מישהו כאן מרוצה מהסופר שהוא מזמין בו?
תלונות עיקריות זה הגעה לא בזמן , גם 3-4 שעות לפני מועד הרצוי , חוסרים מרובים בדקה ה90 שעד קבלת המשלוח לא תורחים לשלוח, מוצרים שאמורים להיות בקירור מגיעים לא קרים, שופרסל מיוחדים עם תיק הקירור המטונף שרוצים שאאחסן עד להזמנה הבאה. אני חושב שניסינו את כל הגדולים, רמי לוי כנראה בתחתית.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אפילו טיב טעם בעייתיים.
גם מגיעים שעות לפני המועד המבוקש.
לא מודיעים על חוסרים בהזמנה למרות שמבקשים במפורש והם מתחייבים שיתקשרו.
שמים לפעמים כמות גדולה פי 2 או 3 ממה שביקשת (פירות וירקות), וכמובן מחייבים בהתאם.
שמים ליד הדלת בלי להודיע שהגיעו. רק במקרה, כשאתה פותח דלת אתה רואה שהמשלוח שם.
ירדנו בהזמנות משלוחים רק למקרים נדירים.
שמים לפעמים כמות גדולה פי 2 או 3 ממה שביקשת (פירות וירקות), וכמובן מחייבים בהתאם.
ירדנו בהזמנות משלוחים רק למקרים נדירים.
- joey1799
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 147
- שם מלא: אמיר שלום
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
כל משלוח שניסיתי בשנים האחרונות היה לא מוצלח. אם זה בעיות קירור, מוצרים חסרים, מוצרים באיכות נמוכה (פירות וירקות) או תחליפים לא רלוונטים. מה שהחלטתי בסוף , זה שאם כבר אני רוצה משלוח - אז לחפש את החברה עם שירות הלקוחות הטוב ביותר. נכון לעכשיו השירות של טיב טעם מעולה. בנוסף יש גם שיפור באיכות השילוח (צידניות קירור וקרח). עדיין רוב הזמן אני מעדיף לרכוש בעצמי, אבל כשלא, אני בוחר בהם. (אגב, למרות התדמית - חלק גדול מהמוצרים במחירים זהים ולעיתים זולים משפורסל)
טיב טעם מגזימים עם מחירים12/02/2025 10:27Amir64 כתב: אפילו טיב טעם בעייתיים.
ירדנו בהזמנות משלוחים רק למקרים נדירים....
פירות ירקות על הפנים
- Amir64
-
- גורו

בגלל זה כתבתי "אפילו בטיב טעם". כי זו רשת יקרה....
אצלנו דווקא ירקות ופירות בסדר. יותר טוב מהרשתות האחרות בסביבה.
שופרסל בגדול בסדר. אם משהו לא בסדר אפשר לפנות אליהם, ומקבלים החזר.
אולי בדברים לא ארוזים כגון פירות וירקות יש יתרון בללכת פיזית, אבל זה לא קריטי בד"כ.
רמי לוי, מניסיון מועט, לא משהו. ואם יש בעיה, כולל פריט שחויב אבל לא נשלח בכלל, אין עם מי לדבר.
אולי בדברים לא ארוזים כגון פירות וירקות יש יתרון בללכת פיזית, אבל זה לא קריטי בד"כ.
רמי לוי, מניסיון מועט, לא משהו. ואם יש בעיה, כולל פריט שחויב אבל לא נשלח בכלל, אין עם מי לדבר.
בוא נשים את זה על השולחן. אתה אולי מזמין מהרשת, אבל לרוב אוסף לך את המוצרים ומוביל לך אותם עד הבית בן מיעוטים מתוסכל שמקבל קרוב לשכר מינימום. אם אתה לא מאמין, תסתובב בסופרים ותראה את המלקטים בין הלקוחות. יש כל כך הרבה פרמטרים שהוא יכול לטעות בהם, שזה פשוט קורה.
- Amir64
-
- גורו

