yes לא תשדר נכון לעכשיו את ערוץ האח הגדול
מעולה!
אוהב את התוכנית המטומטמת הזאת, אבל לא שווה לשלם להם הרבה (כנראה מבקשים יותר כסף משנים קודמות בגלל הבלאגן בערוץ וחוסר רייטינג, אז רוצים להכניס כסף כי הרי חסויות אין בשפע כמו גם הרייטינג), אפשר להוריד את האפליקציה של ערוץ 13 ושם זה משודר - חינם.
אוהב את התוכנית המטומטמת הזאת, אבל לא שווה לשלם להם הרבה (כנראה מבקשים יותר כסף משנים קודמות בגלל הבלאגן בערוץ וחוסר רייטינג, אז רוצים להכניס כסף כי הרי חסויות אין בשפע כמו גם הרייטינג), אפשר להוריד את האפליקציה של ערוץ 13 ושם זה משודר - חינם.
אז אמרו.... נכון לעכשיו שלושה ימים לפני אי אפשר להזמין את הערוץ והשקופית ב-26 מזמינה את כולם להוריד אפליקציית רשת 13...
אמרו כ 3 ימים לפני תחילת השידור, זה גם יכול להיות ב 19 לחודש.16/05/2025 21:04oren45 כתב: אז אמרו.... נכון לעכשיו שלושה ימים לפני אי אפשר להזמין את הערוץ והשקופית ב-26 מזמינה את כולם להוריד אפליקציית רשת 13...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
בערוץ האח הגדול באפליקציית רשת 13, בניגוד לערוץ האח הגדול בחברת טלוויזיה רב ערוצית, יש לא מעט פרסומות, גם שהצפיה באפליקציית רשת 13 היא בחינם.16/05/2025 21:04oren45 כתב: אז אמרו.... נכון לעכשיו שלושה ימים לפני אי אפשר להזמין את הערוץ והשקופית ב-26 מזמינה את כולם להוריד אפליקציית רשת 13...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- שלומי511564
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 366
- נתן תודות: 111 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
הערוץ עלה ביס נכון לעכשיו.
חסרי עמוד שדרה ה - YES האלה, אני במקומם עומד דרוך ולא מעלה את הערוץ גם אחרי שרשת תתקפל כדי שאחרי חודש הם יתחננו אליהם לשדר....
פראיירים.
רשת צריכים את YES יותר, בכל זאת 500 אלף מנויים שמספיק אפילו שרק 100 אלף יזמינו זה 2,000,000 בחודש, משמע אם YES היו עם עמוד שדרה רשת היתה מפסידה הכנסה כזאת ולאחר חודש היו מעניקים ל - YES את הערוץ לא ב - 20 שקלים אלא ב - 15 שקלים לחודש כדי להכניס את ההכנסה הזו שוב, גם ככה רשת בקשיים כלכליים ובמצבם אפילו אם חודש אחרי YES היתה מעוניינת רק ב - 10 שקלים הם היו מסכימים מאשר לקבל 0 שקלים.