כשזו אפליקציה שאין בה שם משתמש וסיסמה.
מישהו יודע איך ניתן למחוק את היסטוריית הצפיה באפקליציה של 12+? כל ניסיון למחוק את ההיסטוריה של האפליקציה הזו נכשל. בין אם בהגדרות בטלויזיה, בין אם מחיקת האפליקציה והתקנתה מחדש, בין אם פתיחת פרופיל חדש בטלויזיה עם מייל, ואפילו שחזור הגדרות יצרן לא עזרו.
קצת מוזר שזה לא נמחק כשזו אפליקציה שאין בה שם משתמש וסיסמה.
מקפיץ.
אין אף אחד שיודע? במייל שמופיע בפרטי האפליקציה מוסרים למחוק ולהתקין מחדש, אבל זה לא עוזר.
גם שחזור הגדרות יצרן לא עוזר.
אציין שצפיתי ללא יוזר, אז לא ברור לי איך גם אחרי שחזור הגדרות יצרן, עדיין המידע נשאר אלא אם יש לאפליקציה הזאת הרשאות לצרוב בצורה כזו או אחרת את המידע על הטלויזיה
אין אף אחד שיודע? במייל שמופיע בפרטי האפליקציה מוסרים למחוק ולהתקין מחדש, אבל זה לא עוזר.
גם שחזור הגדרות יצרן לא עוזר.
אציין שצפיתי ללא יוזר, אז לא ברור לי איך גם אחרי שחזור הגדרות יצרן, עדיין המידע נשאר אלא אם יש לאפליקציה הזאת הרשאות לצרוב בצורה כזו או אחרת את המידע על הטלויזיה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5373 פעמים
נראה שהם לא מוחקים היסטוריה ודאטה של אפליקציות כשמסירים אפליקציה. לא בטוח שזה חוקי, אגב. אם זה מהותי אולי תעשה factory reset שמכריח את כל הזיכרון להתאפס. קיצוני אבל כנראה שאין ברירה
תודה עופר03/07/2025 9:49oferlaor כתב: נראה שהם לא מוחקים היסטוריה ודאטה של אפליקציות כשמסירים אפליקציה. לא בטוח שזה חוקי, אגב. אם זה מהותי אולי תעשה factory reset שמכריח את כל הזיכרון להתאפס. קיצוני אבל כנראה שאין ברירה...
עשיתי שחזור הגדרות יצרן לפני כמה שבועות כדי לבדוק אם זה מסדר בעיה אחרת וזה גם לא עזר.
מהתמיכה שלהם מתקבלת תשובות סותרות (תמחוק את האפליקציה ותתקין, אי אפשר למחוק את הנתונים וכו').
האם יתכן שהם יכולים לשמור את הנתונים בצורה כזאת שהם "צרובים" על הטלויזיה כמו המערכת הפעלה?
לא שמתי לב, אבל האם מערכת ההפעלה מתאפסת אחרי שחזור הגדרות יצרן? נראה לי שלא. גם נראה שהאייקון של פריים וידאו לא חזר להיות אותו היה שהיה לפני העדכון שלהם.
בהנחה שאין דרך לאפס - האם יש דרך "ידנית" לגרום לזה להתאפס? יש לי כל מיני תכנים שרק נכנסתי לראות על מה מדובר ואז זה תקוע לי כאילו צפיתי בהם. יש לי גם תכנים שסיימתי לצפות בהם וזה מראה לי כאילו אני נמצא בשלב מסוים של הצפייה (לדוגמה חלק מהתכוניות של ארץ נהדרת שסיימתי לצפות אבל זה מראה לי שאני נמצא באזור אמצע התוכנית).
עריכה: אציין שאני צופה ללא שם משתמש וסיסמה כך שזה לא נשמר על חשבון מסוים.
ניסיתי גם לפתוח חשבון חדש של LG (לפני זה צפיתי ללא חשבון) אז גם זה לא עזר.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1492
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
לא יודע אם אנחנו נחשבים אירופה, תוכל לפנות ל LG בבקשה להסיר כל מידע שלך כחלק מה GDPR והזכות למחוק כל מידע שיש להם עליך
https://www.lg.com/uk/privacy/
Our Data Protection Officer can be contacted at [[email protected]].
תשלח לו שיצדיק את העבודה שלו
https://www.lg.com/uk/privacy/
Our Data Protection Officer can be contacted at [[email protected]].
תשלח לו שיצדיק את העבודה שלו