למה זה צריך לעניין אותי?12/02/2025 17:08lasik כתב: בוא נשים את זה על השולחן. אתה אולי מזמין מהרשת, אבל לרוב אוסף לך את המוצרים ומוביל לך אותם עד הבית בן מיעוטים מתוסכל שמקבל קרוב לשכר מינימום. אם אתה לא מאמין, תסתובב בסופרים ותראה את המלקטים בין הלקוחות. יש כל כך הרבה פרמטרים שהוא יכול לטעות בהם, שזה פשוט קורה....
אני משלם על שירות (והרבה) אז אני מצפה לקבל אותו.
אם הם מבקשים תחום שעות לאספקה - שיעמדו בו.
אם לא סומכים על המלקט, שיבדקו אם הוא שם הכל, לא יותר ולא פחות.
ואם חסר שיתקשרו וקבל אישור מה עושים (מבטלים פריט, בוחרים תחליף, מגדילים כמות של פריט שבחרתי)
אם אני מזמין ליום שישי, וכשמגיע המשלוח אני מגלה למשל שאין חומוס, אז אני צריך לרוץ לחפש לקנות לפני השבת?
אם היו מתקשרים, כמו שמבקשים מהם בהזמנה, אז אפשר לבחור סוג אחר.
נערך לאחרונה על ידי Amir64 ב 12/02/2025 17:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
אפשרי כמובן להתעלם מהנתונים, ופשוט להתלונן כאן ולצפות שמשהו ישתנה....
אחרים יעדיפו להבין מה רמת השירות שהספק באמת מסוגל לתת להם, ומכאן להסיק איזה שירות הם באמת יקבלו.
- Amir64
-
- גורו

למה אני צריך להבין למה רמת השירות שאקבל נמוכה?13/02/2025 14:26lasik כתב: אפשרי כמובן להתעלם מהנתונים, ופשוט להתלונן כאן ולצפות שמשהו ישתנה.
אחרים יעדיפו להבין מה רמת השירות שהספק באמת מסוגל לתת להם, ומכאן להסיק איזה שירות הם באמת יקבלו....
לא מעניין אותי.
מציעים שירות בתשלום? שיתנו אותו.
לא יכולים? שיבטלו אותו או שיתנו אותו בחינם.
אבל זה ככה כמעט בכל נושא במדינה הזו. אין שירות, אין אחריות על איכות השירות, אין רצון לשפר את הדרוש שיפור.
לחיי הבינוניות הכל תחום.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7037
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
יש להם מנגנון מעולה שמטפל במשלוחים...
אם משהו לא לשביעות רצוני אני מצלם והם מזכים מיד בלי מילה
היה לי פעם משלוח שאיחר, התלוננתי וזיכו אותי על דמי המשלוח
הכל בווטסאפ ובלי לשאול שאלות הבהרה, אחרי יום אתה מקבל הודעה שזיכו אותך.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
עברתי כמעט את כל הגדולים חוץ מרמי לוי. היתי המון זמן במגה עד שהתחילו לזייף (לקראת הקריסה). עברתי לשופרסל ולא הייתי מרוצה בכלל. עברתי לויקטורי. התחיל טוב והמשיך פחות. היום אני בחצי חינם. בינתיים מרוצה.
תודה שלושה אנשים מספיק בשביל לעשות שם הזמנה הבאה15/02/2025 19:58kingikra כתב: עברתי כמעט את כל הגדולים חוץ מרמי לוי. היתי המון זמן במגה עד שהתחילו לזייף (לקראת הקריסה). עברתי לשופרסל ולא הייתי מרוצה בכלל. עברתי לויקטורי. התחיל טוב והמשיך פחות. היום אני בחצי חינם. בינתיים מרוצה....
שאלת המשך - מישהו מזמין פירות וירקות בנפרד?
בקורונה התקמבנתי עם משלוחים מדרום (שלא עובדים בתקופה רגילה בכלל עם ישראל)
הייתה סחורה ברמה אחרת, אבל כאמור קורונה נגמר וחזרנו להזמין מסופר.
אולי יש גם מקום מומלץ לפירות וירקות ? תודה
בקורונה התקמבנתי עם משלוחים מדרום (שלא עובדים בתקופה רגילה בכלל עם ישראל)
הייתה סחורה ברמה אחרת, אבל כאמור קורונה נגמר וחזרנו להזמין מסופר.
אולי יש גם מקום מומלץ לפירות וירקות ? תודה