שרשור תגובות: TCL יוצאת במהלך אסטרטגי וממנה מספר מפיצים בישראל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברים,
כדאי לזכור – השירות של אלקטרוניקס פרו למוצרי TCL לא זהה למה שהיה עם סמסונג (חלק מתנאי השירות תלוי במותג ובגיבוי שלו). שווה לתת לזה צ'אנס ולהתבסס על ניסיון עדכני, לא רק על העבר.
יש לי רעיון: אולי ננסה לדבר עם ההנהלה של אלקטרוניקס פרו ונקבע מפגש אצלם לשקף את המצב וגם כדי שנוכל לתקשר להם מה הציפיות של הקהל שלנו מהחברה וכדי לשמוע אותם ולקבל עוד מידע?
כדאי לזכור – השירות של אלקטרוניקס פרו למוצרי TCL לא זהה למה שהיה עם סמסונג (חלק מתנאי השירות תלוי במותג ובגיבוי שלו). שווה לתת לזה צ'אנס ולהתבסס על ניסיון עדכני, לא רק על העבר.
יש לי רעיון: אולי ננסה לדבר עם ההנהלה של אלקטרוניקס פרו ונקבע מפגש אצלם לשקף את המצב וגם כדי שנוכל לתקשר להם מה הציפיות של הקהל שלנו מהחברה וכדי לשמוע אותם ולקבל עוד מידע?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78782
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים
זה מה שגם@lasik בדיוק אמר.
מן הסתם חלקי חילוף, אימון הטכנאים, מדיניות החלפה ועוד מלא דברים זה החלטות של היבואן.
נראה לי מעניין יהיה אולי להפגש איתם וליצר שיח של מה חברי האתר רואים כבעיות מרכזיות ואיך אפשר להקפיץ את זה ברמה, לא?
מן הסתם חלקי חילוף, אימון הטכנאים, מדיניות החלפה ועוד מלא דברים זה החלטות של היבואן.
נראה לי מעניין יהיה אולי להפגש איתם וליצר שיח של מה חברי האתר רואים כבעיות מרכזיות ואיך אפשר להקפיץ את זה ברמה, לא?
נראה לי מוזר להגיד ש"הגבילו להם את המהירות" לפי יבואן כזה או אחר, מה זה מנוע של קארטינג?
יבואן X מחליט שהטכנאים לא יהיו שירותיים\מקצועים ויבואן Y מחליט שהם פתאום אדיבים ומקצועים? או שפתאום המעבדה שלהם יחליטו כן להחליף חלק כי יבואן Y משלם יותר?
פשוט צריך להגיד שזו רמת השירות לכאורה שהם מסוגלים לתת ללקוחות.
יבואן X מחליט שהטכנאים לא יהיו שירותיים\מקצועים ויבואן Y מחליט שהם פתאום אדיבים ומקצועים? או שפתאום המעבדה שלהם יחליטו כן להחליף חלק כי יבואן Y משלם יותר?
פשוט צריך להגיד שזו רמת השירות לכאורה שהם מסוגלים לתת ללקוחות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
רעיון מצויין, מרטין05/06/2025 15:32MartinHSabag כתב: חברים,
יש לי רעיון: אולי ננסה לדבר עם ההנהלה של אלקטרוניקס פרו ונקבע מפגש אצלם לשקף את המצב וגם כדי שנוכל לתקשר להם מה הציפיות של הקהל שלנו מהחברה וכדי לשמוע אותם ולקבל עוד מידע?...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הטענה היא לא על המקצועיות של הטכנאים אלא על מדיניות ההחלפה של חלקים למשל או הכרה בתקלה כתחת אחריות, זמינות של חלקי חילוף וכו'05/06/2025 15:46Nba כתב: נראה לי מוזר להגיד ש"הגבילו להם את המהירות" לפי יבואן כזה או אחר, מה זה מנוע של קארטינג?
פשוט צריך להגיד שזו רמת השירות לכאורה שהם מסוגלים לתת ללקוחות....
