סיפורי אלף לילה ולילה - מכירות ביד שנייה
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46320
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
פרסמתי במרקטפלייס למכירה מחשב לא רע במחיר די נמוך, כמובן שהרבה שאלו האם זמין, בקשו מספר טלפון וכמובן שלא התקשרו.
היו כאלה שכן חזרו וכשהורדתי קצת במחיר אבל לא לרמה שהם רצו, התחילו עם כפרה עליך ועוד כמה ביטויים מהסוג הזה בכדי שאבוא לקראתם וארד למחיר לא הגיוני.
היה אחד שקבע שיבוא אלי לקנות את המחשב וכמובן שלא בא.
בסוף בא אחד שהיה רציני, שילם אמנם פחות ממה שביקשתי אבל היה הוגן ולא ניסה להוריד לסכום לא הגיוני, קיבל עוד אקסטרה מעבר למה ששילם ועוד הודה לי אחר כך.
היה גם אחד שקנה ממני מחשב אחר ולאחר יום אחד אני רואה שהוא פרסם את המחשב מחדש למכירה לאחר שהחליף לו מארז והוסיף כרטיס מסך חלש ו"שיווק" אותו כמחשב גיימינג חדש... במחיר של יותר מפי 2.5 ממה שהוא קנה ממני.
היו כאלה שכן חזרו וכשהורדתי קצת במחיר אבל לא לרמה שהם רצו, התחילו עם כפרה עליך ועוד כמה ביטויים מהסוג הזה בכדי שאבוא לקראתם וארד למחיר לא הגיוני.
היה אחד שקבע שיבוא אלי לקנות את המחשב וכמובן שלא בא.
בסוף בא אחד שהיה רציני, שילם אמנם פחות ממה שביקשתי אבל היה הוגן ולא ניסה להוריד לסכום לא הגיוני, קיבל עוד אקסטרה מעבר למה ששילם ועוד הודה לי אחר כך.
היה גם אחד שקנה ממני מחשב אחר ולאחר יום אחד אני רואה שהוא פרסם את המחשב מחדש למכירה לאחר שהחליף לו מארז והוסיף כרטיס מסך חלש ו"שיווק" אותו כמחשב גיימינג חדש... במחיר של יותר מפי 2.5 ממה שהוא קנה ממני.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אחרי איזה חודש שאני מפרסם משהו ומלא אנשים רק מבלבלים את השכל, פנה אלי מישהו בשם אחמד אללה אכבר עבדאללה מחברון, אדם שאם תרצו לפגוש אותו, רצוי רק עם נשק.
אמר שהוא שולח אלי דוור. אני שכבר די הרמתי ידיים מההזויים שיש במרקט, אמרתי שאין בעיה, רק שהדוור יביא איתו כסף.
אחרי שבוע, מתקשר אלי "הדוור", בחור חרדי שהגיע עם רכב להביא לי כסף ולקחת את המוצר.
אין מילים.
אמר שהוא שולח אלי דוור. אני שכבר די הרמתי ידיים מההזויים שיש במרקט, אמרתי שאין בעיה, רק שהדוור יביא איתו כסף.
אחרי שבוע, מתקשר אלי "הדוור", בחור חרדי שהגיע עם רכב להביא לי כסף ולקחת את המוצר.
אין מילים.
ענק10/02/2024 22:42ziv_r כתב: כל מה שאמרו לפני כן בשרשור - פשוט בוידאו.
https://www.facebook.com/reel/360647520 ... tid=roAVj8...
בול
פרסתי מודעה על יחידת מדפים, היו בערך 30 פניות במרקט אף אחד לא היה רציני
במקביל פרסמתי ביד2 ופנתה אלי מישהי בווצאפ בשפה זרה שהיא לא אנגלית
הייתי בטוח שזה ספאם או סתם מטרילים אותי
התכתבתי איתה דרך טרנסלייט, הגיעה לקחת
כסף כסף? שמחזיקים ביד? בטוח שלא מזויף?26/02/2025 22:09ziv_r כתב: אחרי איזה חודש שאני מפרסם משהו ומלא אנשים רק מבלבלים את השכל, פנה אלי מישהו בשם אחמד אללה אכבר עבדאללה מחברון, אדם שאם תרצו לפגוש אותו, רצוי רק עם נשק.
אין מילים....
רק אני זוכר שפעם היה לא ככה? ודברים היו נמכרים יותר מהר?26/02/2025 22:09ziv_r כתב: אחרי איזה חודש שאני מפרסם משהו ומלא אנשים רק מבלבלים את השכל, פנה אלי מישהו בשם אחמד אללה אכבר עבדאללה מחברון, אדם שאם תרצו לפגוש אותו, רצוי רק עם נשק.
אין מילים....
מצד שני אולי כי פשוט הצכירה שלנו גדלה בטירוף לאחרונה
עד מתי ישלחו במרקט פלייס "פריט זה זמין?" יקבלו תשובה תוך 2 שניות ויעלמו כלא היו?
תמיד חשבתי שמי ששואל אם הפריט זמין ואז נעלם זה בוטים של פייסבוק.
כל המטרה שלהם זה לגרום לנו לחשוב שיש התעניינות ולעודד אותנו למכור שם.
ככה התיחסתי לזה כשמכרתי, ולא התעצבנתי.
הרבה יותר מעצבן הבן אדם ששואל מיליון שאלות, קובע איתך שעה, ואז לא מופיע ולא עונה לך יותר.
הרבה יותר מעצבן הבן אדם ששואל מיליון שאלות, קובע איתך שעה, ואז לא מופיע ולא עונה לך יותר.
אבל נכון שלפעמים פשוט מגיעים אחלה קונים? 1 ל1000 אבל יש31/05/2025 16:47ride כתב: אני הצלחתי למכור במרקטפלייס המון ציוד (אפילו מקרן של JVC), אבל זה מתיש עד שמוצאים את הבנאדם הנכון. מדהים עד כמה הווידאו שזיו שלח מדוייק
...
מי ששואל הרבה שאלות לרוב לא מגיע לפחות הסטטיסטיקה אצלי, ככה שאפשר לסנן די התחלה31/05/2025 17:43dmitrys כתב: תמיד חשבתי שמי ששואל אם הפריט זמין ואז נעלם זה בוטים של פייסבוק.
הרבה יותר מעצבן הבן אדם ששואל מיליון שאלות, קובע איתך שעה, ואז לא מופיע ולא עונה לך יותר....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

האנשים שאומרים שהם מגיעים לקנות, כשאתה שואל אותם מתי, הם מגיבים עם שעות לא הגיוניות. בתמונה למטה אירוע מאתמול.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag