תשלום מעמ עלי אקספרס
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8127
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
הי,
עד היום הזמנתי מעלי אקספרס מוצרים מתחת לרף המכס.
את המוצרים היקרים יותר קניתי מאמזון כי שם אתה יודע בדיוק כמה את משלם לפני שאתה לוחץ.
איך ומתי מתבצע חישוב המע"מ במוצר שעלותו 250 שקלים בכמות 2 ?
הריי לסינים אין מושג, האם המכס יפנה אלי בדרישת תשלום מע"מ ?
אני יודע שיש אופציה לקנות אחד , לחכות שישלח ואז לקנות עוד אחד. אופציה נוספת, להזמין אחד לכתובת אחת ואת השני לכתובת אחרת.
ובכל זאת, מתוך סקרנות, איך זה הולך עם המע"מ ?
עד היום הזמנתי מעלי אקספרס מוצרים מתחת לרף המכס.
את המוצרים היקרים יותר קניתי מאמזון כי שם אתה יודע בדיוק כמה את משלם לפני שאתה לוחץ.
איך ומתי מתבצע חישוב המע"מ במוצר שעלותו 250 שקלים בכמות 2 ?
הריי לסינים אין מושג, האם המכס יפנה אלי בדרישת תשלום מע"מ ?
אני יודע שיש אופציה לקנות אחד , לחכות שישלח ואז לקנות עוד אחד. אופציה נוספת, להזמין אחד לכתובת אחת ואת השני לכתובת אחרת.
ובכל זאת, מתוך סקרנות, איך זה הולך עם המע"מ ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1105 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מע"מ לא משלמים.
יש מיסי יבוא ומכס, תלוי קטגוריה וסכום,
כנס לכאן שחק קצת עם המחשבון תקבל מושג
https://www.gov.il/he/service/customs-t ... y-israelis
אפשר גם להיכנס לאמזון לעשות צ'ק אאוט למוצרים שונים מעל לסכום 75$ ולראות את הסכום בשורת המיסי יבוא כדי לקבל מושג
יש מיסי יבוא ומכס, תלוי קטגוריה וסכום,
כנס לכאן שחק קצת עם המחשבון תקבל מושג
https://www.gov.il/he/service/customs-t ... y-israelis
אפשר גם להיכנס לאמזון לעשות צ'ק אאוט למוצרים שונים מעל לסכום 75$ ולראות את הסכום בשורת המיסי יבוא כדי לקבל מושג
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8127
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לגבי אמזון אני מכיר.
השאלה התיחסה לעלי אקספרס. כתבתי מע"מ התכוונתי מכס. אני רואה שיש 18% מכס על גובי תאורה מעל 75$ והשאלה היא
איך משלמים את זה , כי ברכישה זה לא מופיע.
ליאור
השאלה התיחסה לעלי אקספרס. כתבתי מע"מ התכוונתי מכס. אני רואה שיש 18% מכס על גובי תאורה מעל 75$ והשאלה היא
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני הזמנתי מעלי Firewall\Mini PC וידעתי שצריך לשלם על זה מיסים, עקבתי אחר המשלוח באתר דואר ישראל וראיתי שזה עבר בדיקת מכס ועלי לשלם את ההפרש.05/03/2025 8:36Lior_M כתב: לגבי אמזון אני מכיר.
ליאור...
שילמתי ישירות באתר דואר ישראל.
זה לא תמיד יעזור לך לבקש מהמוכר לרשום על החבילה סכום נמוך יותר, המכס מקבל את החשבונית המקורית וכך הם מבצעים את החישוב.
בכל מוצר "יקר" באליאקס מציינים שהמיסוי והמכס על חשבון הלקוח וביטול עסקה בגלל מיסוי זה בעיה שלך ולא של הספק
הם לא מבצעים שום חישובי מס באתר.
אם המוצר נופל בבדיקת מכס מחושב לו מס/מכס ומוגש לתשלום הלקוח רק לאחר תשלום הוא ממשיך בשרשרת הקליטה במכס ועובר למשלוח.
זה די סטטיסטי לפעמי מוצר "יקר" לא נעצר במכס ומועבר למשלוח.
בד"כ לחישוב המס נוסף דמי עמילות/אכסון/שקר כל שהוא של חברת השילוח אז לא ניתן לחשב מראש כמה זה יצא.
באמזון לאומת זה המצב הרבה יותר מסודר והחישוב מול חברת השילוח והמכס מחושב מראש ומוצג/משולם באתר.
הם לא מבצעים שום חישובי מס באתר.
אם המוצר נופל בבדיקת מכס מחושב לו מס/מכס ומוגש לתשלום הלקוח רק לאחר תשלום הוא ממשיך בשרשרת הקליטה במכס ועובר למשלוח.
זה די סטטיסטי לפעמי מוצר "יקר" לא נעצר במכס ומועבר למשלוח.
בד"כ לחישוב המס נוסף דמי עמילות/אכסון/שקר כל שהוא של חברת השילוח אז לא ניתן לחשב מראש כמה זה יצא.
באמזון לאומת זה המצב הרבה יותר מסודר והחישוב מול חברת השילוח והמכס מחושב מראש ומוצג/משולם באתר.