פרטנר לא מוכנים לשדרג לי ראוטר
-
HTNavigator
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני מחובר לשירות הסיבים של פרטנר במהירות 300 מגה, ואין לי תלונות על האינטרנט עצמו. הבעיה היא שהם סיפקו לי את הנתב Technicolor DGA2232, אך קליטת ה-Wi-Fi בחדרים הסמוכים לא מספקת. אני מקבל מהירות של 60-70 מגה, שזה נמוך בשביל השימושים שלי.
קראתי כי נתב עם Wi-Fi 6 יכול לשפר משמעותית את הבעיה, ולכן התקשרתי לשירות הלקוחות וביקשתי לקבל את הנתב Technicolor FGA2233.
הם מצידם טוענים שהנתב הזה מיועד רק ללקוחות שמחוברים גם לשירות הטלוויזיה שלהם.
אני מחפש פתרונות לבעיה הזו. האם אפשר להתמקח עם החברה ולקבל את הנתב הזה? האם מישהו נתקל במצב דומה ויכול להעיד? האם בכלל כדאי לי לקנות נתב פרטי? אם כן, איזה נתב מומלץ לי לקנות, כי אין לי הרבה ידע בתחום הזה.
קראתי כי נתב עם Wi-Fi 6 יכול לשפר משמעותית את הבעיה, ולכן התקשרתי לשירות הלקוחות וביקשתי לקבל את הנתב Technicolor FGA2233.
הם מצידם טוענים שהנתב הזה מיועד רק ללקוחות שמחוברים גם לשירות הטלוויזיה שלהם.
אני מחפש פתרונות לבעיה הזו. האם אפשר להתמקח עם החברה ולקבל את הנתב הזה? האם מישהו נתקל במצב דומה ויכול להעיד? האם בכלל כדאי לי לקנות נתב פרטי? אם כן, איזה נתב מומלץ לי לקנות, כי אין לי הרבה ידע בתחום הזה.
-
HTNavigator
- חבר שרק התחיל

מעדכן שניסיתי איתם שוב ואפילו איימתי בניתוק. הפעם הם טענו שלא ניתן משום שהתשתית שלי לא תומכת. חייב לציין שזה נשמע לי כמו הטרלה. קיבלתי מסלקום הצעת מחיר דומה כולל נתב שתומך ב wifi 6, אז או שאעבור ואשכיר נתב או שאקנה ציוד פרטי בכדי להוזיל עלויות.
עדיין צריך עזרה בהמלצות לציוד פרטי.
עדיין צריך עזרה בהמלצות לציוד פרטי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78786
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
למה בכלל להשתמש ב WiFi מראוטר שמגיע מהחברה? שים כמה נקודות גישה Mesh
-
HTNavigator
- חבר שרק התחיל

שילמתי בפרטנר 105 ש"ח על 300 מגה (90 חבילה + 15 השכרת נתב).
סלקום הציעו לי 1000 מגה ב 100 ש"ח, אבל עם ראוטר שאני מביא ומתאם סיב על חשבונם ללא עלות.
קניתי את הראוטר הזה:
TP-Link AX5400 Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX72
https://ksp.co.il/web/item/208648
ומחר אמור להגיע הטכנאי להתקין.
סלקום הציעו לי 1000 מגה ב 100 ש"ח, אבל עם ראוטר שאני מביא ומתאם סיב על חשבונם ללא עלות.
קניתי את הראוטר הזה:
TP-Link AX5400 Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX72
https://ksp.co.il/web/item/208648
ומחר אמור להגיע הטכנאי להתקין.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1310
- נתן תודות: 69 פעמים
- קיבל תודות: 161 פעמים
כרגע בסלקום יש מבצע במידה ואתה מנוי של גולן טלקום חבילה 2000/200 ב-85 ₪ לשנה על תשתית IBC/הוט.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.