הדיון בבג"ץ מגיע בנקודת זמן קריטית: חברת יס כבר הודיעה מזמן על כוונתה להעביר את כל פעילותה לשידורי אינטרנט בשנים הקרובות ומעל ל-80 אחוז ממנויה מקבלים שירות על גבי האינטרנט. רשיונות יס והוט יסתיימו ב-2026 ו-2027 ואין כוונה לחדשם, מה שעלול להביא לקיצוץ דרמטי נוסף בהיקף ההשקעה בהפקות מקור ולמעשה התאגיד, קשת ורשת יישארו היחידים שחלה עליהם חובת הפקה כלשהי.
https://b.walla.co.il/item/3726657?fbcl ... e_vignette
על הפרק: HOT ו-yes; המאבק על עתיד היצירה הישראלית מגיע לבית המשפט העליון
יכול להיות שבג"ץ יחליט בשביל השיוויון, ששר בתקשורת יביא יותר מוקדם, עוד בשנת 2025, שזה כנראה יס תפסיק לשדר להרבה מאוד אנשים דרך לווין, ושאולי דרך לווין עם פחות כוח שיגורב היא תשדר פחות דברים, את הצעת החוק לגבי פיקוח שידורים שהם גם ואו רק דרך האינטרנט.
כי זה באמת נכון שכיום בישראל מי שמשדר רק דרך האינטרנט, אז אין לו פיקוח בקשק למה לשדר,
ורק בגלל זה ערוץ הטלוויזיה מישראל i24NEWS, משדר רק דרך האינטרנט, אני מנחש שאם יעשו פיקוח שידורים דרך האינטרנט, אז יהיו יותר הקלטת לשידור ערוץ טלוויזיה במדינה ישראל גם לא דרך האינטרנט, באם לבעל הערוץ טלוויזיה המסחרי יש בעלות בחברת טלוויזיה רב ערוצית,
ובמצב כזה לדעתי, עם הכסף שיש לערוץ הטלוויזיה מישראל i24NEWS, לשלם כדי שאנשים מערוצים אחרים יסכימו מרצונם החופשי להיות שם בעאוץ בשפה העברית, למשל בתפקיד של מגיש תוכנית טלוויזיה, אז שלאותו ערוץ i24NEWS בעברית, יהיה את הכסף שצריך גם כדי לשדר בעידן פלוס באיכות תמונת שידור של HD.
, אז כדאי לחכות ליום שני, לראות מה יגיד הבית משפט בנושא, פיקוח על שידורים בישראל גם או רק דרך האינטרנט.
כי זה באמת נכון שכיום בישראל מי שמשדר רק דרך האינטרנט, אז אין לו פיקוח בקשק למה לשדר,
ורק בגלל זה ערוץ הטלוויזיה מישראל i24NEWS, משדר רק דרך האינטרנט, אני מנחש שאם יעשו פיקוח שידורים דרך האינטרנט, אז יהיו יותר הקלטת לשידור ערוץ טלוויזיה במדינה ישראל גם לא דרך האינטרנט, באם לבעל הערוץ טלוויזיה המסחרי יש בעלות בחברת טלוויזיה רב ערוצית,
ובמצב כזה לדעתי, עם הכסף שיש לערוץ הטלוויזיה מישראל i24NEWS, לשלם כדי שאנשים מערוצים אחרים יסכימו מרצונם החופשי להיות שם בעאוץ בשפה העברית, למשל בתפקיד של מגיש תוכנית טלוויזיה, אז שלאותו ערוץ i24NEWS בעברית, יהיה את הכסף שצריך גם כדי לשדר בעידן פלוס באיכות תמונת שידור של HD.
, אז כדאי לחכות ליום שני, לראות מה יגיד הבית משפט בנושא, פיקוח על שידורים בישראל גם או רק דרך האינטרנט.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין