שרשור תגובות: רמקולים אחוריים: SVS Ultra surround
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78758
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11447
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2397 פעמים
תתחדש עפר ,רמקולים שכמעט קניתי לפני שנה אך בסוף החלטתי להמתין כי אני רוצה להחליף את כל המערכת קולנוע ביתי (לעשות הפרדה מלאה
בין דו ערוצי) וזה מצריך תכנון ומקום לרמקולים נוספים (קדמיים שלא קשורים לסטריאו) אבל כרגע אין לי מקום בסלון הנוכחי.
בין דו ערוצי) וזה מצריך תכנון ומקום לרמקולים נוספים (קדמיים שלא קשורים לסטריאו) אבל כרגע אין לי מקום בסלון הנוכחי.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7639
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
1.5 מטר זה רק דוגמא כי ככה זה אצלי, האמת שאולי זה יותר לכיון 1.7. זה ממש לא צמוד, אבל קח יותר אם צריך. תזכור שהסוג הזה לא מכוון ישירות אליך אלא לתוך החדר. אם אתה מנמיך את הגובה ומרחיק מספיק לצדדים רוב הסיכויים יישמע לך יותר נכון. פשוט כי הם יהיו בגובה הגיוני יותר למה שקורה בפסקול....
אם מישהו בסרט מדבר עכשיו מאחורה, זה יישמע כאילו הוא עומד על מרפסת, זה הגיוני? אם כן תשאיר ככה
-
oferlaor
- מנהל

זה קרוב מדי. מגבלות השטח מונעות הרחקה יותר הצידה (אלא אם אני מוכן להוציא את זה מחוץ לבית ולפתוח חור החוצה או לתלות אותם על חלון הסלון)
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7639
- נתן תודות: 485 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אם אין אפשרות להרחיק הצידה אז אולי תשקול להנמיך אותם שלא יהיו צמודים לתקרה.19/11/2024 22:27oferlaor כתב: זה קרוב מדי. מגבלות השטח מונעות הרחקה יותר הצידה (אלא אם אני מוכן להוציא את זה מחוץ לבית ולפתוח חור החוצה או לתלות אותם על חלון הסלון)...
-
oferlaor
- מנהל

שוב, אם אנמיך אותם הם ישבו ממש צמודים לראש שלי...
אני לא שומע בעיות שקשורות להדהוד (שניהם צמודים לקיר ויש לאחד פינה), ככל הנראה ה-XT32 מצליח להעלים את התופעה.
בקיצור, אם אני אקרב אותם התוצאה כנראה תהיה פחות טובה כי היא תהיה ממוקדת יותר, אני מנסה להשיג אפקט של במה רחבה ולא נקודתית מאחור.
אני לא שומע בעיות שקשורות להדהוד (שניהם צמודים לקיר ויש לאחד פינה), ככל הנראה ה-XT32 מצליח להעלים את התופעה.
בקיצור, אם אני אקרב אותם התוצאה כנראה תהיה פחות טובה כי היא תהיה ממוקדת יותר, אני מנסה להשיג אפקט של במה רחבה ולא נקודתית מאחור.
-
oferlaor
- מנהל

בהתחלה היה לי טיפה מוזר להסתגל לסאונד הממוקד יותר ביחס לאומני-פולרי שהיו לי לפני כן אבל אחרי כמה שבועות זה עובד מצויין והסאונד יוצא מהכלל.
אני ממש מרוצה.
אני ממש מרוצה.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
גם אני נהנה מהתצורה הזו כבר כשנתיים להערכתי, וזה עובד נהדר, והרמקול אצלי גם תלוי למעלה כ 1.3 מטר, וזה נשמע נהדר.01/02/2025 17:06oferlaor כתב: בהתחלה היה לי טיפה מוזר להסתגל לסאונד הממוקד יותר ביחס לאומני-פולרי שהיו לי לפני כן אבל אחרי כמה שבועות זה עובד מצויין והסאונד יוצא מהכלל.
אני ממש מרוצה....
הדבר היחיד שיזיז אותי בעניין זה רק שדרגת, לעבור מרמקול בי פולארי הקיים לאחד טוב ואיכותי יותר לכאורה.
הילדים שלי שהיו אדישים למערכת הקולנוע הביתית שלנו שמים לב בדיוק לסאונד הזה שבוקע מאחור ונגנבים מזה כל פעם מחדש.