G4 77 inch המסך כבה באמצע הסרט
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הייתי אומר שזה כנראה קשור לפקודת CEC ממכשיר סורר.
חבר יקר , אשמח בבקשה לדעת איך הגעת לתובנה הזו...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כי CEC הרבה פעמים יכול לגרום לתופעות מוזרות, ואתה מדבר על מסך חדש יחסית.
וגם, מאד קל לבדוק את בעיית ה-CEC, אתה יכול לבטל תמיכה ב-CEC בהגדרות ה-TV ולראות אם זה ממשיך לקרות או לא.
במידה וכן, אז כבר הייתי כנראה פותח קריאה.
וגם, אם יש עוד טלוויזיות LG בבית שמישהו כיבה באותו הזמן? אז יכול להיות שהשלט של הטלוויזיה השניה כיבה את שלך.
וגם, מאד קל לבדוק את בעיית ה-CEC, אתה יכול לבטל תמיכה ב-CEC בהגדרות ה-TV ולראות אם זה ממשיך לקרות או לא.
וגם, אם יש עוד טלוויזיות LG בבית שמישהו כיבה באותו הזמן? אז יכול להיות שהשלט של הטלוויזיה השניה כיבה את שלך.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4768
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
וגם, אם זה קורה רק עם הזידו ולא בצפיה באפליקציות מובנות למשל...
22/05/2025 18:00TheCoolest כתב: כי CEC הרבה פעמים יכול לגרום לתופעות מוזרות, ואתה מדבר על מסך חדש יחסית.
וגם, אם יש עוד טלוויזיות LG בבית שמישהו כיבה באותו הזמן? אז יכול להיות שהשלט של הטלוויזיה השניה כיבה את שלך....
היי , כמובן שהכל מבוטל , ביטלתי בכל ה מכשירים שלי .. בגדול אני רואה רק ב סטרימר , ומסתבר שזו תקלה ידועה ככל הנראה , קראתי קצת ברשת על התקלה לכאורה הזו ...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4768
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
לא הבנתי אם לפי מה שמצאת התקלה היא בסטרימר או בטלוויזיה ?
יש לך הודעה מוקדמת שהמסך יכבה תוך 5 דקות?
ב G4 שלי אם אני צופה באופן רציף מעבר למספר שעות (נדמה לי 4) אני רואה הודעה כזאת בתחתית המסך: קרה לי אתמול בצפיה ממושכת של סדרה אנגלית מעולה (This city is ours).
האמת, קצת מעצבן, באמצע משהו מרתק...
ב G4 שלי אם אני צופה באופן רציף מעבר למספר שעות (נדמה לי 4) אני רואה הודעה כזאת בתחתית המסך: קרה לי אתמול בצפיה ממושכת של סדרה אנגלית מעולה (This city is ours).
האמת, קצת מעצבן, באמצע משהו מרתק...
אם ללא התראה מראש, יתכן גם שמדובר בבעיית ספק כוח.22/05/2025 19:57big27 כתב: היי , כמובן שהכל מבוטל , ביטלתי בכל ה מכשירים שלי .. בגדול אני רואה רק ב סטרימר , ומסתבר שזו תקלה ידועה ככל הנראה , קראתי קצת ברשת על התקלה לכאורה הזו ......
קרה באמצע חיפוש סרט באפליקציה ומאז בכל הדלקה יש באז חלש. יש לך גם איזה רעש שאתה שומע כשאתה מדליק? תנסה לעמוד קרוב מאוד לטלויזיה כי הוא די חלש.17/05/2025 23:17big27 כתב: היי חברים , שבועיים עם המסך
באמצע סרט קורה שהמסך פשוט נכבה
סטרימר zidoo z30
מישהו מכיר ?
אין הגדרת טיימר לכיבוי...