ייבוא של UniFi Dream Router לארץ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אני לא השתמשתי אף פעם בubiquiti
אבל השימושים המתקדמים יותר כוללים בעיקר:
תמיכה טובה בvlan (באסוס קיים בחלק קטן מהדגמים ובצורה מוגבלת למדי)
פיירוול מתקדם יותר (גם מבחינת חוקים, גם מבחינת DPI/IPS)
ניהול מרכזי של הציוד (סוויצ'ים, AP וכו')
תמיכה בPOE
אבל השימושים המתקדמים יותר כוללים בעיקר:
תמיכה טובה בvlan (באסוס קיים בחלק קטן מהדגמים ובצורה מוגבלת למדי)
פיירוול מתקדם יותר (גם מבחינת חוקים, גם מבחינת DPI/IPS)
ניהול מרכזי של הציוד (סוויצ'ים, AP וכו')
תמיכה בPOE
אתה יכול להתקין NVME של 2TB, מצלמת Unifi דוחסת את הוידאו עם קודק H265 בביטרייט של כולה 10Mbps. בסוף זה איזה 20GB של הקלטה ליוםף שזה כ-100 ימים למצלמה בודדת לנפח הזה. איכות הוידאו באמת מעולה. אם לקחת NVME לא הכי איכותי עם ערך Total Writes Before Failure של 1,000TB, אז מדובר ב-50,000 ימי הקלטה, שזה 130 שנים. 2 מצלמות - 60, 3 מצלמות-40. בקיצור, זה לא אמור להטריד אותך.02/03/2025 22:12shahar31 כתב: מי ישים NVR עם NVME?
אבל בהחלט אם הייתי יודע, הייתי שוקל לקנות את הפייבר ו NVR בנפרד...
נ"ב: אני רכשתי UDM-PRO ב-2019, ומתוך טמטום קניתי HDD 10TB, עבור 2 מצלמות. זאת הקלטה רצופה של 250 ימים עבור 2 מצלמות. היום הייתי קונה את UCG Fiber.
ביטלתי את ההזמנה על הUDM-SE04/03/2025 13:27vital_t כתב: אתה יכול להתקין NVME של 2TB, מצלמת Unifi דוחסת את הוידאו עם קודק H265 בביטרייט של כולה 10Mbps. בסוף זה איזה 20GB של הקלטה ליוםף שזה כ-100 ימים למצלמה בודדת לנפח הזה. איכות הוידאו באמת מעולה. אם לקחת NVME לא הכי איכותי עם ערך Total Writes Before Failure של 1,000TB, אז מדובר ב-50,000 ימי הקלטה, שזה 130 שנים. 2 מצלמות - 60, 3 מצלמות-40. בקיצור, זה לא אמור להטריד אותך.
נ"ב: אני רכשתי UDM-PRO ב-2019, ומתוך טמטום קניתי HDD 10TB, עבור 2 מצלמות. זאת הקלטה רצופה של 250 ימים עבור 2 מצלמות. היום הייתי קונה את UCG Fiber....
ביקשתי מהיבואן לבדוק ייבוא של הUCG-FIBER, אעדכן.
אם לא יצליחו להביא, אביא מתישהו מארה"ב ישירות.
אגב וזה בהקלטה רציפה, אם אתה שם הקלטה רק על DETECTION זה משמעותית פחות.04/03/2025 13:27vital_t כתב: אתה יכול להתקין NVME של 2TB, מצלמת Unifi דוחסת את הוידאו עם קודק H265 בביטרייט של כולה 10Mbps. בסוף זה איזה 20GB של הקלטה ליוםף שזה כ-100 ימים למצלמה בודדת לנפח הזה. איכות הוידאו באמת מעולה. אם לקחת NVME לא הכי איכותי עם ערך Total Writes Before Failure של 1,000TB, אז מדובר ב-50,000 ימי הקלטה, שזה 130 שנים. 2 מצלמות - 60, 3 מצלמות-40. בקיצור, זה לא אמור להטריד אותך.
נ"ב: אני רכשתי UDM-PRO ב-2019, ומתוך טמטום קניתי HDD 10TB, עבור 2 מצלמות. זאת הקלטה רצופה של 250 ימים עבור 2 מצלמות. היום הייתי קונה את UCG Fiber....
ובלי קשר אפשר ליצור אוטומציית גיבוי ישירות לNAS ככה שאין באמת REDUNDANCY
נכון, אפשר לעשות archive אוטומטי ל-NAS או ל-cloud, אבל זה מייצר העתק שם. כמובן שאפשר להגדיר שלאחר יממה הקבצים ימחקו מ-NVR storage.04/03/2025 15:17shahar31 כתב: אגב וזה בהקלטה רציפה, אם אתה שם הקלטה רק על DETECTION זה משמעותית פחות.
ובלי קשר אפשר ליצור אוטומציית גיבוי ישירות לNAS ככה שאין באמת REDUNDANCY...
אפשר גם לבצע שמירה ל-NVR storage לפי Event, כלומר המצלמה מקליטה כל הזמן ל-RAM שלה (כ-15 שניות), וברגע שיש אירוע היא מעבירה לכונן NVR החל מ-10 שניות לפני האירוע, כל האירוע ו-10 שניות אחרי. אפשר לעשות אפילו אירועים לפי רעש מסוים, כגון אזעקה ובכי, ולא רק לפי תמונה.
זה נתב עם לא מעט פיצ׳רים של אבטחה שלא קיימים בראוטרים אחרים שעולים פחות.02/03/2025 21:07ziv_r כתב: @LogicSound
למה לא לקנות ציוד מדף שזמין בארץ בשליש מחיר ועובד טוב באותה מידה?...
שאלה אם מי שקונה אותו הולך להשתמש בהם או לא.
אם לא ממש לא כדאי לרכוש.
יש לי רגיל - (שוקל לשדרג - אולי אמכור - אולי מישהו מתעניין פה
IPS / IDS02/03/2025 21:22ziv_r כתב: איזה פיצ'רים כל כך חשובים לך בנתב הזה שאתה מוכן לשלם עבורם פי 3 ולכאב ראש של הייבוא האישי?
יש בארץ שפע נתבים של ASUS מתאימים....
GEOBLOCKING
FIREWALL נורמלי
MIRROR של פורטים
לא משתמש ממוצע נגיד ככה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46341
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אני מקווה שברור לך שאני יכול להסתכל בעמוד המוצר ולראות את זה, נכון? 
העובדה שכאשר נשאל פותח השרשור מה היכולות שהוא חייב בנתב ואחרים צריכים לענות עבורו, מראה שהנתב לא נרכש בגלל היכולות האלו.

העובדה שכאשר נשאל פותח השרשור מה היכולות שהוא חייב בנתב ואחרים צריכים לענות עבורו, מראה שהנתב לא נרכש בגלל היכולות האלו.