תעשה חשבון כמה תהיה עלות מצטברת במשך 3 שנים , וגם מה לגבי הצורך להתאים אי סים למדינה שאליה אתה טס , בגלובל e-sim אתה מכוסה לכמעט כל מדינות העולם תבדוק יש רשימת מדינות , אצלי בחברה לכל החברה' שטסים יש את הגלובל סים הזה ....פעם אחת הוצאה שהיא גם מוכרת ואין התעסקות במשך שנים , וגם החבילת שיחות היא בונוס נחמד כשצריכים להתקשר לקו שאינו סלולרי....תחשוב על זה ....
חברות esim לטיולים בחול
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1285
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 154 פעמים
אני עם BNESIM כמו רבים אחרים פה.
עבד יפה בכל המדינות באירופה שהיינו בהן. כולל ביוון למי ששאל.
קונה רק לאותה נסיעה, זה עולה פלוס מינוס 1 יורו ל 1 ג'יגה.
אני לא מבין איך גלובל סים יכול להיות יותר משתלם. אולי רק למי שטס הרבה אבל לא משתמש כמעט בדאטה.
אצלי 5 ג'יגה נגמר בשבוע, לי הגלובל סים בוודאי לא משתלם.
אני לא מבין איך גלובל סים יכול להיות יותר משתלם. אולי רק למי שטס הרבה אבל לא משתמש כמעט בדאטה.
אצלי 5 ג'יגה נגמר בשבוע, לי הגלובל סים בוודאי לא משתלם.
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 474
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
https://travelsimobile.co.il/lobby/
של הוט מובייל.
מציעים גם סים פיזי חינם עם שליח חינם לכל חבילה, למכשירים ישנים
וגם איסים.
בטיסת עבודה אחרונה של אשתי לצרפת קנינו לה סים פיזי בגרושים, חבילה גדולה + שיחות והייתה מבסוטה.
חוברה לרשתות טובות ב5G ולא היו בעיות כלל.
בטיסה הקרובה לארהב בקיץ (ארוכה) נעשה דרכם חבילה של 70 ג'יגה + שיחות ב99 ש"ח שהם 29 דולר. הפעם עם איסים כי החליפה מכשיר. משתלם בהחלט.
של הוט מובייל.
וגם איסים.
בטיסת עבודה אחרונה של אשתי לצרפת קנינו לה סים פיזי בגרושים, חבילה גדולה + שיחות והייתה מבסוטה.
בטיסה הקרובה לארהב בקיץ (ארוכה) נעשה דרכם חבילה של 70 ג'יגה + שיחות ב99 ש"ח שהם 29 דולר. הפעם עם איסים כי החליפה מכשיר. משתלם בהחלט.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
אתה טס לבד או עם עוד מישהו?
- גלובל
- חבר ותיק

לא מלהיב במיוחד ....השירות מוגבל אין מספיק מדינות , אפריקה בכלל לא מכוסת ואסיה מאוד מוגבלת ,07/07/2025 22:13Eargasma כתב: https://travelsimobile.co.il/lobby/
של הוט מובייל.
וגם איסים.
בטיסה הקרובה לארהב בקיץ (ארוכה) נעשה דרכם חבילה של 70 ג'יגה + שיחות ב99 ש"ח שהם 29 דולר. הפעם עם איסים כי החליפה מכשיר. משתלם בהחלט....
השירות לאירופה 6גיגה הוא לשבוע ימים בלבד , השירות ל 3 שנים רק 1 גיגה ....לא מספיק !
השירות לארה"ב היחיד שאולי שווה משהו אבל גם מוגבל קצת לא מתאים למי שמשלב גיחה לקנדה או לקריבים ,
ובתוקף מוגבל ל 30 יום ...
גלבל סים עדיף !
- גלובל
- חבר ותיק

אם אתה מבין אלה שטסים פעם או פעמיים בשנה לטיסת טיול או נופש של כמה ימים ...אז אתה צודק !19/06/2025 14:40dmitrys כתב: אני עם BNESIM כמו רבים אחרים פה.
אצלי 5 ג'יגה נגמר בשבוע, לי הגלובל סים בוודאי לא משתלם....
הגלובל סים מתאים יותר למשתמשים כבדים שטסים הרבה , אנשי עסקים , אנשי הייטק שטסים מס' פעמים גדול בשנה .
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
רוב האנשים שנוסעים הרבה מהעבודה, לא צריכים גלובל סים.
עושים להם חבילה סלולארית קבועה הכוללת כל מה שהם צריכים. ההוצאה על חבילת תקשורת זניחה לגמרי בעלות הכוללת של הנסיעה, וזו הוצאה מוכרת למס.
זה לא המחירים של חבילות חד פעמיות לתיירים.
עושים להם חבילה סלולארית קבועה הכוללת כל מה שהם צריכים. ההוצאה על חבילת תקשורת זניחה לגמרי בעלות הכוללת של הנסיעה, וזו הוצאה מוכרת למס.
זה לא המחירים של חבילות חד פעמיות לתיירים.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
הייתי בחול והשתמשתי בשירות SimOptions. המחיר חצי מ airarlo והיה אחלה.
- Huber
- חבר במועדון HT

