יש למישהו ניסיון בקניית אודיו מחו"ל? למשל אמזון?
הייתי בכמה חנויות אודיו מקצועיות, וחוץ מאחת, בשאר קיבלתי יחס לא משהו בכלל.
גם לא הצלחתי אפילו לשמוע את הסאונד ברמקולים שאני שוקל לקנות.
אז אני לא פוסל את האופציה של לקנות בחו"ל, (חדש. לא יד 2).
מה עדיף? אמזון ארה"ב או אמזון אירופה?
איך זה הולך מבחינת מתח חשמל?
מה קורה עם מיסים וכאלה?
מה לגבי אחריות?
איך מקבלים את המשלוח? כמו במוצרים אחרים? שהחברת שליחויות לא מודיעה מראש, השליח פשוט בא ושם ליד הדלת וזהו?
גם לא הצלחתי אפילו לשמוע את הסאונד ברמקולים שאני שוקל לקנות.
אז אני לא פוסל את האופציה של לקנות בחו"ל, (חדש. לא יד 2).
מה עדיף? אמזון ארה"ב או אמזון אירופה?
איך זה הולך מבחינת מתח חשמל?
מה קורה עם מיסים וכאלה?
מה לגבי אחריות?
איך מקבלים את המשלוח? כמו במוצרים אחרים? שהחברת שליחויות לא מודיעה מראש, השליח פשוט בא ושם ליד הדלת וזהו?
מהקצת שבדקתי - לרוב המחירים לא משתלמים, למעט מבצעים מיוחדים/ בלאק פריידי וכאלו,
כלומר הם משתלמים מאוד לאירופאים, לא למי שצריך להוסיף גם משלוח+מיסים שאמזון מוסיפים אוטומטית.
לפעמים גם ב crutchfield.com יש מבצעים טובים, אבל שוב, עד שמגיע עניין המשלוח מארה"ב.
יש מדי פעם גם בעיקר רסיברים במבצעים, דרך קבוצות ייעודיות כמו Ineedit בפייסבוק, בשיתוף פעולה עם IDGU (משלוחים). כבר ראיתי שם פיוניר, דנון, מרנץ, ימאהה, לרוב דגמים בסיסיים או קצת מעבר, זה בסופו של דבר מיועד לשוק הצרכני ולא קבוצת אודיופילים.
להקפיד על מתח 220-240V על גב המכשיר (אירופה, לא אמזון ארה"ב למכשירי חשמל),
וגם אז לדעת שתצטרך להחליף כבל/ ראש כבל, מתקע אירופאי לישראלי.
כלומר הם משתלמים מאוד לאירופאים, לא למי שצריך להוסיף גם משלוח+מיסים שאמזון מוסיפים אוטומטית.
לפעמים גם ב crutchfield.com יש מבצעים טובים, אבל שוב, עד שמגיע עניין המשלוח מארה"ב.
יש מדי פעם גם בעיקר רסיברים במבצעים, דרך קבוצות ייעודיות כמו Ineedit בפייסבוק, בשיתוף פעולה עם IDGU (משלוחים). כבר ראיתי שם פיוניר, דנון, מרנץ, ימאהה, לרוב דגמים בסיסיים או קצת מעבר, זה בסופו של דבר מיועד לשוק הצרכני ולא קבוצת אודיופילים.
וגם אז לדעת שתצטרך להחליף כבל/ ראש כבל, מתקע אירופאי לישראלי.
תודה רבה על כל הטיפים החשובים!13/06/2025 23:19shac כתב: מהקצת שבדקתי - לרוב המחירים לא משתלמים, למעט מבצעים מיוחדים/ בלאק פריידי וכאלו,
וגם אז לדעת שתצטרך להחליף כבל/ ראש כבל, מתקע אירופאי לישראלי....
אני הזמנתי מאמאזון רסיברים (גרמניה) ורמקולים (ארה״ב), וגם את המגבר סטריאו שלי הזמנתי מהיצרן באירופה. את הרסיבר הנוכחי שלי הזמנתי דרך idgu מאחר ובזמנו לא ניתן היה להשיג אותו מחול עם שילוח לארץ ובארץ הוא לא היה במלאי והמחיר היה גבוה בסכום לא זניח.
