המלצה על רסיבר 7.2 שעובד טוב עם קליפטש
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
פיוניר היו פעם שם בתחום.
כיום כבר לא, ונראה שעדיף להתרחק.
יכול להיות שעם רמקולים נצילים לא חשים בבעיה, אבל עדיין, מסתבר שהחברה מרמה בעקביות בנתונים, ומוכרת מוצר זול כ- ELITE
גם ההגברה חזרה אחורה, ל- class AB שלא כמו בסדרות SC-LX שהיו פעם.
אפשר לראות עד כמה חמור העניין במבחן הבא, שהוא כבר הרסיבר השלישי של החברה, שנבדק ונצפית אותה בעיה.
אפשר לדלג על כל ההתחלה, ולהתחיל לקרוא מהציטוט הבא: At this point I ran my 8 ohm power sweep
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.40731/
יכול להיות שעם רמקולים נצילים לא חשים בבעיה, אבל עדיין, מסתבר שהחברה מרמה בעקביות בנתונים, ומוכרת מוצר זול כ- ELITE
אפשר לראות עד כמה חמור העניין במבחן הבא, שהוא כבר הרסיבר השלישי של החברה, שנבדק ונצפית אותה בעיה.
אפשר לדלג על כל ההתחלה, ולהתחיל לקרוא מהציטוט הבא: At this point I ran my 8 ohm power sweep
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.40731/
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
לומר לך את האמת, לא מבין בבדיקות שהוא הריץ, לא אומר לי הרבה חוץ מהתפיסה שמהרגע הראשון הוא אנטי המכשיר, מהשורה שניה בערך.05/06/2025 12:27Amir64 כתב: פיוניר היו פעם שם בתחום.
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.40731/...
אני, בתור משתמש פשוט שרוצה לשמוע סרט, או סדרה באיכות טובה עם רמקולים נצילים ובהתחשב שיש לי גם שכנים... , לא חושב שהמכשיר גרוע, לא ראיתי את הבדיקות שלו על דנון ואת התוצאות, אם תראה חוות דעת של אנשים בתחום, בוידאו, על המכשיר, לפי מה שהבנתי הוא לא רע. בטוח שרסיבר ב 7000 שקל או ב 20000 שקל, יהיו איכותיים יותר.
השאלה אם בא לי להשקיע סכום כזה ברסיבר והתשובה היא, בהחלט לא!
- Amir64
-
- גורו

לא אומר לך הרבה, אז הנה תקציר:05/06/2025 12:44nice_guy כתב: לומר לך את האמת, לא מבין בבדיקות שהוא הריץ, לא אומר לי הרבה חוץ מהתפיסה שמהרגע הראשון הוא אנטי המכשיר, מהשורה שניה בערך....
הרסיבר בעל הספק אמיתי של 20W בלבד, בסטריאו בעומס 8 אוהם.
כלומר ב- 5 רמקולים ביחד - פחות...
נראה שפשוט מדובר על תכנון גרוע שגורם לחימום יתר - שגורם לתקלות.
אז הפתרון של החברה - הגבלת ההספק כדי להקטין את החימום.
גאוני.
המותג עובר ידיים כמו גרביים, אין כסף לחברה, אין פיתוח ומשתמשים ברכיבים זולים.
אני אומר זאת בצער, כאחד שהיו לו כמה רסיברים של פיוניר בעבר עד האחרון שהיה SC-LX77 ומת בטרם עת.
הייתי מאוד מרוצה מהם, אבל ההידרדרות המהירה (שמגיעה ממש לרמה של רמאות בנתוני מפרט) מאכזבת מאוד.
-
nice_guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 606
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
זה באמת נשמע גרוע.05/06/2025 12:58Amir64 כתב: לא אומר לך הרבה, אז הנה תקציר:
הרסיבר בעל הספק אמיתי של 20W בלבד, בסטריאו בעומס 8 אוהם.
כלומר ב- 5 רמקולים ביחד - פחות...
נראה שפשוט מדובר על תכנון גרוע שגורם לחימום יתר - שגורם לתקלות.
אז הפתרון של החברה - הגבלת ההספק כדי להקטין את החימום.
גאוני.
המותג עובר ידיים כמו גרביים, אין כסף לחברה, אין פיתוח ומשתמשים ברכיבים זולים.
אני אומר זאת בצער, כאחד שהיו לו כמה רסיברים של פיוניר בעבר עד האחרון שהיה SC-LX77 ומת בטרם עת.
הייתי מאוד מרוצה מהם, אבל ההידרדרות המהירה (שמגיעה ממש לרמה של רמאות בנתוני מפרט) מאכזבת מאוד....
מה שאומר, שכל מי שקנה את ה lx505 שעליו הוא מבצע את הבדיקה( ההספק שלו יותר גבוה מה 305), מקבל 20W לחמישה רמקולים במקום 260, נשמע הגיוני?
אז מי שקונה את ה 305 צריך בעצם לשבת ליד הרמקולים הקדמיים כדי לשמוע?( זה בצחוק)
ואין ריקול והוא עדיין נמכר בחנויות בכל העולם?
כאילו לקחת את העניין לקיצון
לא נשמע הגיוני בעליל, סידרת יצור, מכשיר תקול, משהו לא הגיוני לי.
הרי לפחות 4 שנים לא היו מכשירים חדשים לפיוניר, הם לא היו חייבים לחזור לזירה.
אז נשמע לי מוזר, במיוחד כשיש להם עדיין מכשירים שהם מסדרות נמוכות יותר, לא LX ואמורים להיות יותר פשוטים.
ויכול להיות שאתה צודק...
- Amir64
-
- גורו

זה בדיוק אותו דבר גם ב- LX303 הוותיק יותר, וכמו שכתוב בבדיקה, פיוניר לא טרחו אף פעם להגיב לפניות אליהם בנושא.
לא מדובר במכשיר תקול. נבדקו 3 מכשירים שונים, בזמנים שונים ונתנו בדיוק את אותה תוצאה.
לא מדובר במכשיר תקול. נבדקו 3 מכשירים שונים, בזמנים שונים ונתנו בדיוק את אותה תוצאה.