אני הפקתי לקחים כבר מזמן. לא סומך על שום ESIM.
לא היה לי שום נסיעה לחו"ל בשנים האחרונות שלא היה לי בעייה כזו או אחרת עם כל חברת ESIM שניסיתי (בנסיעה האחרונה ניסינו 2 במקביל, גם AIRLO וגם BNSIM).
אז מה שהחלטנו לעשות זה לבוא מהארץ עם ESIM שיהיה גישה ל DATA מייד עם הנחיתה, ובשדה או בעיר הראשונה שמגיעים אליה לרכוש SIM פיזי מקומי.
ככה מכשיר אחד עובד עם ESIM והשני עם SIM ואנחנו מכוסים לכל מקרה.
כיום להיות תקוע בלי DATA בחו"ל זה מצב פשוט בלתי נתפס.
לא היה לי שום נסיעה לחו"ל בשנים האחרונות שלא היה לי בעייה כזו או אחרת עם כל חברת ESIM שניסיתי (בנסיעה האחרונה ניסינו 2 במקביל, גם AIRLO וגם BNSIM).
אז מה שהחלטנו לעשות זה לבוא מהארץ עם ESIM שיהיה גישה ל DATA מייד עם הנחיתה, ובשדה או בעיר הראשונה שמגיעים אליה לרכוש SIM פיזי מקומי.
ככה מכשיר אחד עובד עם ESIM והשני עם SIM ואנחנו מכוסים לכל מקרה.
כיום להיות תקוע בלי DATA בחו"ל זה מצב פשוט בלתי נתפס.
-
oferlaor
- מנהל

איזה סוג של בעיה?
היינו חמישה תקועים שלושה שבועות באירופה, ולא היו שום בעיות עם SimOptions. לפני זה הייתי בארה"ב ובאירופה עם AirArlo וגם איתם אין שום בעיה.
לא סתם אלא שכידררתי בין כמה סוגים של איסימים. נגמר המקומי עברתי לכלל אירופאי.
היינו חמישה תקועים שלושה שבועות באירופה, ולא היו שום בעיות עם SimOptions. לפני זה הייתי בארה"ב ובאירופה עם AirArlo וגם איתם אין שום בעיה.
לא סתם אלא שכידררתי בין כמה סוגים של איסימים. נגמר המקומי עברתי לכלל אירופאי.
- Amir64
-
- גורו

גם אני השתמשתי ב- eSIM שונים בחו"ל בכל הנסיעות בשנים האחרונות, גם של Airalo וגם של חברות מקומיות.
לא נתקלתי בבעיה איתם.
בסוף, לצורך החיבור עם חברת תקשורת, זה בכלל לא משנה אם יש לך SIM או eSIM. ההבדל הוא רק איפה שמורות ההגדרות.
לא נתקלתי בבעיה איתם.
בסוף, לצורך החיבור עם חברת תקשורת, זה בכלל לא משנה אם יש לך SIM או eSIM. ההבדל הוא רק איפה שמורות ההגדרות.
-
oferlaor
- מנהל

לא הבנתי איך הם יעקפו 2FA?
הם יכולים עקרונית להאזין לתקשורת שלך, אבל לא לסמסים (כי הם מגיעים דרך הקו הראשי, אתה הרי לא מכבה את המספר הרגיל שלך).
אין הבדל בין זה לבין שימוש ב-WIFI סתם ככה. היום הכל רץ עם TLS ומוצפן אז אני באמת לא רואה סיכון בזה.
הם יכולים עקרונית להאזין לתקשורת שלך, אבל לא לסמסים (כי הם מגיעים דרך הקו הראשי, אתה הרי לא מכבה את המספר הרגיל שלך).
אין הבדל בין זה לבין שימוש ב-WIFI סתם ככה. היום הכל רץ עם TLS ומוצפן אז אני באמת לא רואה סיכון בזה.
- Huber
- חבר במועדון HT

