Oled בערוצים עם לוגו קבוע
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
בהחלט לא בריא ולא מומלץ OLED לערוצים כאלו
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
ברשת, קשת, כאן וכד' יש פרסומות שבהן הלוגו נעלם ו/או מתחלף ללוגו אחר שמוצג בזמן הפרסומות ולכן אי אפשר להגיד שהלוגו קבוע.
יש ערוצים בתשלום ללא פרסומות כגון ערוץ האח הגדול שבהם הלוגו נשאר קבוע ואלו אכן ערוצים שלא מומלצים בעליל לצפייה ממושכת/ רציפה במסכי oled.
יש ערוצים בתשלום ללא פרסומות כגון ערוץ האח הגדול שבהם הלוגו נשאר קבוע ואלו אכן ערוצים שלא מומלצים בעליל לצפייה ממושכת/ רציפה במסכי oled.
פעם ראיתי בנתב"ג פרסומת שחוזרת על עצמה non stop מוקרנת על מסכי OLED של LG
היתה שם צריבה ברורה שאי אפשר להתעלם ממנה
זו היתה שטות רצינית של LG כי זה עשה פרסומת הפוכה למה שהם התכוונו שתהיה
בבית זה יקרה לך רק אחרי מספר שנים, בדיוק ברגע שתחשוב על החלפה למשהו מתקדם יותר.
היתה שם צריבה ברורה שאי אפשר להתעלם ממנה
זו היתה שטות רצינית של LG כי זה עשה פרסומת הפוכה למה שהם התכוונו שתהיה
בבית זה יקרה לך רק אחרי מספר שנים, בדיוק ברגע שתחשוב על החלפה למשהו מתקדם יותר.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
כמו שאמר הרב! צרוב! צרוב! צרוב!16/02/2025 17:52kgs כתב: זה נכון אם רוב הצפיה היא בערוצים שיש להם לוגו קבוע (רשת,קשת וכו') זה לא בריא למסכי oled?
מתלבט בין oled למיני לד בסלון....
בשימוש רגיל ביתי בטלוויזיה סיכוי מאד גבוה שתחווה צריבה!
זה ה DOWNSIDE של OLED
ולא! לא משנה מה מספרים לך... אף יצרן לא הצליח להתגבר על זה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מוזמנים להגיע אליי לראות OLED C9 בת 4 שנים עם 9000 שעות עבודה בלי שמץ של צריבה. זו טלויזיות ה- OLED השלישית שלי ברצף (כולן היו של LG) ובאף אחת מהן לה התפתחה צריבה. אני גם משחק לפעמים פלייסטיישן שעות רבות ברצף עם HUD קבוע ואין כלום. יש עניינים אחרים - כמו פיקסלים מתים בקצוות הפאנל מסביב לכל הפאנל (לא משהו שרואים ממרחק של מעל מטר צפייה) אבל צריבות - אין.
גילוי נאות - גם כיביתי לפני שנים את מנגנוני ההגנה של הפאנל באמצעות כניסה לתפריט טכנאים. שום בעיה. הטלויזיה הכי טובה שהיתה לי עד היום, בפער.
גילוי נאות - גם כיביתי לפני שנים את מנגנוני ההגנה של הפאנל באמצעות כניסה לתפריט טכנאים. שום בעיה. הטלויזיה הכי טובה שהיתה לי עד היום, בפער.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

חבר! אתה בר-מזל!19/02/2025 17:14jacko-il כתב: מוזמנים להגיע אליי לראות OLED C9 בת 4 שנים עם 9000 שעות עבודה בלי שמץ של צריבה. זו טלויזיות ה- OLED השלישית שלי ברצף (כולן היו של LG) ובאף אחת מהן לה התפתחה צריבה. אני גם משחק לפעמים פלייסטיישן שעות רבות ברצף עם HUD קבוע ואין כלום. יש עניינים אחרים - כמו פיקסלים מתים בקצוות הפאנל מסביב לכל הפאנל (לא משהו שרואים ממרחק של מעל מטר צפייה) אבל צריבות - אין.
