Sonos arc ultra חדש
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
התחדשתי ב arc ultra, והסאונד ב Dolby atmos דרך נטפליקס באמת מעולה. הבעיה היא, שהסאונד של הדיבור מאוד נמוך ברמה לא פרופורציונלית לסאונד של האפקטים. ברמה כזו שהסאונד של האפקטים מחריש אוזניים ואת הדיבור שומעים ממש שקט. הפעלתי את speech enhancement אבל זה לא ממש עוזר.
מה הייתם מציעים?
מה הייתם מציעים?
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

לא, הוא על מדיום, כי כתוב שעל מקס זה יבוא על חשבון צלילים אחרים. ניסיתי גם לשים על מקס וזה באמת מפחית את אפקט הסראונד מבלי ממש להגביר משמעותית את הדיבור.
אגב האם תוספת של זוג era100 אחוריים יכול לעזור במקרה כזה?
אגב האם תוספת של זוג era100 אחוריים יכול לעזור במקרה כזה?
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מחובר ישירות למסך. יש אנדרואיד טיוי בטלוויזיה אז אין צורך בסטרימר.
כמובן הפעלתי את true play.
חשוב לי לציין שזה קורה רק כשיש אפקטים של פיצוצים וכו׳ בדולבי אטמוס. בתוכן רגיל אני פשוט מגביר עד ששומעים את הדיבור ואין שם פיצוצים מן הסתם אז לא מרגישים את הבעיה.
התוכנה היא העדכנית ביותר.
כמובן הפעלתי את true play.
חשוב לי לציין שזה קורה רק כשיש אפקטים של פיצוצים וכו׳ בדולבי אטמוס. בתוכן רגיל אני פשוט מגביר עד ששומעים את הדיבור ואין שם פיצוצים מן הסתם אז לא מרגישים את הבעיה.
התוכנה היא העדכנית ביותר.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
אני עם סטאפ של סאונד בר, סאב ואחוריים מזה שנים (Arc / Arc Ultra) ו ATV ומעולם לא הבחנתי בתופעה דומה. גם לא בניגון ישירות מהמסך.
על איזה מסך מדובר ?
על איזה מסך מדובר ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

מסך 75 של haier. אבל הסאונד עובד ישירות ל לeArc דרךhdmi ללא התערבות הטלוויזיה לא?
גם לפי מה שהבנתי זאת תופעה די נפוצה.
יכול להיות שהעובדה שיש לך את ההרכב הזה של הרמקולים, זה נותן יותר איזון ולכן אין לך את הבעיה הזאת? כי אני גם מתלבט אם לקנות את כל ההרכב אבל לא רוצה סתם להשקיע כסף ובסוף זה לא ייתן לי את התוצאה
גם לפי מה שהבנתי זאת תופעה די נפוצה.
יכול להיות שהעובדה שיש לך את ההרכב הזה של הרמקולים, זה נותן יותר איזון ולכן אין לך את הבעיה הזאת? כי אני גם מתלבט אם לקנות את כל ההרכב אבל לא רוצה סתם להשקיע כסף ובסוף זה לא ייתן לי את התוצאה