שלל בעיות.14/07/2025 16:54oferlaor כתב: איזה סוג של בעיה?
לא סתם אלא שכידררתי בין כמה סוגים של איסימים. נגמר המקומי עברתי לכלל אירופאי....
כשהיינו ברומניה עם אירלו, הגענו לשדה תעופה, התחבר לרשת אבל מהירות הגלישה כ"כ איטית שאפילו בוויז לא יכלנו להשתמש (ושכרנו רכב בשדה תעופה שלא יכלנו לנווט איתו, אז היינו בבעייה ונאלצנו לרכוש סים פיזי שם). השנה ביוון ניסינו את BNSIM במקביל לאירלו - עבד יפה בהתחלה עד שנגמר ואז חידש אוטומטית והפסיק לעבוד לחלוטין (BNSIM, אירלו הפעם אצל בת זוגי עבד). יום שלם של התחרבשות הלוך ושוב מול התמיכה שלהם עד שהתייאשנו ורכשנו סים מקומי.
כל אלו שאין להם בעיןת, אני שמח בשבילכם, אבל לי באופן קבוע יש בעיות עם חברות ESIM אז אני אישית לא מסתמך רק עליהם מהיום. שכל אחד יעשה מה שנכון לו, אני משתף חוויות שלי.
-
oferlaor
- מנהל

שיטה אחת שעובדת לא פעם. במקום לתת ל טלפון לבחור את רשת הטלפון אוטומטית עם הביצים האלה אני לרוב בוחר בו ידנית. זה משדרג פעמים רבות את קצב התקשורת. הם לרוב תומכים ברוב הספקיות. אם לא, אז אין תקשורת ואז עוברים לבא בתור.
חידוש אוטומטי ? לא הייתי מסתמך על זה.
חידוש אוטומטי ? לא הייתי מסתמך על זה.
חידוש אוטומטי ב BNESIM לא עבד גם לי. בהונגריה נדמה לי.
אבל במקום לדבר עם התמיכה שלהם, קניתי חדש שלהם . אז עלה לי $3, זה לא שווה מחשבה שניה אפילו.
@oferlaor, אני תמיד מכבה את הקו הישראלי כי אני מפחד שהם יחייבו אותי על גלישה בחו"ל אם הקו של איסים בטעות התנתק, או על סמסים, או על עוד משהו. אתה אומר שזה לא יכול לקרות, וסמסים יגיעו אליי, וזה בחינם?
אבל במקום לדבר עם התמיכה שלהם, קניתי חדש שלהם . אז עלה לי $3, זה לא שווה מחשבה שניה אפילו.
@oferlaor, אני תמיד מכבה את הקו הישראלי כי אני מפחד שהם יחייבו אותי על גלישה בחו"ל אם הקו של איסים בטעות התנתק, או על סמסים, או על עוד משהו. אתה אומר שזה לא יכול לקרות, וסמסים יגיעו אליי, וזה בחינם?
אבל לא לסמסים (כי הם מגיעים דרך הקו הראשי, אתה הרי לא מכבה את המספר הרגיל שלך)....
- Huber
- חבר במועדון HT

זה חד וחלק לא!16/07/2025 15:26dmitrys כתב:
@oferlaor, אני תמיד מכבה את הקו הישראלי כי אני מפחד שהם יחייבו אותי על גלישה בחו"ל אם הקו של איסים בטעות התנתק, או על סמסים, או על עוד משהו. אתה אומר שזה לא יכול לקרות, וסמסים יגיעו אליי, וזה בחינם?...
חיבו אותי 138 ש"ח בגולן טלקום כי שכחתי לכבות את הסים הישראלי!
- Amir64
-
- גורו

כדי לקבל סמסים הסים הישראלי צריך להיות פעיל.16/07/2025 15:26dmitrys כתב: @oferlaor, אני תמיד מכבה את הקו הישראלי כי אני מפחד שהם יחייבו אותי על גלישה בחו"ל אם הקו של איסים בטעות התנתק, או על סמסים, או על עוד משהו. אתה אומר שזה לא יכול לקרות, וסמסים יגיעו אליי, וזה בחינם?...
קבלת סמסים זה בחינם.
כדי לא להיות מופתע מחיובים, פשוט מבטלים נדידה על הסים הישראלי שלך, ואז הוא לא יכול להתחבר לאף חברת תקשורת שאינה החברה המקומית שלך, בישראל.
בנוסף, אפשר להגדיר במכשיר שלך ש- DATA ושיחות ייצאו רק מהסים לחו"ל, ויהיו כבויים עבור הסים הישראלי.
כמובן שצריך להחזיר את ההגדרות בחזרה כשאתה חוזר לארץ.