שרשור תגובות: חברת Yes משיקה את Yes+ 3.0
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78801
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
ומה עם טכנולוגיית ביטול הדייליי בכל הערוצים של יס, כמו שיש בסלקום טיוי?
גם בסטרימר החדש זה נשאר אותה טכנולוגיה של יס פלוס לייב, שתופעל רק בערוצי הספורט?
עופר, למה כתבת,
"כרגע אין השקה של Atmos אבל לשאלתי נראה שהחברה עלולה להשיק זאת בהמשך."
למה עלולה ולא יכולה?
איזו בעיה יש לדעתך אם היא תפעיל את אטמוס?
והערה, גם פה בשאלה של מתי יס תפסיק לשדר דרך לווין איפה שיש חיבור לאינטרנט, כתוב אמור להסתיים, בפברואר 2026, ולא בטוח שיסתיים, בזמן הזה,
כלומר יס יכולה להחליט שזה יגמר גם במהלך שנת 2025.
גם בסטרימר החדש זה נשאר אותה טכנולוגיה של יס פלוס לייב, שתופעל רק בערוצי הספורט?
עופר, למה כתבת,
"כרגע אין השקה של Atmos אבל לשאלתי נראה שהחברה עלולה להשיק זאת בהמשך."
למה עלולה ולא יכולה?
איזו בעיה יש לדעתך אם היא תפעיל את אטמוס?
והערה, גם פה בשאלה של מתי יס תפסיק לשדר דרך לווין איפה שיש חיבור לאינטרנט, כתוב אמור להסתיים, בפברואר 2026, ולא בטוח שיסתיים, בזמן הזה,
כלומר יס יכולה להחליט שזה יגמר גם במהלך שנת 2025.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
פה יש עוד מידע בנושא
https://zmanavir.co.il/tv/27998/
ובקשר ל yesFIRST,
החברה הציגה פיתוח עצמאי הנקרא yesFIRST – מערכת המתעדפת את תעבורת הנתונים לטובת צפייה בטלוויזיה ברשת הביתית, ומבטיחה חוויית סטרימינג חלקה ומהירה גם בעת עומס על הרשת,
אז האם זה לדעתכם זה אומר שמי שירצה ביס דרך האינטרנט לראות שידור הרבה זמן בלי לגעת בכפתור כלשהו בשלט של הסטרימר הזה, אז שהוא לא יצטרך לראות הודעה הדורשת ממנו לענות על השאלה של האם הוא ממשיך לצפות באותו שידור?
ובקשר ל yesFIRST,
החברה הציגה פיתוח עצמאי הנקרא yesFIRST – מערכת המתעדפת את תעבורת הנתונים לטובת צפייה בטלוויזיה ברשת הביתית, ומבטיחה חוויית סטרימינג חלקה ומהירה גם בעת עומס על הרשת,
אז האם זה לדעתכם זה אומר שמי שירצה ביס דרך האינטרנט לראות שידור הרבה זמן בלי לגעת בכפתור כלשהו בשלט של הסטרימר הזה, אז שהוא לא יצטרך לראות הודעה הדורשת ממנו לענות על השאלה של האם הוא ממשיך לצפות באותו שידור?
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
על פניו המחיר של חבילת 1 ג'יגה עם סטינג ב-159 אטרקטיבי למדי
-
oferlaor
- מנהל

לא דיברו על ביטול הדיליי. יש להם משהו כזה אבל רק עבור ממירי ה-Android של החברה.
atmos- הם הגיבו שהם לא משיקים את זה אבל צחקו, אני קראתי את זה כאילו שזה בעבודה.
לגבי הלויין, הם אמרו שהחוזים הקיימים שלהם עם הלויינים מסתיימים בתאריך שצויין. הם כנראה יעשו חוזה מוגבל עם מספר מצומצם של ערוצים בשביל מי שלא יכול או זקוק ללוויין.
לגבי הלויין, הם אמרו שהחוזים הקיימים שלהם עם הלויינים מסתיימים בתאריך שצויין. הם כנראה יעשו חוזה מוגבל עם מספר מצומצם של ערוצים בשביל מי שלא יכול או זקוק ללוויין.
-
oferlaor
- מנהל

זה פיצ'ר בתוכנה, הוא לא קשור. אגב, יש פיצ'ר כזה בראוטרים. לא כזה ספציפי לשירות אלא כזה שמנסה לתעדף גיימינג או סטרימינג על פני תעבורה אחרת ברשת.17/03/2025 14:57רמאשכ כתב: פה יש עוד מידע בנושא
ובקשר ל yesFIRST,
אז האם זה לדעתכם זה אומר שמי שירצה ביס דרך האינטרנט לראות שידור הרבה זמן בלי לגעת בכפתור כלשהו בשלט של הסטרימר הזה, אז שהוא לא יצטרך לראות הודעה הדורשת ממנו לענות על השאלה של האם הוא ממשיך לצפות באותו שידור?...
מה שעכשיו זה בסטרימר של אנדרואיד, היס פלוס לייב , בניגוד לסלקום, זה על פחות ערוצי טלוויזיה, ועם יותר דיליי מסלקום.17/03/2025 17:41oferlaor כתב: לא דיברו על ביטול הדיליי. יש להם משהו כזה אבל רק עבור ממירי ה-Android של החברה.
לגבי הלויין, הם אמרו שהחוזים הקיימים שלהם עם הלויינים מסתיימים בתאריך שצויין. הם כנראה יעשו חוזה מוגבל עם מספר מצומצם של ערוצים בשביל מי שלא יכול או זקוק ללוויין....
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
תודה על הדיווח
האמת שזה נשמע מאוד מעניין!
אהבתי את החשיבה מחוץ לקופסה עם הסוללת גיבוי+מודם סלולרי מובנה, והעיצוב של הראוטר האמת מאוד אסתטי
מאוד הייתי רוצה שבזק בנלאומי יהיו הisp של יס..זה ממש פיספוס. במיוחד בגלל שכן היה את השת״פ הזה לפני שעברו לגילת.
חבל שאין התייחסות לעניין הדיליי בשידורים ועל זה שאנחנו עדיין נאלצים לראות תכנים בhd ready..
האמת שזה נשמע מאוד מעניין!
אהבתי את החשיבה מחוץ לקופסה עם הסוללת גיבוי+מודם סלולרי מובנה, והעיצוב של הראוטר האמת מאוד אסתטי
מאוד הייתי רוצה שבזק בנלאומי יהיו הisp של יס..זה ממש פיספוס. במיוחד בגלל שכן היה את השת״פ הזה לפני שעברו לגילת.
חבל שאין התייחסות לעניין הדיליי בשידורים ועל זה שאנחנו עדיין נאלצים לראות תכנים בhd ready..
-
oferlaor
- מנהל

-
oferlaor
- מנהל

- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
נראה שיס מתעסקים בשטויות.
מודם סלולרי?
גיבוי בהפסקות חשמל?
מודם סלולרי?
גיבוי בהפסקות חשמל?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |