מה דעתכם על Homeway עבור HA?
-
jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
רציתי לקבל קצת תובנות על השירות של Homeway אם יש כאן כאלו שמשתמשים בו והאם הוא אמין ועובד כמו שצריך?
עבור מי שלא מכיר זה שירות ללא תשלום לגישה מרחוק למערכות HomeAssistant במקום לשלם לNabuCasa או לפתוח דומיין או פורט בראוטר.
עבור מי שלא מכיר זה שירות ללא תשלום לגישה מרחוק למערכות HomeAssistant במקום לשלם לNabuCasa או לפתוח דומיין או פורט בראוטר.
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
לא הכרתי את זה. אם זה עובד ובטוח, זה יכול להיות סופסוף פתרון לאינטגרציה עם Google Assistant, שלפחות אצלי נשברה - אבל החלק הזה עולה $2.5 לחודש. מחיר סביר לגמרי ביחס לעלות המופקעת של NabuCasa.
(ואגב, אפשר לפתוח גישה עם Cloudflared, שלדעתי יכול להיות מחובר גם ל-domain חינמי)
(ואגב, אפשר לפתוח גישה עם Cloudflared, שלדעתי יכול להיות מחובר גם ל-domain חינמי)
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2566
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 389 פעמים
יש הרבה דרכים אחרות להתחבר מרחוק כולל ממשק לעוזרות קוליות ללא תשלום והכל מפורט באתר של HA כולל הנחיות.
אבל, מישהוא עובד בשבילכם כל הזמן ודואג לעידכונים, חידושים, פרטיות ואבטחה לא יהיה נורא אם תפרגנו לו ב 220 ש"ח בשנה במקום לשרוף את הכסף בוולט ..
אבל, מישהוא עובד בשבילכם כל הזמן ודואג לעידכונים, חידושים, פרטיות ואבטחה לא יהיה נורא אם תפרגנו לו ב 220 ש"ח בשנה במקום לשרוף את הכסף בוולט ..
- dr0r
-
- חבר ותיק

האבטחה של NabuCasa לא מוצלחת בלשון המעטה. הם פשוט חושפים את הממשק אליך הביתה לאינטרנט. הם גם לא הסכימו לקבל PR לאפליקציה שיאפשר חיבור דרך SSO.
אני מעדיף ש-Cloudflare ינהלו לי מניעת DDoS, ויוודאו mTLS.
אני מעדיף ש-Cloudflare ינהלו לי מניעת DDoS, ויוודאו mTLS.
- dr0r
-
- חבר ותיק

לא. רציתי לחבר את ה-SSO של גוגל ל-Cloudflare, אבל אז אי אפשר להשתמש באפליקציה של HA, כי היא לא נותנת לפרמטרים הרלוונטיים לעבור....
אז הפעלתי mTLS, והתקנתי את ה-certificate על כל אחד מהמכשירים.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
וואלה!!! חמור מאוד, אחד הסיבות לעזוב את OpenHab היה בגלל אבטחה.
מעניין אם אני אוכל להשתמש ב Authelia במקום
https://www.authelia.com/integration/op ... ken-usage/
אני משתמש ב oauth ל immich
מעניין אם אני אוכל להשתמש ב Authelia במקום
https://www.authelia.com/integration/op ... ken-usage/
אני משתמש ב oauth ל immich