לאחרונה ניסיתי לקבוע תור במוסך בפתח תקוה. ניסיתי כי כשקבעתי זה היה כמה חודשים קדימה... הם אפילו גם התבלבלו ובטעות חשבו שזה משהו שהם יכולים לסדר אצלי בעבודה ואז יומיים לפני הם עלו על הטעות והזיזו לי.
אז כמה תובנות שיתכן שיעזרו למי שהיה במצב שלי כי זה ממש שיפר את איכות השירות
1. לא הסתפקתי בתאריכים שהמערכת פתחה לי. פשוט פתחתי צ'אט וביקשתי יום ושעה מסויימים במרחק של שבועיים. באותו יום זה זז לי לתאריך המדוייק שהיה נוח *לי*, זה קיצר את ההמתנה באופן דרמטי. יתכן שזה בגלל הפאשלה שהם קבעו לי בטעות תור נייד, אבל הם פשוט היו סופר נחמדים.
2. רצוי להגיע ממש על הבוקר, סביב 8:00 גם אם התור שלכם מאוחר יותר. הטכנאים מגיעים ב-8 ורוב הלקוחות שתזמנו ל-8 לא באמת מגיעים. בפועל זה אומר שתכנסו לפניהם.
3. תכניסו לדיווח כל דבר שמציק לכם. כל דבר. במקרה שלי היו לא מעט זוטות אבל בפועל הם תיקנו הכל כולל הכל במסגרת האחריות בפחות משעה:
א. הבאגז לפעמים היה נסגר מיד אחרי שהוא מתחיל לפתוח. ככל הנראה הם מכירים את הבעיה, משהו במנוף
ב. מהחום התכופף לי הפרונט של תא הכפפות. זה עניין לגמרי אסטטי ואשתי אפילו לא ראתה את זה אבל הם החליפו את כל התא כפפות באחריות בלי למצמץ.
ג. הכנסה של חיבור החשמל היתה מעט קשה. הם החליפו לי את כל הרכיב שם, כאמור, אם זה בחינם למה לא?
ד. קיבלתי הודעה אחרי באמפר אכזרי במיוחד שהטעינה המהירה מבוטלת (זה הסתדר 2 דקות אחרי). זו בעיה מוכרת של מחבר שצריך לאבטח אותו, אז הם כבר עשו גם את זה.
חוץ מזה שהם היו סופר אדיבים, הם גם שלחו אותי לדרכי עם מונית (הצפי היה 4 שעות עבודה, ולמרות ש-100% מהטיפול היה על חשבונם). אחרי שעה הם חזרו אלי שאני יכול לאסוף את הרכב ואם בא לי אז מונית מהעבודה אליהם (אני בת"א והם בפתח תקוה...).
אחרי כל כך הרבה סיפורי זוועה, מגיע גם לפעמים לפרגן למישהו שעושה מעל ומעבר.
טסלה - אפשר גם לפרגן כשהם סבבה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1485
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
נייס! יפה מאוד11/02/2025 14:23oferlaor כתב: לאחרונה ניסיתי לקבוע תור במוסך בפתח תקוה. ניסיתי כי כשקבעתי זה היה כמה חודשים קדימה... הם אפילו גם התבלבלו ובטעות חשבו שזה משהו שהם יכולים לסדר אצלי בעבודה ואז יומיים לפני הם עלו על הטעות והזיזו לי.
אז כמה תובנות שיתכן שיעזרו למי שהיה במצב שלי כי זה ממש שיפר את איכות השירות
1. לא הסתפקתי בתאריכים שהמערכת פתחה לי. פשוט פתחתי צ'אט וביקשתי יום ושעה מסויימים במרחק של שבועיים. באותו יום זה זז לי לתאריך המדוייק שהיה נוח *לי*, זה קיצר את ההמתנה באופן דרמטי. יתכן שזה בגלל הפאשלה שהם קבעו לי בטעות תור נייד, אבל הם פשוט היו סופר נחמדים.
2. רצוי להגיע ממש על הבוקר, סביב 8:00 גם אם התור שלכם מאוחר יותר. הטכנאים מגיעים ב-8 ורוב הלקוחות שתזמנו ל-8 לא באמת מגיעים. בפועל זה אומר שתכנסו לפניהם.
3. תכניסו לדיווח כל דבר שמציק לכם. כל דבר. במקרה שלי היו לא מעט זוטות אבל בפועל הם תיקנו הכל כולל הכל במסגרת האחריות בפחות משעה:
א. הבאגז לפעמים היה נסגר מיד אחרי שהוא מתחיל לפתוח. ככל הנראה הם מכירים את הבעיה, משהו במנוף
ב. מהחום התכופף לי הפרונט של תא הכפפות. זה עניין לגמרי אסטטי ואשתי אפילו לא ראתה את זה אבל הם החליפו את כל התא כפפות באחריות בלי למצמץ.
ג. הכנסה של חיבור החשמל היתה מעט קשה. הם החליפו לי את כל הרכיב שם, כאמור, אם זה בחינם למה לא?
ד. קיבלתי הודעה אחרי באמפר אכזרי במיוחד שהטעינה המהירה מבוטלת (זה הסתדר 2 דקות אחרי). זו בעיה מוכרת של מחבר שצריך לאבטח אותו, אז הם כבר עשו גם את זה.
חוץ מזה שהם היו סופר אדיבים, הם גם שלחו אותי לדרכי עם מונית (הצפי היה 4 שעות עבודה, ולמרות ש-100% מהטיפול היה על חשבונם). אחרי שעה הם חזרו אלי שאני יכול לאסוף את הרכב ואם בא לי אז מונית מהעבודה אליהם (אני בת"א והם בפתח תקוה...).
אחרי כל כך הרבה סיפורי זוועה, מגיע גם לפעמים לפרגן למישהו שעושה מעל ומעבר....
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אגב, כנראה שזה תלוי במי הפקיד/ה שנופלים עליו/עליה.
כי פתחתי עוד קריאה ונראה שמדובר במישהו פחות שירותי...
כי פתחתי עוד קריאה ונראה שמדובר במישהו פחות שירותי...