Google TV 4K או Mecool KM2 Plus Deluxe
שלום חברים,
אני מחפש ארבעה סטרימרים חדשים. כבר כמה שנים עם xiaomi mi box s gen 2 ועובר דירה בקרוב עם תשתית סיבים של 2.5G.
ניסיתי לחבר סטרימר עם מתאם ugreen usb to lan וקיבלתי מהירות נמוכה. הבנתי שזה בגלל פורט ה USB 2.0 שמוגבל ל 100M (קיבלתי רק 50M משום מה). בכל מקרה זה קצת מגביל אותי כי אני מסטרים סרטי 4K REMUX ולא רוצה שיתקע.
חשבתי על סטרימר שיכלול פורט של 1G (או לחלופין פורט USB 3.0 ואז בעזרת מתאם אני אמור להגיע למהירות של 1G?).
נתקלתי בשתי אופציות שנראה ששתיהן עומדות בדרישות שלי: Google TV 4K או Mecool KM2 Plus Deluxe.
חשבתי כמובן על ה SHIELD. יש לי כבר אחד והוא באמת מעולה, אבל אני צריך לקנות ארבעה סטרימרים חדשים ולשלם 4,000 זה קצת יותר מדי.
אם אלך על גוגל, ארבעה יעלו לי 1,800 ש"ח (KSP אילת).
אם אלך על Mecool, זה יהיה מאלי אקספרס (1,500 אם לא יתקעו במכס).
על מה הייתם ממליצים לי? אולי משהו אחר בכלל?
תודה מראש לעוזרים.
אני מחפש ארבעה סטרימרים חדשים. כבר כמה שנים עם xiaomi mi box s gen 2 ועובר דירה בקרוב עם תשתית סיבים של 2.5G.
ניסיתי לחבר סטרימר עם מתאם ugreen usb to lan וקיבלתי מהירות נמוכה. הבנתי שזה בגלל פורט ה USB 2.0 שמוגבל ל 100M (קיבלתי רק 50M משום מה). בכל מקרה זה קצת מגביל אותי כי אני מסטרים סרטי 4K REMUX ולא רוצה שיתקע.
חשבתי על סטרימר שיכלול פורט של 1G (או לחלופין פורט USB 3.0 ואז בעזרת מתאם אני אמור להגיע למהירות של 1G?).
נתקלתי בשתי אופציות שנראה ששתיהן עומדות בדרישות שלי: Google TV 4K או Mecool KM2 Plus Deluxe.
חשבתי כמובן על ה SHIELD. יש לי כבר אחד והוא באמת מעולה, אבל אני צריך לקנות ארבעה סטרימרים חדשים ולשלם 4,000 זה קצת יותר מדי.
אם אלך על גוגל, ארבעה יעלו לי 1,800 ש"ח (KSP אילת).
אם אלך על Mecool, זה יהיה מאלי אקספרס (1,500 אם לא יתקעו במכס).
על מה הייתם ממליצים לי? אולי משהו אחר בכלל?
תודה מראש לעוזרים.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1107 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
גוגל טיוי. הוכיחו את עצמם בדור הקודם, יש תמיכה חזקה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1399
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 117 פעמים
תנסה להזרים בחיבור וויפי ולא בחיבור קווי תופתע - כל הבית שלי מרושת קווי ואני עובד גם עם חיבור וויפי ואין בעיית סטרימינג
יש לי 2 שילד פרו וגם קרומקאסט של גוגל מאוד מרוצה ממנו - יציב ומשתמש בו בחיבור קבוע לארה״ב
יש לי 2 שילד פרו וגם קרומקאסט של גוגל מאוד מרוצה ממנו - יציב ומשתמש בו בחיבור קבוע לארה״ב
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
1. מתאם כזה מגיע בתיאוריה ל-480Mbps ופועל אתה אמור לקבל מהירות של כ-300Mbps. תבדוק מה לא בסדר שם.
2. אכן חיבור wifi יציב יכול להיות מהיר לא פחות טוב. תלוי ברשת הביתית.
3. האם אתה מזרים רימוקסים כאלו לכל 4 הטלוויזיות והן כולן ברמה מספיק טובה כדי להבחין בהבדלים ?
4. אני באופן אישי מחזיק רק טלוויזיית פרימיום אחת בסלון (ומדגד לי עוד אחת לחדר שינה) ככה שאין לי צורך בסטרימר הכי מפלצתי בשאר החדרים בבית, למשל לילדים. אני מאמין ש-99% מהאנשים מחזיקים בעמדה דומה לשלי.
5. ממליץ לך לעבור על השרשור של תמיכה ב-dv על גבי CoreELEC ולרכוש הומטיקס או ugos מתאימים
3. האם אתה מזרים רימוקסים כאלו לכל 4 הטלוויזיות והן כולן ברמה מספיק טובה כדי להבחין בהבדלים ?
4. אני באופן אישי מחזיק רק טלוויזיית פרימיום אחת בסלון (ומדגד לי עוד אחת לחדר שינה) ככה שאין לי צורך בסטרימר הכי מפלצתי בשאר החדרים בבית, למשל לילדים. אני מאמין ש-99% מהאנשים מחזיקים בעמדה דומה לשלי.
5. ממליץ לך לעבור על השרשור של תמיכה ב-dv על גבי CoreELEC ולרכוש הומטיקס או ugos מתאימים
31/01/2025 6:45ChinggisKhan כתב: 1. מתאם כזה מגיע בתיאוריה ל-480Mbps ופועל אתה אמור לקבל מהירות של כ-300Mbps. תבדוק מה לא בסדר שם.
5. ממליץ לך לעבור על השרשור של תמיכה ב-dv על גבי CoreELEC ולרכוש הומטיקס או ugos מתאימים...
1. אני לא מבין למה. בדקתי ואכן מקבל 2.5G במחשב עם פורט מתאים, אבל כשבדקתי בסטרימר בדפדפן tv bro, קיבלתי רק 50mbps. אולי הבעיה בדפדפן? הוא הרגיש מאוד איטי.
2. יהיו שתי יחידות mesh של TP-Link מחוברות. אבל עד שלא אחבר לא אוכל לדעת. זה בהחלט משהו שאבדוק.
3+4. האמת שרק שתי טלוויזיות הם ברמה מספקת כדי להבחין בהבדל בין איכויות שונות. מה שכן, בכולן יצא לי לצפות בתוכן 4k מוזרם מהשרת emby ולא הייתי רוצה להתחיל לפתור בעיות ברגע שאצטרך.
5. אבדוק לגבי זה כי לא ממש הבנתי. כרגע משתמש ב emby לניגון של תכני dv.