גילוי נאות - גם כיביתי לפני שנים את מנגנוני ההגנה של הפאנל באמצעות כניסה לתפריט טכנאים. שום בעיה. הטלויזיה הכי טובה שהיתה לי עד היום, בפער....
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1485
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
גם אתה עם עוצמת בהירות 24?19/02/2025 17:14jacko-il כתב: מוזמנים להגיע אליי לראות OLED C9 בת 4 שנים עם 9000 שעות עבודה בלי שמץ של צריבה. זו טלויזיות ה- OLED השלישית שלי ברצף (כולן היו של LG) ובאף אחת מהן לה התפתחה צריבה. אני גם משחק לפעמים פלייסטיישן שעות רבות ברצף עם HUD קבוע ואין כלום. יש עניינים אחרים - כמו פיקסלים מתים בקצוות הפאנל מסביב לכל הפאנל (לא משהו שרואים ממרחק של מעל מטר צפייה) אבל צריבות - אין.
גילוי נאות - גם כיביתי לפני שנים את מנגנוני ההגנה של הפאנל באמצעות כניסה לתפריט טכנאים. שום בעיה. הטלויזיה הכי טובה שהיתה לי עד היום, בפער....
עם 77C1 כבר 3 שנים, בלי שום צריבה או פיקסל שרוף
כמו חדשה
השימושים בעיקר סרטים, סדרות
פחות ערוצים מסחריים, אולי מאז המלחמה קצת יותר.
כמו חדשה
השימושים בעיקר סרטים, סדרות
פחות ערוצים מסחריים, אולי מאז המלחמה קצת יותר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
אני 5 שנים עם e9 ואין שום צריבה. גם אני לא צופה בערוצים עם לוגו. די ברור לכולם שהבעיה היא בלוגו של הערוצים.
זה לא שטלוויזיות אחרות הן ללא תקלות. כל העניין מסתכם במשפט אחד: oled לא מתאימה לתמונה סטטית
זה לא שטלוויזיות אחרות הן ללא תקלות. כל העניין מסתכם במשפט אחד: oled לא מתאימה לתמונה סטטית
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8252
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
כנ"ל ואשתי על סטינג מלא C9 65 ומ 2019 (חמסה X519/02/2025 17:14jacko-il כתב: מוזמנים להגיע אליי לראות OLED C9 בת 4 שנים עם 9000 שעות עבודה בלי שמץ של צריבה. זו טלויזיות ה- OLED השלישית שלי ברצף (כולן היו של LG) ובאף אחת מהן לה התפתחה צריבה. אני גם משחק לפעמים פלייסטיישן שעות רבות ברצף עם HUD קבוע ואין כלום. יש עניינים אחרים - כמו פיקסלים מתים בקצוות הפאנל מסביב לכל הפאנל (לא משהו שרואים ממרחק של מעל מטר צפייה) אבל צריבות - אין.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

לא רק הלוגו, גם הפסי-מידע למטה (הסרט הרץ) צורבים את המסך, מי שהשימושים שלו הם בעיקר ערוצים-מסחריים, אז מנסיון אישי פחות מומלץ20/02/2025 12:38ChinggisKhan כתב: אני 5 שנים עם e9 ואין שום צריבה. גם אני לא צופה בערוצים עם לוגו. די ברור לכולם שהבעיה היא בלוגו של הערוצים.
זה לא שטלוויזיות אחרות הן ללא תקלות. כל העניין מסתכם במשפט אחד: oled לא מתאימה לתמונה סטטית...
19/02/2025 6:29dudis כתב: אחרי כמה שנים ?
כל שלוש שנים בממוצע זה חוזר על עצמו!
בערוצי חדשות זה נורא.
ובסרטים וכו פחות, אבל הדיודות נחלשות עם הזמן ויחסית מהר, יש לי פלזמה פנסוניק 15 שנה שעדיין עובדת. ה Oled רגישה by far!
מיני לד הרבה יותר מומלץ. אמנם יקר יותר, אבל מגיע לרמות השחור של האולד ועם יתרונות של פחות black crash כלומר יותר פרטים בתמונה ב השוואה לאולד. בהירות בחדר מואר וכו
יותר ויותר יבינו את זה בסוף....