איפה אפשר לקנות ממיר DVB T2 ואיזה כדאי?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Leroy1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

גיליתי על השינוי רק כשהקליטה נפסקה, מעצבן שלא טרחו לפרסם את זה בצורה מסודרת. עכשיו אני צריך לקנות ממיר תואם, ואין כזה לדוגמא ב KSP. אם למישהו יש המלצה לדגם מסוים וחנות אשמח לדעת.

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #2 

הבנתי שקרעי בכלל רוצה לסגור לחלוטין את שידורי עידן פלוס. מה הכדאיות של רכישת ממיר חדש אם הכוונה האמיתית כנראה להקשות על הצפייה כדי להקטין את מספר הצופים?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #3 

יש בחנויות כמו באג. אם הטלוויזיה מהעשור האחרון, סיכוי גבוה שאין צורך במקלט חיצוני.

https://www.bug.co.il/brand/apex/apx/2679/dvbt/2

razgo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 440
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

תבדוק במחסני חשמל

amosii
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #5 

30/01/2025 19:28  
amiti כתב:
הבנתי שקרעי בכלל רוצה לסגור לחלוטין את שידורי עידן פלוס. מה הכדאיות של רכישת ממיר חדש אם הכוונה האמיתית כנראה להקשות על הצפייה כדי להקטין את מספר הצופים?
...
לא מדויק, הוא רוצה להעביר את עידן פלוס לשידור באינטרנט.. לא בטוח שזה יקרה. עלות ממיר היא 100-200 ש"ח, לא הייתי מהסס.

הכוונה האמיתית היא לא להקשות על הצפייה, אלא ככל הנראה לחסוך כסף - במקום להחזיק 2 מערכי שידור, יורדים למערך אחד ללא רידוד במספר הערוצים (אבל אולי כן באיכות שלהם..)

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #6 

אל תיתמם. עידן פלוס באינטרנט זה לא ממש עידן פלוס (למעט השם). מה גם שהערוצים כבר קיימים ממילא באינטרנט.
לך ולי אולי התאמת הצפייה לממיר חדש או מעבר לאינטרנט אינם משמעותיים אבל זה לא נכון לגבי כולם. בפועל המהלכים הולכים ומקשים את הצפייה לציבורים רחבים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78772
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #7 

בכל חנויות החשמל יש ממירים, אבל כנראה שיש מחסורים בגלל שחוץ מבאתר הם לא באמת הודיעו על זה או דאגו שיהיה לאנשים פיתרון. כנראה חשבו שיש מעט יחסית אנשים שעדיין משתמשים רק בעידן+. היה סיפור דומה כשכיבו את השידורים ללויין ואופס - גילו שיש מלא יוזרים לזה.

לא לכולם יש אינטרנט וצריך לזכור שמדובר בכלי לשדר לצרכנים וזה די בעייתי לדרוש על שירות טלויזיה שגם יהיה לך אינטרנט מבלי שהמדינה תיתן פיתרון לאנשים מבוגרים או עניים. מה גם שיש פינות בארץ ללא אינטרנט פס רחב.

Leroy1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

אני לא מבין בנושא אז למה זה אמור להיות ממיר ולא אנטנה כמו שהיה קודם? האם עדיף לקנות בעליאקספרס? אם כן אשמח להמלצה ספציפית מה. נראה שזה די יקר ביחס לאנטנות המקוריות. אגב, אם כבר צריך להוציא כסף על ממיר, האם יש ממיר שמתפקד גם כסטרימר אנדרויד, שאפשר יהיה להוריד אליו אפליקציות?

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4996
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #9 

30/01/2025 17:48  
Leroy1 כתב:
גיליתי על השינוי רק כשהקליטה נפסקה, מעצבן שלא טרחו לפרסם את זה בצורה מסודרת. עכשיו אני צריך לקנות ממיר תואם, ואין כזה לדוגמא ב KSP. אם למישהו יש המלצה לדגם מסוים וחנות אשמח לדעת.
...
לפני שאתה רץ לקנות .. ספר איזה TV ואיזה דגם יש לך ???

אצלי 2 הטלוויזיות LG וסמסונג (מ-2015) הפסיקו לקלוט את השידורים ,
אבל לאחר שביצעתי סריקה מחדש - הם הופיעו (כנראה שאצלי הממיר הוא T2)

Leroy1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

יש לי סמסונג UE48H6400AW משנת 2014, בזמנו עלתה המון כסף, מרוצה מהאיכות אבל מבחינה טכנולוגית אין לה שום פיצ'ר.

יש לה מערכת הפעלה שסמסונג ייצרה (ונטשה) בעצמה, אין לה עדכוני גירסה, ככה שאי אפשר להוריד אליה שום אפליקציה, פחות או יותר רק נטפליקס ויוטיוב,

וכשאני מנסה לסרוק ללא אנטנה זה לא מוצא כלום ככה שכנראה שאין לה שום ממיר.

האם יכול להיות שאני מפספס משהו וכן יש לה ממיר?

פה למשל רשום:

Tuner type: Analog & Digital

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2789
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #11 

https://icecat.biz/he/p/samsung/ue48h64 ... 50658.html
כתוב DVB-T.