התלבטות בין SVS Ultra Surround ל-Ultra Elevation – מה באמת שווה את ההשקעה?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
testtest פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #1 

היי,

אז לאחרונה רכשתי רסיבר חדש – Onkyo TX-NR6100, ואני מאוד מרוצה ממנו. לדעתי, הוא עושה עבודה משגעת!
בנוסף, הוספתי לסט שלי רמקול סנטר SVS Ultra Evolution, ששיפר את החוויה באופן משמעותי.

כעת הגיע הזמן להשלים את ה”במה” האחורית, ואני מחפש רמקולי סראונד שישתלבו בצורה הטובה ביותר.
שקלתי לרכוש את SVS Ultra Elevation ולתלות אותם מאחור בצורה רוחבית (ולא אנכית) כדי לסגור את הפינה.
מצד שני, ראיתי את SVS Ultra Surround, שיקר משמעותית – השאלה היא האם ההפרש במחיר באמת מצדיק את עצמו, או שה-Ultra Elevation יספקו תמורה טובה גם כן?

חשוב לי לציין שאני לא מחפש סראונד עם באס, הסאב שלי דואג לזה. אני מחפש רמקולים שימלאו היטב את החלל האחורי ויעניקו חוויית סאונד איכותית.

אשמח לשמוע חוות דעת מניסיון אישי ואו מחוכמת ההמונים! 😊

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1503
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

שליחה #2 

העניין שהאולטרא אלביישן (אחלה שמות מצאו להם, מת על השמות האלה מת), בכל אופן SVS מעולים, האולטרא סראונד זה ביפולאר נותן לשני צדדים זה כמו שני רמקולים ב 1, האלביישן רק כיוון אחד. האולטרא סראונד עדיפים ויתנו לך יותר מבחינת פיזור\מילוי החלל שלך, אני הייתי תולה 2 רמקולים אונוולים בכל צד לגובה (סה"כ 2 זוגות) אבל זה רק אני.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7393
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #3 

זה בשביל סראונד תקנה מה שטוב לך גם ככה אין הרבה סאונד שיוצא מהם לא צריך להשתגע כספית . אם זה היה בשביל קדמיים פה הסיפור אחר
Sony 1040
Monitor mass

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4961
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 450 פעמים

שליחה #4 

לדעתי זה תלוי בצורת החלל/ישיבה, אם הספה צמודה לקיר אחורי הUltra Surround יתנו
פיתרון טוב יותר מ SVS Ultra Elevation או רמקול ישיר אחר.
כשיש מרחק בין הספה לקיר אחורי(לפחות מטר) אפשר למקם רמקול ישיר כסראונד במקביל לצידי הספה.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

testtest פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #5 

02/02/2025 7:36  
niko כתב:
לדעתי זה תלוי בצורת החלל/ישיבה, אם הספה צמודה לקיר אחורי הUltra Surround יתנו
פיתרון טוב יותר מ SVS Ultra Elevation או רמקול ישיר אחר.
כשיש מרחק בין הספה לקיר אחורי(לפחות מטר) אפשר למקם רמקול ישיר כסראונד במקביל לצידי הספה.
...
כן אצלי זה צמוד ממש אבל יקר מעט 🥺

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9006
נתן תודות: 1567 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #6 

מצד אחד אני בעד הסראונד כי מבחינת סאונד הם ייתנו בדיוק (מעבר) למה שאתה צריך.
מצד שני, אם אתה רוצה לראות את האליביישן אופקית, כנס לכאן: https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 5&start=30
מבחינת הסאונד, לא פראיירים בכלל. זה חתיכת מדפי עצבני.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4961
שם מלא: איתן
נתן תודות: 911 פעמים
קיבל תודות: 450 פעמים

שליחה #7 

אולי תבדוק את זה
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?t=388404

* אין לי קשר למוכר/מכירה
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”