את הרסיבר מאמאזון גרמניה קיבלתי בזמנו תקול, שלחתי להם הודעה והלכתי לישון. בבוקר קיבלתי הודעה שנשלח כבר החלופי ובזמני החופשי לשלוח את התקול ולסרוק את החשבונית על השילוח. הם זיכו אותי על מלוא עלות השילוח חזרה.
באמאזון החיים קלים הם מטפלים בהכל. בהזמנה מהיצרן שילמתי מיסים ועמלות שקר גבוהות לחברת השילוח כשהגיע ארצה. כמו תמיד קצת התנגדות לעמלות של חברת השילוח והם מוותרים על חלקן כי זה שיטת מצליח.
את הרסיבר מאמאזון גרמניה קיבלתי בזמנו תקול, שלחתי להם הודעה והלכתי לישון. בבוקר קיבלתי הודעה שנשלח כבר החלופי ובזמני החופשי לשלוח את התקול ולסרוק את החשבונית על השילוח. הם זיכו אותי על מלוא עלות השילוח חזרה.
באמאזון החיים קלים הם מטפלים בהכל. בהזמנה מהיצרן שילמתי מיסים ועמלות שקר גבוהות לחברת השילוח כשהגיע ארצה. כמו תמיד קצת התנגדות לעמלות של חברת השילוח והם מוותרים על חלקן כי זה שיטת מצליח.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
Crutchfield שולחים לארץ? ככל שידוע לי לא.13/06/2025 23:19shac כתב: לפעמים גם ב crutchfield.com יש מבצעים טובים, אבל שוב, עד שמגיע עניין המשלוח מארה"ב....
.Anything can be done, but it's only done if it's done
לצערי אתה צודק. לכן גם כשמצאתי שם פעם מחיר מצוין (הכל יחסי) על רמקולים מסדרה חדשה של JBL,...
בדקתי את העלות דרך חברות משלוח שונות וויתרתי על העניין...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני רכשתי רסיבר ורמקולים מאמזון גרמניה. בזמנו זה היה משמעותית יותר זול מבארץ אבל היום יש כבר יבוא מקביל אז שווה לבדוק.
גם החזרה במקרה של תקלה עובדת מצוין עם אמזון (מקרן תקול).
אין לי נסיון עם חנויות מקומיות למעט פיוז בגבעתיים ותמיד מצאתי שם דילים משתלמים (אם יש לך סבלנות).
אין לי נסיון עם חנויות מקומיות למעט פיוז בגבעתיים ותמיד מצאתי שם דילים משתלמים (אם יש לך סבלנות).
מה הכוונה ב "דילרים"?14/06/2025 15:43amitbak כתב: יש דילרים היום בישראל שמשווים מחירים כמעט כמו המחירים באמזון!
צריך לחפש טוב,אני קניתי לפני כמה שנים מגבר ונגן,וקבלתי אותם בארץ בעשרה אחוז יותר מחו"ל !!
קניתי פה כמובן!!
תבדוק ותשווה....
איפה אני מוצא אותם?
המחיר באמזון הוא סופי? כולל מיסים ושילוח והכל?14/06/2025 18:00anatoli15 כתב: אני הזמנתי מאמאזון רסיברים (גרמניה) ורמקולים (ארה״ב), וגם את המגבר סטריאו שלי הזמנתי מהיצרן באירופה. את הרסיבר הנוכחי שלי הזמנתי דרך idgu מאחר ובזמנו לא ניתן היה להשיג אותו מחול עם שילוח לארץ ובארץ הוא לא היה במלאי והמחיר היה גבוה בסכום לא זניח.
באמאזון החיים קלים הם מטפלים בהכל. בהזמנה מהיצרן שילמתי מיסים ועמלות שקר גבוהות לחברת השילוח כשהגיע ארצה. כמו תמיד קצת התנגדות לעמלות של חברת השילוח והם מוותרים על חלקן כי זה שיטת מצליח....
בהזמנה של היצרן, אחרי המיסים והעמלות, המחיר עדיין היה משתלם בהשוואה למחיר בארץ?
תודה רבה!15/06/2025 17:55oris74 כתב: אני רכשתי רסיבר ורמקולים מאמזון גרמניה. בזמנו זה היה משמעותית יותר זול מבארץ אבל היום יש כבר יבוא מקביל אז שווה לבדוק.
אין לי נסיון עם חנויות מקומיות למעט פיוז בגבעתיים ותמיד מצאתי שם דילים משתלמים (אם יש לך סבלנות)....