בקשר לחוק שאושר בכנסת ישראל שאוסר לשדר במדינת ישראל את שידורי רשת אל ג'זירה הקאטרית
אז באם יש פה אנשים שהם בדעה שעכשיו בחברות הטלוויזיה הרב ערוצית בישראל יעבירו ערוצים אחרים אל הערוצים שבהם שודרו ערוצי אל גזירה של מדינת קאטר,
אז זה לא מה שיקרה, כי לפי החוק הזה, סגירת ערוץ כמו אל ג'זירה באנגלית מקאטר, היא מוגבלת בזמן,
"עוד קובעת ההצעה, כי תוקף ההוראה תעמוד למשך 45 ימים עם אפשרות הארכה למשך 45 ימים נוספים. החוק יעמוד בתוקפו עד ליום 31.7.24, (כי כנראה שזה) עד סיום ההכרזה על מצב מיוחד בעורף או עד לסיום הפעולות הצבאיות המשמעותיות בהן נוקט צה"ל במסגרת מלחמת חרבות ברזל."
כי נכון לעכשיו, לא יודעים מתי הכי מאוחר המלחמה בעזה תיגמר.
https://mobile.srugim.co.il/article/916254
אז זה לא מה שיקרה, כי לפי החוק הזה, סגירת ערוץ כמו אל ג'זירה באנגלית מקאטר, היא מוגבלת בזמן,
"עוד קובעת ההצעה, כי תוקף ההוראה תעמוד למשך 45 ימים עם אפשרות הארכה למשך 45 ימים נוספים. החוק יעמוד בתוקפו עד ליום 31.7.24, (כי כנראה שזה) עד סיום ההכרזה על מצב מיוחד בעורף או עד לסיום הפעולות הצבאיות המשמעותיות בהן נוקט צה"ל במסגרת מלחמת חרבות ברזל."
כי נכון לעכשיו, לא יודעים מתי הכי מאוחר המלחמה בעזה תיגמר.
https://mobile.srugim.co.il/article/916254
תסלחו לי, אבל זה חוק ממש מטומטם גם בתור הוראת שעה וגם בתור חוק.
הרי החוק לא סוגר את אל ג'זירה בעולם, רק מפסיק את השידורים שלו פה בתוך הארץ.
נו, אז אנחנו עוצמים עיניים ולא מסתכלים מה אומרים עלינו בעולם (וזה לא משנה אם הם משקרים)
במה זה משנה חוץ מלעשות כאילו אבו עלי?
נו, אז אנחנו עוצמים עיניים ולא מסתכלים מה אומרים עלינו בעולם (וזה לא משנה אם הם משקרים)
במה זה משנה חוץ מלעשות כאילו אבו עלי?
כי הממשלה הזאת בדעה שבזמן מלחמה זה יותר רע לתת לערוץ טלוויזיה שמשדר גם דברים חשובים אבל גם דברים רעים נגד מדינת ישראל, בלהמשיך להיות במדינת ישראל.02/04/2024 14:57emage כתב: תסלחו לי, אבל זה חוק ממש מטומטם גם בתור הוראת שעה וגם בתור חוק.
במה זה משנה חוץ מלעשות כאילו אבו עלי?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אני מניח שהחשש של הממשלה הוא לא מאיתנו שנצפה בשידורים אלא מאזרחים ערבים שעלולים בטעות לקבל נארטיב שלא דרך הקונצנזוס הישראלי.
לא שזה באמת יעבוד, כי מרבית הלקוחות היעודיים לדבר הזה צופים דרך צלחות לויין ובאינטרנט ולא לקוחות של חברות הכבלים והלויין הישראלים.
לכן זה סתם קשקשת שמיועדת לבייס של המפלגות הימניות, לצערי זה לא יעזור הרבה.
לא שזה באמת יעבוד, כי מרבית הלקוחות היעודיים לדבר הזה צופים דרך צלחות לויין ובאינטרנט ולא לקוחות של חברות הכבלים והלויין הישראלים.
לכן זה סתם קשקשת שמיועדת לבייס של המפלגות הימניות, לצערי זה לא יעזור הרבה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
נראה לי שעניין ה BBC זה לא בגלל חוק מדינה02/04/2024 19:31גלובל כתב: אני בעד שיורידו אותם למרות שיש דרכים אחרות לצפות בהם ....
לפחות שכאן בישראל יאסרו עליהם לשדר כמו שהורידו את BBC בזמנו...
רשת השידור נסגרה בחברות הטלוויזיה הרב ערוצית בישראל,
אני מזכיר, זו סגירת שידור זמנית בישראל.
הנהלת רשת אל ג'זירה הודיעה כי לאחר החלטת הממשלה לסגור את הערוץ לשידור בישראל, תעתור הרשת לבג"ץ בדרישה לבטל את החלטת הממשלה.
https://www.google.com/amp/s/mobile.sru ... 83%3famp=1
נכון לעכשיו אפשר במדינת ישראל בלי תוכנת ביטול חסימת אתר אינטרנט, לצפות בשידורי אל ג'זירה בערוץ היו טיוב שלה
אני מזכיר, זו סגירת שידור זמנית בישראל.
