יש סיכוי שנראה את המסכים של פנסוניק בישראל?
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
לצערי כרגע לא
ברימג מחזיקים בהפצה אבל מסיבה של ככל הנראה כדאיות ונתח שוק הם לא מביאים מסכי PANASONIC בכלל כרגע... אם ישתנה תהיה בטוח שזה יעלה לאתר שלנו ברגע הראשון שנקבל !
אעדכן גם פה בפוסט
לגבי הטיב - על הנייר בהחלט נראה מתחרה ראוי לG5 - אם כי זה עדיין פאנל בייצור של LGD אז מי ידע לעשות את זה טוב יותר מהיצרן עצמו?
ברימג מחזיקים בהפצה אבל מסיבה של ככל הנראה כדאיות ונתח שוק הם לא מביאים מסכי PANASONIC בכלל כרגע... אם ישתנה תהיה בטוח שזה יעלה לאתר שלנו ברגע הראשון שנקבל !
אעדכן גם פה בפוסט
לגבי הטיב - על הנייר בהחלט נראה מתחרה ראוי לG5 - אם כי זה עדיין פאנל בייצור של LGD אז מי ידע לעשות את זה טוב יותר מהיצרן עצמו?
אכן, מדובר באותו פאנל אבל הבנתי שעובר כיול ע״י פנסוניק עצמם מה גם שיש למסך עצמו מערכת קירור שתורמת לבהירות גבוהה קצת יותר לפי הסקירות שראיתי;
אבל הסיבה בגינה הייתי בוחר בפנסוניק על גבי האל.גי היא מערכת הסאונד המובנית שלו
.
מה נשאר לי להגיד... מקווה שהיבואן ירים את הכפפה ונראה את הנ״ל בישראל וכמה חבל שאנחנו כצרכנים לא יכולים להשפיע על כך.
אבל הסיבה בגינה הייתי בוחר בפנסוניק על גבי האל.גי היא מערכת הסאונד המובנית שלו
.מה נשאר לי להגיד... מקווה שהיבואן ירים את הכפפה ונראה את הנ״ל בישראל וכמה חבל שאנחנו כצרכנים לא יכולים להשפיע על כך.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
אם במערכת סאונד והשבחה של התמונה חשקה נפשך
LOEWE - סדרת STELLAR
היא מבוססת פאנל MLA של LG - אבל רק את הבסיסי הטכני שלו - הם בונים מסביבה הכל בגרמניה במפעל שלהם
זה לא טנדם החדש - אבל הם בהחלט הצליחו להגיע שם לתוצאה יפה מאוד!
מה שכן היא עולה לא מעט בכלל
ככה שהיא לא בדיוק מתחרה ישירה לLG
LOEWE - סדרת STELLAR
היא מבוססת פאנל MLA של LG - אבל רק את הבסיסי הטכני שלו - הם בונים מסביבה הכל בגרמניה במפעל שלהם
זה לא טנדם החדש - אבל הם בהחלט הצליחו להגיע שם לתוצאה יפה מאוד!
מה שכן היא עולה לא מעט בכלל
ככה שהיא לא בדיוק מתחרה ישירה לLG

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
מעבר לכך הבאלגן שעבר בזמנו על היבואנית של פנסוניק דאז (יורוקום) אבל גם על פנסוניק עצמם עבר לא מעט. למשך תקופה לא קצרה הם צמצמו דרמטית את הפעילות שלהם בעולם המסכים ונשארו על אש קטנה מבחינת מכירות ביפן וארה״ב. בשאר העולם הם תקצבו מעט מאוד מסכים, בדומה לפיליפס בזמנו.
כיום הם מרימים יותר פרופיל, גם בארה״ב אבל גם בשאר העולם. אבל זה עדיין בקטנה. כלומר, בשביל שנראה אותם כאן נדרש גם פעילות אגרסיבית של היבואנית (ברימאג) וגם שהם בעצמם ישימו על זה דגש. נראה שזה לא יקרה בעתיד הקרוב.
כיום הם מרימים יותר פרופיל, גם בארה״ב אבל גם בשאר העולם. אבל זה עדיין בקטנה. כלומר, בשביל שנראה אותם כאן נדרש גם פעילות אגרסיבית של היבואנית (ברימאג) וגם שהם בעצמם ישימו על זה דגש. נראה שזה לא יקרה בעתיד הקרוב.