https://htmag.co.il?p=91701
האם הבינה המלאכותית החדשה במשקפיים של אפל יוציאו אותה מהמכירות הצולעות?
שרשור תגובות: אפל מכריזה על בינה מלאכותית חדשה במשקפי ''vision pro'' שלה
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אלי חבוש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
אני חייב להגיד שאני כל הזמן מתנדנד בין ״איזו טכנולוגיה מגניבה״ לבין ״כמה אנרגיה הם משקיעים בזה וזה לא שוס״
לצערי אפל עלתה ממש מאוחר על האוטובוס של AI ולמרות שיש לי את זה בכל הפלטפורמות - אייפון ומק, לא זכור לי שהשתמשתי בפיצרים האלה. כשניסיתי אותם הם היו שבריר מהשימושיות של ChatGPT או קלוד או DeepSeek. שיגרמו לסירי לעשות את מה שהיא אמורה לעשות.
לדעתי זה הפספוס הענק ביותר של החברה מזה שנים - הם היו מהראשונים עם עוזרת אישית שהפכה חסרת שימוש ולא התקדמה כמעט מאז ההשקה.
לצערי אפל עלתה ממש מאוחר על האוטובוס של AI ולמרות שיש לי את זה בכל הפלטפורמות - אייפון ומק, לא זכור לי שהשתמשתי בפיצרים האלה. כשניסיתי אותם הם היו שבריר מהשימושיות של ChatGPT או קלוד או DeepSeek. שיגרמו לסירי לעשות את מה שהיא אמורה לעשות.
לדעתי זה הפספוס הענק ביותר של החברה מזה שנים - הם היו מהראשונים עם עוזרת אישית שהפכה חסרת שימוש ולא התקדמה כמעט מאז ההשקה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
סירי העוזרת ה"חכמה" הכי טיפשה. חוץ מדברים מאוד בסיסיים היא לא עושה כלום שימושי, וכל פעם שאני רואה השוואות בינה לבין העוזרת של גוגל אני בשוק כמה מאחור הם נמצאים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
השאלה מה יהיה עכשיו. השדרוג הגדול הבא שלהם הוא 18.4 ו-18.5 שלפי הבנתי מתמקדים ב-SIRI וביכולות שלה. עם זאת, נשמע שהם מתעכבים מאוד בנושא הזה.
גוגל, שגם הם היו מאחורה, מדביקים את הקצב. אי אפשר להאמין איפה Gemini היה לפני כמה חודשים לעומת ההתקדמות שלו היום. הבעיה העיקרית שלהם היא כרגע שאנשים לא מתייחסים אליהם כאל מתחרה רציני והם צריכים להעביר mindshare בחזרה אליהם.
גוגל, שגם הם היו מאחורה, מדביקים את הקצב. אי אפשר להאמין איפה Gemini היה לפני כמה חודשים לעומת ההתקדמות שלו היום. הבעיה העיקרית שלהם היא כרגע שאנשים לא מתייחסים אליהם כאל מתחרה רציני והם צריכים להעביר mindshare בחזרה אליהם.