תקלה ב oled65cx - הנורית נעלמה וניתן להדליק רק לאחר הוצאה מהחשמל
היי,
לצערי יש לי תקלה במסך, לאחר כ 4 וחצי שנים, לאחר כיבוי, הנורית האדומה נעלמת, ורק לאחר הוצאה מהחשמל לכמה דקות ניתן להדליק את המסך... לאחר קריאה ברשת הבנתי שכנראה מדובר בספק כח, הבנתי שזו תקלה דיי נפוצה וזה מאוד מאכזב - מסך לא זול בכלל... אין הרחבת אחריות.
לא ברור איך לא עושים recall - זלזול בלקוחות (ד"א מסך שני כבר שנהרס דיי מהר).
עוד מישהו נתקל בתקלה והחליף ספק כוח שלא במסגרת האחריות ? אשמח לדעת עלויות והמלצות...
לצערי יש לי תקלה במסך, לאחר כ 4 וחצי שנים, לאחר כיבוי, הנורית האדומה נעלמת, ורק לאחר הוצאה מהחשמל לכמה דקות ניתן להדליק את המסך... לאחר קריאה ברשת הבנתי שכנראה מדובר בספק כח, הבנתי שזו תקלה דיי נפוצה וזה מאוד מאכזב - מסך לא זול בכלל... אין הרחבת אחריות.
לא ברור איך לא עושים recall - זלזול בלקוחות (ד"א מסך שני כבר שנהרס דיי מהר).
עוד מישהו נתקל בתקלה והחליף ספק כוח שלא במסגרת האחריות ? אשמח לדעת עלויות והמלצות...
רכשתי את החלק שנשרף בתקווה שהחלפה שלו על הלוח תעזור, אם לא, מצאתי מישהו שמוכר ספק כח שלא דרך היבואן, אני מחכה להצעת מחיר שלו.
בול אותה תקלה שהיתה לי, גם לאחר תקופה של אחריות. פשוט הזמנתי את החברה של ח.י לקחו לי 300 שח ביקור ועוד איזה 700 שח תיקון. אין לי כוח לקנות מסך חדש הרחבתי אחריות לעוד שלוש שנים יצא 1700 סה״כ. באסה אבל לפחות אם יקרה משהו יחליפו לי מסך.
אגב זה ממש מוזר ואפילו חשוד שהרבה המסמכים מאותה תקופה קיבלו את אותה תקלה
אגב זה ממש מוזר ואפילו חשוד שהרבה המסמכים מאותה תקופה קיבלו את אותה תקלה
נערך לאחרונה על ידי lokilook ב 29/05/2025 8:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1485
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
יש מצב שטכנאי במקום יוכל להציע זאת.28/05/2025 13:03msex כתב: @lokilook מתי זה היה ? התקשרתי עכשיו לברר מחיר תיקון ושאלתי אם יש גם אופציה להרחיב אחריות - אמרו שאין אופציה להרחיב...
הטכנאים היום הם 10% טכנאים ו 90% אנשי מכירות שמנסים לעשות upsell