לא ניתן לראות שידורי עידן ישראלים, 5 פלסטינים כן
כל הערוצים עם הודעת ווידאו חוזרת על השינוי החדש ,
מריץ סריקה אוטומטית כמתבקש.
ולאחר הסריקה מקבל את כל הערוצים הישראלים עם אותה הודעת ווידאו מעצבנת על השינוי..
ניתן לראות רק 5 פלסטינים..
אני מפתח תקווה עם טלוויזית סמסונג חכמה עם DVT-T2.
מריץ סריקה אוטומטית כמתבקש.
ולאחר הסריקה מקבל את כל הערוצים הישראלים עם אותה הודעת ווידאו מעצבנת על השינוי..
ניתן לראות רק 5 פלסטינים..
אני מפתח תקווה עם טלוויזית סמסונג חכמה עם DVT-T2.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2785
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
ברמת אביב החדשה עידן ערוץ 28 לא קולט כלום . הייתי חצי שעה עם אבא על הקו (בשלט רחוק) מנסה לסרוק מחדש ו 0 קליטה .
זה מעצבן כי בשבת סרקתי והיו כל הערוצים והוא התלונן לי למה יש ערוצים כפולים...
במערב תל אביב אצלי קליטה לא רציפה נעה בין 100אחוז ל0 כל 2-3 שניות.
במערב תל אביב אצלי קליטה לא רציפה נעה בין 100אחוז ל0 כל 2-3 שניות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אם הקליטה שלך עולה ויורדת, זה אומר שהאנטנה לא מכוונת טוב לכיוון המשדר. אם זו אנטנה על הגג, הכי פשוט זה שאדם אחד נמצא על הגג ומכוון אותה, ואדם שני מול הטלוויזיה צופה בעוצמת הסיגנל הנקלט. עשיתי זאת וכעת השידור מאד יציב.29/01/2025 18:42מספיקלי כתב: ברמת אביב החדשה עידן ערוץ 28 לא קולט כלום . הייתי חצי שעה עם אבא על הקו (בשלט רחוק) מנסה לסרוק מחדש ו 0 קליטה .
במערב תל אביב אצלי קליטה לא רציפה נעה בין 100אחוז ל0 כל 2-3 שניות....
אם אתה מנסה עם אנטנה בתוך הבית, אזי המרבב השני חייב אנטנה חיצונית.
כדי להימנע מהערוצים הכפולים, תמחק בתפריט של הטלוויזיה את הערוצים הקיימים, ורק אחרי זה תסרוק ידנית, רק את אפיק 28.
בינתיים לא כיבו את המשדר של המרבב הראשון. משדרים בערוצים של המרבב הראשון שקופית שאומרת:...
"צופי עידן פלוס, נא לבצע סריקה במרכז הארץ לאפיק 28. בצפון ובדרום לאפיק 32".
גם אני עם אותה בעיה, אנטנה חיצונית מחוץ לבית, ערוץ 26 קולטיםבלי בעיה. ערוץ 28 אין אות בכלל לא משנה לאן אני מכוון את האנטנה.
עם עידן פלוס אי אפשר לדבר המוקד שלהם כנראה קרס.
ניסיתי לברר עם ח.י האם המסך שלי בכלל תומך בשידורי dvbt2 ולמה אין קליטה לערוץ 28, אמרו לי שאם אני לא יכול לצפות בערוץ 28... אז לפנות לעידן פלוס.
בקיצור אף אחד שם לא מבין כלום ובכלל השירות של ח.י לא מקצועי ולא סבלני.
לפי המפרט של המסך (sk8500y) הוא אמור לקלוט גם שידורי dvbt2.
ניסיתי לברר עם ח.י האם המסך שלי בכלל תומך בשידורי dvbt2 ולמה אין קליטה לערוץ 28, אמרו לי שאם אני לא יכול לצפות בערוץ 28... אז לפנות לעידן פלוס.
לפי המפרט של המסך (sk8500y) הוא אמור לקלוט גם שידורי dvbt2.
