SR5005 marantz
שלום לכולם,
עברתי היום למגבר SR5005 7.1 של חברת marantz.
רכשתי אותו ללא שלט מקורי, ושלט חלופי שמצתאי ברשת, לא מאפשר את כלל הפעולות (בעיקר העברת תחנות רדיו) . השלט שרכשתי הנו- RM-HIFI666.
כמו כן, התפריטים לא מופיעים בטלוויזיה דרך כבל HDMI.
בעזרת Chatgpt הוא ביאר שרק דרך כבלים ישנים, ניתן לראות את התפריטים.
האם למישהו היה את המגבר הזה, וזוכר חוויות או פיתרון אחר לצפייה בתפריטים במרקע?
האם למישהו יש שלט מקורי למכור? או אתם מכירים חנות במרכז שמוכרת שלט של מגבר שכזה,
הוא יחסית ישן- מ2010.
עברתי אליו אחרי שנים שהיה לי הרמן קרדן AVR360 שלצערי החל לעשות רעשים אלקטרונים צורמים מהמכשיר עצמו.. זמזם עד שהגיע לשיא.. ולאחר שימוש של כמה שעות היה מזמזמם ומנגן מלודיות בתדרים חשמליים עולים ויורדים.
כעת הוא מאוחסן.
עברתי לsr5005 בשל מחיר נוח שמצאתי ברשת מיד שנייה, ומהרצון לנסות DP2Z גובה.
יש לי 7.1 רמקולים, וכל התוכן שאני צופה הנו בשמע של 2.0 מסלקום טי.וי. או דולבי 5.1 דיגיטל פלוס מנטפליקס.
הנחתי ואני מקווה שהגובה- 2 רמקולים שמיקמתי 1.6 בקו אלכסוני מעל הראש מצד שמאל לספה ו1.7 מטר מצד ימין למעלה בקו אלכסוני .
יוסיפו לחוויה, ויתנו דמוי אטמוס , "אומנות הכמעט",
שאמנם היא לא הדבר האמיתי, אך במסגרת תקציב ותכנים שאני צופה, תספק חוויה ולפחות התעסקות ומשחק בהגדרות.
לסיכום,
אשמח לשעות וזכרונות ממשתמשי המכשיר באם יש כאן.
אודה למי שיפנה או ימכור לי שלט מקורי של sr5005
Marantz.
לילה טוב ותודה על ההקשבה,
אודי
עברתי היום למגבר SR5005 7.1 של חברת marantz.
רכשתי אותו ללא שלט מקורי, ושלט חלופי שמצתאי ברשת, לא מאפשר את כלל הפעולות (בעיקר העברת תחנות רדיו) . השלט שרכשתי הנו- RM-HIFI666.
כמו כן, התפריטים לא מופיעים בטלוויזיה דרך כבל HDMI.
בעזרת Chatgpt הוא ביאר שרק דרך כבלים ישנים, ניתן לראות את התפריטים.
האם למישהו היה את המגבר הזה, וזוכר חוויות או פיתרון אחר לצפייה בתפריטים במרקע?
האם למישהו יש שלט מקורי למכור? או אתם מכירים חנות במרכז שמוכרת שלט של מגבר שכזה,
הוא יחסית ישן- מ2010.
עברתי אליו אחרי שנים שהיה לי הרמן קרדן AVR360 שלצערי החל לעשות רעשים אלקטרונים צורמים מהמכשיר עצמו.. זמזם עד שהגיע לשיא.. ולאחר שימוש של כמה שעות היה מזמזמם ומנגן מלודיות בתדרים חשמליים עולים ויורדים.
כעת הוא מאוחסן.
עברתי לsr5005 בשל מחיר נוח שמצאתי ברשת מיד שנייה, ומהרצון לנסות DP2Z גובה.
יש לי 7.1 רמקולים, וכל התוכן שאני צופה הנו בשמע של 2.0 מסלקום טי.וי. או דולבי 5.1 דיגיטל פלוס מנטפליקס.
הנחתי ואני מקווה שהגובה- 2 רמקולים שמיקמתי 1.6 בקו אלכסוני מעל הראש מצד שמאל לספה ו1.7 מטר מצד ימין למעלה בקו אלכסוני .
יוסיפו לחוויה, ויתנו דמוי אטמוס , "אומנות הכמעט",
שאמנם היא לא הדבר האמיתי, אך במסגרת תקציב ותכנים שאני צופה, תספק חוויה ולפחות התעסקות ומשחק בהגדרות.
לסיכום,
אשמח לשעות וזכרונות ממשתמשי המכשיר באם יש כאן.
אודה למי שיפנה או ימכור לי שלט מקורי של sr5005
Marantz.
לילה טוב ותודה על ההקשבה,
אודי
נערך לאחרונה על ידי udiberger ב 11/06/2025 11:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
בשלב ראשון, אתה יכול כתחליף לשלט רחוק לקחת טלפון סללולרי ישן עם IR ולהתקין עליו יישומון של שלט רחוק שיכול לכסות לך על הפונקציות החסרות.
עבד לי לא מעט פעמים שהיה לי מחסור בשלט עבור מכשיר מסוים.
גם דגמים חדשים יחסית של XIAOMI יש להם עינית IR והאפליקציית שלט המובנית שלהם היא סבירה.
היתרון של טלפון סלולרי, הוא שהתצוגה תמיד מוארת לעומת שלטים סטנדרטיים שלרוב לא מוארים.
עבד לי לא מעט פעמים שהיה לי מחסור בשלט עבור מכשיר מסוים.
גם דגמים חדשים יחסית של XIAOMI יש להם עינית IR והאפליקציית שלט המובנית שלהם היא סבירה.
היתרון של טלפון סלולרי, הוא שהתצוגה תמיד מוארת לעומת שלטים סטנדרטיים שלרוב לא מוארים.