זה מה שכתבתי בין היתר.05/06/2025 17:04MartinHSabag כתב: הטענה היא לא על המקצועיות של הטכנאים אלא על מדיניות ההחלפה של חלקים למשל או הכרה בתקלה כתחת אחריות, זמינות של חלקי חילוף וכו'...
בכל מקרה, מקווה שמישהו שם יתעורר וידאג לתת שירות הוגן.
רעיון ממש טוב אני רוצה להמשיך לקנות tcl05/06/2025 15:32MartinHSabag כתב: חברים,
יש לי רעיון: אולי ננסה לדבר עם ההנהלה של אלקטרוניקס פרו ונקבע מפגש אצלם לשקף את המצב וגם כדי שנוכל לתקשר להם מה הציפיות של הקהל שלנו מהחברה וכדי לשמוע אותם ולקבל עוד מידע?...
אם הם לא עונים לטלפון ולא חוזרים להודעות ,...
ורק עסוקים בלמרוח את הלקוח בסיפורים
אז אולי אתה מקצועי אבל שירות אתה לא יודע לתת !!!
אני לא מבין מדוע אתה מגונן עליהם
חשבתי שזה אתר אובייקטיבי
אולי יש לך מניות באלקטרוניק פרו ?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
הטענה היא עוד לפני השלבים האלו.05/06/2025 17:04MartinHSabag כתב: הטענה היא לא על המקצועיות של הטכנאים אלא על מדיניות ההחלפה של חלקים למשל או הכרה בתקלה כתחת אחריות, זמינות של חלקי חילוף וכו'...
לפתיחת קריאות על בקשה לביקור טכנאי בתשלום הם לא הגיבו, חוץ מלשלוח מספר פניה, פעמיים, עם הודעה אוטומאטית: "נציג מטעמנו ייצור עמכם קשר עד סוף יום העסקים הבא".
אני עדיין מחכה במתח שנציג יתקשר.
כל מה שרציתי, הוא שהם יהיו אלו שיפתחו את מכונת הכביסה, כדי לשמור על האחריות שהיתה בתוקף, וידעתי שאם תהיה בעתיד קריאת אחריות והם יראו שמישהו פתח אותה הם בוודאי לא יכבדו את האחריות.
אחרי שבוע ללא תגובה, על 2 פניות, החלטתי לוותר על המשך האחריות (נותרו עוד שנתיים של אחריות) ולהזמין טכנאי פרטי.
העיקר במעמד ההתקנה, טכנאי שלהם ניסה בכח לשכנע אותי שחייב מייד לקנות ממנו הארכת אחריות לעוד 5 שנים (מעבר ל- 3 שנים אחריות יצרן), באיומים שאם אפילו אתקשר לחברה באותו יום של ההתקנה זה יהיה הרבה יותר יקר מאשר עכשיו אצלו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78782
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1401
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
צודק - אי מתן שירות זה כנראה ב-DNA שלהם06/06/2025 18:45Amir64 כתב: הטענה היא עוד לפני השלבים האלו.
לפתיחת קריאות על בקשה לביקור טכנאי בתשלום הם לא הגיבו, חוץ מלשלוח מספר פניה, פעמיים, עם הודעה אוטומאטית: "נציג מטעמנו ייצור עמכם קשר עד סוף יום העסקים הבא".
אני עדיין מחכה במתח שנציג יתקשר.
כל מה שרציתי, הוא שהם יהיו אלו שיפתחו את מכונת הכביסה, כדי לשמור על האחריות שהיתה בתוקף, וידעתי שאם תהיה בעתיד קריאת אחריות והם יראו שמישהו פתח אותה הם בוודאי לא יכבדו את האחריות.
אחרי שבוע ללא תגובה, על 2 פניות, החלטתי לוותר על המשך האחריות (נותרו עוד שנתיים של אחריות) ולהזמין טכנאי פרטי.
