פול דיאנו נפטר בן 66 במותו

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
FIRE_WIRE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3859
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #1 

הזמר האגדי שהרים את אירון מיידן והשתתף ב 2 התקליטים הראשונים שלהם שלדעתי הכי טובים של הלהקה:
IRON MAIDEN
KILLERS
קול מדהים גם רוקיסטי וגם ששר שקט (REMEMBER TOMORROW )
נזרק מהלקה בגלל התמכרות לקוקאין בעיקר והוחלף בדיקנסון.
בעשורים האחרונים הסתבך במחלות ועדיין הופיע וכיבד את שלל מעריציו שהוא על כסא גלגלים .
גם הופיע בארץ למי שזוכר והיה ונהנה (כמוני).
רק אזכיר שקליב בר המתופף הראשון שלהם גם נפטר בגיל ממש צעיר מסיבוכי טרשת נפוצה :(

RIP

לזכר הימים :עצוב: ....
And the meek shall inherit the earth
...

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2540
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 286 פעמים

שליחה #2 

הוא הוחלף לפני כל כך הרבה שנים ש Iron Maiden אפשר לומר כמעט לא קשורה אליו כלל.
אם לומר את האמת, הלהקה הזו הפכה להיות בדיחה ונראה שמעניין אותם כמעט כל דבר פרט לעשיית מוזיקה טובה, כמו שפעם ידעה לעשות. יש לי את כל התקליטים/דיסקים שלהם שיצאו עד שנת 2000 לערך...לאחר התקופה הזו אני לא מצליח לשמוע את החומר החדש שלהם. היתי בעבר בכמה הופעות שלהם (דוקא בחו"ל) ונהנתי מאוד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78758
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5370 פעמים

שליחה #3 

שני התקליטים (!) הראשונים שלהם איתו היו מדהימים ומרעננים. הם היו מינימליסטים מאוד, הוא החזיק את הכל על הכתפיים שלו. אחרי שנפרדו ממנו הם עשו פניה חדה ועברו למוד פופוליסטי מאוד - סוג של חיקוי לנושאים שבלאק סאבת עשו רק שברוס דיקנסון תיאטרלי מאוד ודי מהר זה הפך למופע של ברוס. אחרי כמה דיסקים מצויינים (piece of mind ו powerslave זכורים לי לטובה מילדותי). המפנה היה somewhere in time הסתמי ואחריו seventh son המיותר והקיצ׳י. דיסק הסולו של דיקנסון לא היה להיט ואחרי החלפות והחלפות חוזרות בלהקה כבר הם הפכו לבלתי שמיעים עבורי.

תאכלס אני חוזר לשני הדיסקים הראשונים והם ברמה שקשה להתחרות בה. הקול של דיאנו, הסאונד המינימליסטי. אין שום דבר דומה לזה. הכי קרוב לזה הוא כמה קטעים של thin lizzy אולי.

עצוב. העולם הפסיד אותו, חבל שהוא לא הצליח להרכיב משהו אלטרנטיבי ששיקף את האופי שלו יותר טוב. לדעתי דווקא ההצלחה שלהם בלעדיו שיתק אותו.

FIRE_WIRE פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3859
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

שליחה #4 

דיקנסון ניסה לחקות את סיגנונו של איאן אנדרסון מג'טרו טול ודומיו. נקודת המפנה בלהקה היתה בדיוק בנקודה שעופר ציין.
בל נשכח את התקליט NUMBER OF THE BEAST שגם הניף את אירון לאחר 2 התקליטים הראשונים אבל בלי דיאנו :(
גם אדריאן סמית הגיטריסט המקורי הוחלף (בעצם דניס סטרייסון היה מעט לפניו והוחלף), חזר, ושוב הוחלף עד שהתווסף כגיטריסט שלישי לצד דייב מוריי
אבל תכלס הלהקה כבר קיימת כ50 שנה - השג בפני עצמו.
And the meek shall inherit the earth
...

dudir5
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

לפי דעתי הלהקה השנייה הטובה בעולם כמובן ש ac\dc ראשונה.

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”