הנהלת רשת אל ג'זירה הודיעה כי לאחר החלטת הממשלה לסגור את הערוץ לשידור בישראל, תעתור הרשת לבג"ץ בדרישה לבטל את החלטת הממשלה.
https://www.google.com/amp/s/mobile.sru ... 83%3famp=1
נכון לעכשיו אפשר במדינת ישראל בלי תוכנת ביטול חסימת אתר אינטרנט, לצפות בשידורי אל ג'זירה בערוץ היו טיוב שלה
אסור להקל ראש במהלך הזה אפילו שזה ":רק" ל45 ימים, המחשבה שבכדי למצוא חן בעיני הבייס הביביסטי צריך לסגור ערוץ חדשות גם אם לא תמיד מאוזן וגם אם לא תמיד מחמיא, כי האמת לפעמים יכולה לכאוב, ועדיף להטיל את האחריות למצבנו האומלל על התקשורת, השמאלנים, על השלטון העותמאני וכמובן על ג'ו ביידן וכל זה רק בכדי שלא יידבק רבב במנהיג הדגול. אז נתחיל עם אל גזירה נעבור ל ביביסי נקנח ב רשת ו קשת ונישאר עם 14, לתפארת הדיקטטורה שתופסת גוון ומקום בחיינו
נערך לאחרונה על ידי thelight ב 06/05/2024 9:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זה סתם כדי שהם יחשבו כאילו הם עושים משהו. אין באמת כמעט אף אחד שצופה באל-ג'זירה דרך יס והוט. ערבים בארץ כמעט כולם צופים בטלויזיה דרך צלחות לוויין פרטיות או דרך האינטרנט. אי-אפשר לחסום שידורי לוויין, אלא אם הם יעשו כמו בצפון קוריאה ויוציאו להורג כל מי שיש לו צלחת על הגג שמכוונת ללוויין זר. גם מה שהחליטו לחסום את האתר שלהם באינטרנט זה בדיחה, כי אפשר לעקוף את זה ע"י שינוי שרת ה-DNS, בדיוק כמו שאנשים עשו כשניסו לחסום את אתר "סדרות", וגם אם הם ינסו להיות יותר מתוכחמים ולחסום לפי IP זה לא יעזור להם כי אל-ג'זירה משדרת גם ביוטיוב, ואנחנו עדיין לא במקום שהממשלה יכולה להחליט לחסום את יוטיוב.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נראה לי שקצת פספסתם,
החוק לא קובע שאי אפשר לשדר את הערוץ אלא אוסר על עיתונאי הערוץ לשדר מישראל.
על פי ההחלטה, יוחרמו מתקני השידור של הערוץ ויבוטלו את תעודות העיתונאי של כל כתביו בישראל. הכל כמובן לכאורה. זה לא אומר שזה יקרה אבל החוק מאפשר לעשות את זה.
על פי ההחלטה, יוחרמו מתקני השידור של הערוץ ויבוטלו את תעודות העיתונאי של כל כתביו בישראל. הכל כמובן לכאורה. זה לא אומר שזה יקרה אבל החוק מאפשר לעשות את זה.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אז למה לדעתך הערוצי טלוויזיה האלה לא משודרים בישראל ביס ובהוט?06/05/2024 22:23Lior_M כתב: נראה לי שקצת פספסתם,
על פי ההחלטה, יוחרמו מתקני השידור של הערוץ ויבוטלו את תעודות העיתונאי של כל כתביו בישראל. הכל כמובן לכאורה. זה לא אומר שזה יקרה אבל החוק מאפשר לעשות את זה....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אין לי מושג,...
אולי בגלל שזה עולה כסף ואין סיבה לשלם על משהו שאף אחד בלאו הכי לא צופה או לא מעוניין לצפות בו ?
בסך הכל ניסיתי להסביר שהחוק לא אוסר על שידורי הערוץ אלא קובע שלערוץ אסור לשדר מישראל.
זה עשוי לכלול סגירת משרדים וביטול תעודות עיתונאי לעובדי הערוץ.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
בית המשפט המחוזי בתל אביב מסכים לחסום את אל ג'זירה ל-45 ימים נוספים.
זה מוזר שגם שהממשלה בישראל החליטה שאסור לשדר את שידורי אל ג'זירה מקאטר, אז ערוצי הטלוויזיה הראשיים מישראל משדרים את השידור בקשר לשחרור החטופים הישראלים בעזה מאותו ערוץ טלוויזיה.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
אז למה לדעתכם עשו את החוק מדינה הזה שאוסר לשדר בישראל את שידורי אל ג'זירה?30/01/2025 15:21גלובל כתב: הם משדרים את הפיד שלנו מהארץ ואנחנו משדרים את הפיד שלהם מעזה
יש לך פתרון אחר ? אולי אתה מצפה שנשלח צוות שידור לעזה ?...
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

מטרת החוק שעבר בישראל היא למנוע מעיתונאי אל גזירה לשדר משטח ישראל משום שהוכח בבית משפט (מילים אחרות : השופטת השתכנעה) שעיתונאי אלגזירה מספקים מודיעין בזמן אמת לחמאס על מיקום כוחות צה״ל ובכך מסכנים אותם.
לגבי שידור פיד, נראה לי שזה בתחום האפור.
לגבי שידור פיד, נראה לי שזה בתחום האפור.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי