עזרה דחופה למבוגר - למי שיש ממיר ישן Yes Max

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
shayzil פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 538
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

היי לכולם

צריך את עזרתכם לתמיכה מרחוק לאדם מבוגר עם ממיר ישן ישן Yes Max, כן כן, ממיר מקס... זה שמקליט ואין לו HD.
הנה תמונה שמצאתי של הממיר באינטרנט (לצערי לא מצאתי מדריך כי חברת Yes מחקה את כל הסרטונים וההסברים שקשורים לממירים הלווייניים).

תמונה

אם יש לכם בבית כזה ממיר עכשיו, אשמח מאוד אם תוכלו לצלם תמונה ואפילו עדיף סרטון קצר - איך פותחים את המגירה/מדף הזה של המגירה שמאחוריה יש את הכרטיס החכם.

נפל לו הממיר וכשהוא הרים יש לו תקלה עם שקופית שהכרטיס בחוץ, כנראה מהנפילה הקלה הכרטיס טיפה יצא מהתושבת.

ניסיתי טלפונית להסביר לו אבל הוא לא הצליח לפענח איך לפתוח (אני חשבתי שזה כמו טאץ' - ללחוץ ואז זה נפתח בחזרה, אבל הוא טוען שלא).

תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור ושתבוא עליכם הברכה (וגם למי שלא יעזור :D )

מתןענבר
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

אין לי ממיר yes Max יותר בבית, אבל זכור לי שה"דלת" של הכרטיס החכם נמצאת בצד הימני ליד כפתור ההפעלה - יש חריץ קטן מאחורי הדלת שניתן להכניס את האצבע לתוכו, ולמשוך את ה"דלת" החוצה בשביל לפתוח אותה. מאחורי הדלת נמצאים כפתורים נוספים ומימינם גם חריץ הכרטיס החכם.

לא מצאתי תמונה של החריץ אבל כן ניתן לראות את ה"דלת" במצב פתוח ואיפה ממוקם חריץ הכרטיס החכם. בתמונה הפאנל שבור ומנותק משאר הממיר אבל במצב רגיל ה"דלת" אמורה להיות על גבי ציר ולא להתנתק לגמרי.
מקווה שעזרתי :)

shayzil פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 538
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

25/04/2025 14:30  
מתןענבר כתב:
אין לי ממיר yes Max יותר בבית, אבל זכור לי שה"דלת" של הכרטיס החכם נמצאת בצד הימני ליד כפתור ההפעלה - יש חריץ קטן מאחורי הדלת שניתן להכניס את האצבע לתוכו, ולמשוך את ה"דלת" החוצה בשביל לפתוח אותה. מאחורי הדלת נמצאים כפתורים נוספים ומימינם גם חריץ הכרטיס החכם.

לא מצאתי תמונה של החריץ אבל כן ניתן לראות את ה"דלת" במצב פתוח ואיפה ממוקם חריץ הכרטיס החכם. בתמונה הפאנל שבור ומנותק משאר הממיר אבל במצב רגיל ה"דלת" אמורה להיות על גבי ציר ולא להתנתק לגמרי.
2275075.jpg

מקווה שעזרתי :)
...
היי, תודה שהגבת!!
כן ראיתי את התמונה הזאת מהאתר שלהם ועוד תמונה אבל זה לא עוזר לי כי הוא לא הצליח, אז ככה שרציתי סרטון ככה הוא יבין בדיוק מה לעשות.
איזה באסה...

אמרתי לו שילחץ כמו טאץ' עם דחיפה קטנה לבפנים ואז זה יחזור אחורה / ייפתח.. לא הצליח לו
אמרתי לו אולי מצד ימין בדופן יש איזה קטע שקוע כזה שדרך האצבע דוחפים קדימה (לכיוון פתיחה), גם לא הצליח למצוא

איזה תסכול יא רבי :(

מתןענבר
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

כמו שכתבת בשורה האחרונה, אני כמעט בטוח שזה המצב - יש חלק שקוע שניתן עם האצבע לדחוף לכיוונו בשביל לפתוח, אבל אני מניח שזה קשה להסביר בלי לראות...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”