ממצאים ומסקנות 1. חייבים ממיר מסוג DVBT2 ,(לבעלי ממיר פנימי אפשר לבדוק בדף בדיקת עוצמת אות שידור). 2. מומלץ למחוק את כל התחנות הישנות ולבצע סריקה ידנית לערוץ האזורי שלכם ,28 שייך למרכז. 3. אם לא קולטים כדאי לסובב אנטנה ,אני סובבתי רבע סיבוב על הגג, ועכשיו קולט טוב.
כן, הקליטה של אפיק 26 מעט שונה מזו של אפיק 28. נסה להזיז מעט את האנטנה על הגג.30/01/2025 8:57ursh כתב: יש לי אנטנה חיצונית על הגג בפ"ת ,מחקתי את כל הערוצים ,נכנסתי לכיוון ידני ,וחיפשתי רק ערוץ 28 ,ולצערי הסורק לא מצא אף תחנה.
ניסיתי ערוצים 26 ו32 וכן מצאתי .
האם יש צורך לכוון את האנטנה מחדש?...
מאיזה איזור אתה בארץ? אפיק 28 זה רק באיזור המרכז.30/01/2025 12:04lion77 כתב: גם אני עם אותה בעיה, אנטנה חיצונית מחוץ לבית, ערוץ 26 קולטיםבלי בעיה. ערוץ 28 אין אות בכלל לא משנה לאן אני מכוון את האנטנה.
לפי המפרט של המסך (sk8500y) הוא אמור לקלוט גם שידורי dvbt2....
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2785
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
אתמול פתחתי טלויזיה וראיתי את השקופית, אני תמיד קלטתי עם אנטנה פנימית קטנה.
בסוף הצלחתי לקלוט את השידור בתדר 28 בצורה רציפה וטובה. האנטנה אופקית מכוונת למערב, אבל רק שאני מרים את התריס של הסלון (הסלון מערבי) ברגע שאני מוריד את התריס, אין קליטה. קומה גבוהה, אז כנראה זה גם עוזר.
בניין חדש, החיבור בקיר לא עובד, וגם אין לי מושג בלוח של הדירה מה מחובר למה, יש כבל טלויזיה אבל לא מסומן איפה הכבל שמחובר לאנטנה, ואין לי מד קליטה לבדוק.
בסוף הצלחתי לקלוט את השידור בתדר 28 בצורה רציפה וטובה. האנטנה אופקית מכוונת למערב, אבל רק שאני מרים את התריס של הסלון (הסלון מערבי) ברגע שאני מוריד את התריס, אין קליטה. קומה גבוהה, אז כנראה זה גם עוזר.
בניין חדש, החיבור בקיר לא עובד, וגם אין לי מושג בלוח של הדירה מה מחובר למה, יש כבל טלויזיה אבל לא מסומן איפה הכבל שמחובר לאנטנה, ואין לי מד קליטה לבדוק.
לא עובד הלינק.30/01/2025 18:08מספיקלי כתב: https://www.idanplus tv/map/
נסה כאן
מצד שני, כל דבר בדרך יכול להפריע, גם מטוס מעליך....
- amosii
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 240
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אם הבניין ממש חדש (שנה ראשונה), דבר עם הקבלן.30/01/2025 19:30HT-Assaf כתב: אתמול פתחתי טלויזיה וראיתי את השקופית, אני תמיד קלטתי עם אנטנה פנימית קטנה.
בניין חדש, החיבור בקיר לא עובד, וגם אין לי מושג בלוח של הדירה מה מחובר למה, יש כבל טלויזיה אבל לא מסומן איפה הכבל שמחובר לאנטנה, ואין לי מד קליטה לבדוק....
אחרת, בהנחה שיש אנטנה על הגג (חובה על-פי החוק), שווה להביא טכנאי כדי לחבר אותך לשם. קליטה טובה ויציבה.
- ShiloAsnafi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אם עדיין לא נפתר,30/01/2025 8:57ursh כתב: יש לי אנטנה חיצונית על הגג בפ"ת ,מחקתי את כל הערוצים ,נכנסתי לכיוון ידני ,וחיפשתי רק ערוץ 28 ,ולצערי הסורק לא מצא אף תחנה.
ניסיתי ערוצים 26 ו32 וכן מצאתי .
האם יש צורך לכוון את האנטנה מחדש?...
תכוון לכיוון בית-עלמין ירקון.
דוד שלי כיוון לשם והוא קולט מצוין