טוב החלטתי ללכת על הדור הקודם כי הדור החדש בטח יעלה הרבה יותר ,
אני צריך לרכוש טלויזיה לסלון 83/85 ,
אני מאוד מתלבט בין הדגמים האלה הLG4 לבין ה SONY BRAVIA 9 (המחיר של הסוני יותר זול) ,
כמובן שחלק מהשיקולים זה צריבות ,אמינות , איכות תמונה , אחריות וסלון מואר הטלויזיה תשב על קיר שצמוד בצד שמאל יציאה למרפסת שמש (צפון מערב) ,
אחרי בחירת הטלויזיה אקנה גם מקרן קול כנראה מאותה חברה של הטלויזיה,
אני אוהב לראות סרטים וסדרות לרוב (נטפליקס,פריים,אפל....) , גם ערוצי חדשות , הטלויזיה תהיה מחוברת גם לסטרימר של אפל להזרמת תכנים (INFUSE)
תעזרו לי לקבל את ההחלטה הכי טובה ותחכימו אותי על יתרונות / חסרונות של כל טלויזיה ולמה ללכת על דגם מסויים
הטלויזיה תשמש אותי שנים רבות
החלטה סופית LG G4 83 או SONY BRAVIA 9 85
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
שתיהן מדהימות. יש השוואות באינטרנט ששווה לך לראות. למשל:
זו מראה את היתרונות והחסרונות בצורה מצויינת:
עוד שיקול זו האחריות במחיר הזה. ה G4 באה עם 3 שנים ועוד שנתיים על הפאנל וכנראה אפשר בתשלום נוסף להוסיף 3 שנים אחריות מלאה ולא רק שנתיים על הפאנל. תבדוק מה האחריות על הסוני ומה האפשרויות.
זו מראה את היתרונות והחסרונות בצורה מצויינת:
עוד שיקול זו האחריות במחיר הזה. ה G4 באה עם 3 שנים ועוד שנתיים על הפאנל וכנראה אפשר בתשלום נוסף להוסיף 3 שנים אחריות מלאה ולא רק שנתיים על הפאנל. תבדוק מה האחריות על הסוני ומה האפשרויות.
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1401
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
אם כבר G4 אז עדיף להמתין ל G5 שלא תעלה יותר ומביאה הרבה שיפורים בעיקר בעוצמת הארה. ובין הסוני 9 ל 7 ה 7 ללא ספק עדיפה עם מחיר יותר זול וביצועים טובים יותר בחלק לא מבוטל מהמבחנים. לסוני יש 3 שנות אחריות לאחר הרחבה ואי אפשר להרחיב יותר מזה. השירות שלהם בארץ דיי גרועה. מספיק להתקשר ולשמוע מי עונה לך (לרגע חשבתי שהגעתי בטעות ללשכה של מירי רגב).
נראה לי שהG5 יעלה הרבה יותר ממה שהG4 עולה היום , המחיר יציאה של הG4 היה בסביבות 29000 וזה כנראה מה שיתחיל הG5 ועכשיו הG4 במבצעים זולים יותר , הארכה של אחריות לG4 תעלה עוד כמה אלפים ולסוני לא בטוח שצריך מעבר ל3 אין את עניין הצריבות , לLG לא ראיתי מקרן קול טוב מתאים ולסוני יש את הBRAVIA QUAD , לא נגמרים המחשבות