העיקר במעמד ההתקנה, טכנאי שלהם ניסה בכח לשכנע אותי שחייב מייד לקנות ממנו הארכת אחריות לעוד 5 שנים (מעבר ל- 3 שנים אחריות יצרן), באיומים שאם אפילו אתקשר לחברה באותו יום של ההתקנה זה יהיה הרבה יותר יקר מאשר עכשיו אצלו....
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
איפה ראית שהגנתי? רק אמרתי מה היו הטענות שאני מכיר.06/06/2025 17:14pessik כתב: אם הם לא עונים לטלפון ולא חוזרים להודעות ,
ורק עסוקים בלמרוח את הלקוח בסיפורים
אז אולי אתה מקצועי אבל שירות אתה לא יודע לתת !!!
אני לא מבין מדוע אתה מגונן עליהם![]()
![]()
חשבתי שזה אתר אובייקטיבי
אולי יש לך מניות באלקטרוניק פרו ?...
אגב, מכיון שעבדתי בתחום מוקדי השירות ואני מכיר איך מוקדי ואירגוני שירות עובדים, אני יכול לתת לך קצת תובנות (בלי קשר לאלקטרוניקה פרו כי אני לא מכיר את המספרים) אבל, נניח שאתה רוצה להעסיק מוקד/חברת מיקור חוץ שתתן שירות ללקוחות שלך ואתה מספק את כל החלפים, ככה שנוציא רגע את זה מהמשוואה, ברור לך שה-SLA , service level agreement ובעברית, רמת השירות, נגזרת מהתקציב שתתן לזה ( כמה נציגים יענו לטלפון למשל או תוך כמה זמן טכנאי יוכל להגיע אליך)?
לצורך העיניין אם אני מוכן לשלם שיהיו 10 מוקדנים במשמרת, אבל בפועל יש יותר שיחות ממה שהם מסוגלים לטפל, אתה תמתין הרבה זמן על הקו, שוב ללא קשר אליהם, רק מנסה להסביר איך ״רמת שירות״ בחברת מיקור חוץ תלויה גם בחברה שמזמינה את השירות מהם.
אנשים כיום אינם חוששים לדווח ללא היסוס וללא חשש מגילוי זהותם , ולשתף אחרים בחווית השירות שקיבלו מאלקטרוניקס פרו.
פשוט מכוונים מצלמה היישר לפנים שלהם עצמם.
לדוגמא זה
עם 31,500 צפיות, הנזק כאן ליבואן פשוט עצום.
לאחר מכן פורסם סרטון ההמשך:
לדוגמא זה
רק אני לא רואה פה לינקים לוידאו?\
לגבי אלטרוניק פרו - נדמה לי שהם נתנו שירות לאיזה מוצר לבן כלשהוא, והיה בסדר גמור.
מניח שאפשר לבוא להגדיר להם תנאים. בסופו של דבר- אם החוזה שירות בין היבואן ובין נותן השירות מספיק מפורט, לגבי איך נותנים את השירות, והיבואן נותן גב טכני של חלפים והדרכות וכו , יש מספיק טכנאי סבירים והמוקד שירות עצמו מבין עניין - אז השירות איכותי.
לגבי אלטרוניק פרו - נדמה לי שהם נתנו שירות לאיזה מוצר לבן כלשהוא, והיה בסדר גמור.
מניח שאפשר לבוא להגדיר להם תנאים. בסופו של דבר- אם החוזה שירות בין היבואן ובין נותן השירות מספיק מפורט, לגבי איך נותנים את השירות, והיבואן נותן גב טכני של חלפים והדרכות וכו , יש מספיק טכנאי סבירים והמוקד שירות עצמו מבין עניין - אז השירות איכותי.
מקווה שהוא יתבע אותם מכל כיוון.07/06/2025 8:18lasik כתב: אנשים כיום אינם חוששים לדווח ללא היסוס וללא חשש מגילוי זהותם , ולשתף אחרים בחווית השירות שקיבלו מאלקטרוניקס פרו.
לדוגמא זה
...