בעיה טכנית מוזרה עם OLED C1
לפני כמה ימים קיבלתי הודעה שהטלוויזיה צריכה לעשות pixel cleaning, לא זה הרגיל שהטלוויזיה עושה כל ארבע שעות אוטומטית למשך כמה דקות, אלא זה שאמור לפעול כל 2000 שעות ויכול לקחת עד שעה (בדיוק הגעתי לאיזור ה 6000 שעות, אז אני מניח שזה הגיוני). אישרתי את זה והשארתי את הטלוויזיה כבויה למשך מספר שעות, כך שאין לי ספק שלא עצרתי את התהליך באמצע, אבל כאשר הדלקתי את הטלוויזיה קיבלתי את אותה הודעה מחדש. שוב אישרתי וכיביתי, הפעם חיכיתי לילה שלם, אבל כאשר הדלקתי שוב אותה הודעה. ניסיתי להפעיל את התהליך ידנית, אבל גם זה לא עזר. אותה הודעה כאשר אני מדליק או מכבה את הטלוויזיה. קראתי קצת באינטרנט, עוד אנשים סבלו מהבעיה, ואחרי ששיחקתי עם כל מיני הגדרות בטלוויזיה (כיביתי Quick Start+) ההודעה נעלמה, אבל אני בספק אם זה באמת השלים את התהליך.
אבל עכשיו קורה משהו מוזר - כאשר הטלוויזיה מכובת, כל איזה שתי דקות האור standby האדום נכבה למשך שניה או שתיים. וזה היה אתמול, היום זה כבר כל דקה ולפעמים משך הזמן יכול להגיע עד 15 שניות. אי אפשר להדליק את הטלוויזיה בזמן שהאור כבוי, וגם כאשר הוא דולק, לפעמים זה דורש כמה לחיצות על השלט משום מה.
אני לא יודע אם זה קשור, אבל כמה שניות אחרי שהאור האדום נכבה ונדלק, אפשר לשמוע רעש חשמלי מהצד של הטלויזיה וקליקים מכניים כאלה אם שמים את האזון קרוב. יש לי גם כונן USB שמחובר, והאור שלו נדלק בערך באותו זמן לכמה שניות, אז נראה שמשהו עובד שם. יכול להיות שזה בלופ של pixel refresh ? לא יודע, בכל אופן נגמרה לי אחריות של שלוש שנים לפני כמה חודשים, אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התופעה או לפחות אם אפשר לצפות מהיבואן לעזרה לפני שאני מתקשר אליהם כי טכנית כשהטלויזיה דולקת אין איתה שום בעיה, אבל יש לי חשש שזו בעיה שרק תלך ותחמיר ותגרום לנזק חמור יותר.
אבל עכשיו קורה משהו מוזר - כאשר הטלוויזיה מכובת, כל איזה שתי דקות האור standby האדום נכבה למשך שניה או שתיים. וזה היה אתמול, היום זה כבר כל דקה ולפעמים משך הזמן יכול להגיע עד 15 שניות. אי אפשר להדליק את הטלוויזיה בזמן שהאור כבוי, וגם כאשר הוא דולק, לפעמים זה דורש כמה לחיצות על השלט משום מה.
אני לא יודע אם זה קשור, אבל כמה שניות אחרי שהאור האדום נכבה ונדלק, אפשר לשמוע רעש חשמלי מהצד של הטלויזיה וקליקים מכניים כאלה אם שמים את האזון קרוב. יש לי גם כונן USB שמחובר, והאור שלו נדלק בערך באותו זמן לכמה שניות, אז נראה שמשהו עובד שם. יכול להיות שזה בלופ של pixel refresh ? לא יודע, בכל אופן נגמרה לי אחריות של שלוש שנים לפני כמה חודשים, אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התופעה או לפחות אם אפשר לצפות מהיבואן לעזרה לפני שאני מתקשר אליהם כי טכנית כשהטלויזיה דולקת אין איתה שום בעיה, אבל יש לי חשש שזו בעיה שרק תלך ותחמיר ותגרום לנזק חמור יותר.
אני עם C1 77 ובדיוק אותו הסיפור התחיל אצלי בשבועות האחרונים. הוא כבר כמה פעמים ביקש לעשות ניקוי (כתב שזה ייקח כ-5 דקות כל פעם) ומדי פעם נראה לי שהטלוויזה מתנהגת מוזר, כאילו עושה משהו ברקע.
יכול להיות שדחפו בפוש עדכון. מעניין אם עוד נתקלו בזה.
מלבד הבקשות וההרגשה שמשהו עובד שם ברקע הכל עובד רגיל ולא שמתי לב לשינוים נוספים.
יכול להיות שדחפו בפוש עדכון. מעניין אם עוד נתקלו בזה.
מלבד הבקשות וההרגשה שמשהו עובד שם ברקע הכל עובד רגיל ולא שמתי לב לשינוים נוספים.
לא קרה לי הסיפור עם הניקוי (יש לי 65C1), אבל לפני חצי שנה היו לי כמה שבועות שהאור האדום היה מתחרפן מידי פעם, שלט מפסיק להגיב עד שבסוף הטלויזיה הפסיקה להדלק. הייתי עדיין באחריות, הגיעו טכנאים והחליפו את הספק הכח שהיה תקול ומאז הטלויזיה כמו חדשה. הארכתי את האחריות על הדרך כשהם היו אצלי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
המסך שלך היה באחריות 3 שנים כשהספק כח התחרפן?23/04/2025 10:20emage כתב: לא קרה לי הסיפור עם הניקוי (יש לי 65C1), אבל לפני חצי שנה היו לי כמה שבועות שהאור האדום היה מתחרפן מידי פעם, שלט מפסיק להגיב עד שבסוף הטלויזיה הפסיקה להדלק. הייתי עדיין באחריות, הגיעו טכנאים והחליפו את הספק הכח שהיה תקול ומאז הטלויזיה כמו חדשה. הארכתי את האחריות על הדרך כשהם היו אצלי....
אצלי קרה אותו דבר אבל אחרי יותר מ4 שנים כשהמסך ( CX ) באחריות מורחבת של 6 שנים.
קשקוש.23/04/2025 11:28emage כתב: שנתיים ועשרה חודשים...
הטכנאי אמר שהוא חושד שהמזגן שמעל הטלויזיה מטפטף אבל אין לו דרך להוכיח את זה והחליף מיוזמתו בלי וויכוחים....
אם המזגן היה מטפטף לתוך הטלוויזה היו רואים את זה.
זה לא באמת משנה, הטכנאים היו אחלה, הגיעו, בדקו והחליפו תוך איזה רבע שעה ואז נשארו עוד שעה פלוס להילחם במתקן תליה שהתחיל להתחפר החוצה מהקיר חול שלי (מתקן שהטכנאים שהביאו את הטלוויזיה בזמנו שמו) - פירקו את המתקן לגמרי, קדחו חורים חדשים במיקום קצת יותר גבוה והרכיבו מחדש.
באמת שלי אישית אין תלונות ואפילו רק שבחים לטיפול שקיבלתי (זה היה בערך לפני חצי שנה).
באמת שלי אישית אין תלונות ואפילו רק שבחים לטיפול שקיבלתי (זה היה בערך לפני חצי שנה).