מגדיל טווח שחרור מכס
קיבלתי הודעה מהדואר שה AP צריך לעבור במכס ושהם יטפלו ואני ישלם 70 שקל או שאני יטפל לבד.
הודעתי להם שאני ימלא במכס טופס מקוון וכך עשיתי
שם רצו פרטים שהתקשתי למצוא אבל איכשהו שלחתי חשבונית וצילומי מסך של הפריט שעלה 62 ש
משום מה פעמיים דחו את הבקשה למרות שבהגדרה של משרד התקשורת מגדילי טווח אפשר להביא 5 לשימוש אישי.
הקץ' כאן במילוי הטופס והדרישות הפרטניות שלהם למיפרט משהו הזוי.
הודעתי להם שאני ימלא במכס טופס מקוון וכך עשיתי
שם רצו פרטים שהתקשתי למצוא אבל איכשהו שלחתי חשבונית וצילומי מסך של הפריט שעלה 62 ש
משום מה פעמיים דחו את הבקשה למרות שבהגדרה של משרד התקשורת מגדילי טווח אפשר להביא 5 לשימוש אישי.
הקץ' כאן במילוי הטופס והדרישות הפרטניות שלהם למיפרט משהו הזוי.
אגש, אצלם...05/01/2025 20:08yosie22 כתב: מטרטרים אותי במכס ביקשו שאני יגש לחברת השילוח שזה הדואר ושאני יצלם את הפריט עם שם הדגם וששם מופיע CE
שלחתי להם צילום שקיבלתי מהמוכר וזה לא מספק אותם.
תכלס. בעל הבית השתגע (:...
שלושה חודשים אחרי הרפיטר נעצר במכס אליאקספרס ביטלו את הדיספיוט והעבירו את התשלום למוכר.אמרו לי זה הבעיה שלך.בדואר אומרים לי שכדי להחזיר את המוצר לשולח המוכר - השולח צריך להגיש בקשה אצלו בדואר להחזרת המוצר .אחרי שקיבלו את הכסף זה כבר לא מעניין אותם.
בקיצור המכס לא עשה את העבודה שלו לא בדק את המוצר כדי לראות אם הוא עומד בתקן ורק על סמך הנתונים שאני מסרתי הם פסלו את המוצר.
המסקנה :אם הדואר מבקש ממך לשלם 70 שקל כדי לשחרר מהמכס או שתשחרר לבד עי מלוי טופס אל תעשה את זה .תן להם לשבור את הראש לבד.
בקיצור המכס לא עשה את העבודה שלו לא בדק את המוצר כדי לראות אם הוא עומד בתקן ורק על סמך הנתונים שאני מסרתי הם פסלו את המוצר.
המסקנה :אם הדואר מבקש ממך לשלם 70 שקל כדי לשחרר מהמכס או שתשחרר לבד עי מלוי טופס אל תעשה את זה .תן להם לשבור את הראש לבד.