ריכוז מעודכן (תמיד!) של כל מקלטי עידן שנמכרים כיום בארץ +סקר מי הטוב ביותר!
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1573
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
היי
אני מחפשת מקלט עידן עבור אנשים מבוגרים (דוברי עברית) מה מקלט העידן המומלץ ביותר כיום?
חייב שיתמוך היטב בעברית (כך שאני מעריכה שאין טעם להזמין מחול) ושהשלט לא יצור התנגשות עם טלוזיה LG 37LH70YR (הבנתי שקורה לפעמים עם טלויזיות של LG). ושאר פונקציות רצויות וכמה שיותר מהן.
מה נחשב הכי טוב ומומלץ היום? ממה אתם מרוצים? ממה לא?
קראתי בדיון ש SAKAL DVB-T2 SKL-06 נחשב בעבר בין הטובים אבל כיום יש אינו מוצע ומוצע SKL-06B AP שפחות טוב ממנו. אבל מה כעת הכי טוב והכי מומלץ?
הם נתקלו באיזו חברה שמציעה שני מקלטים (נראה שלאנשים שפחות מבינים): מישהו שמע על SKL-06E (לא קראתי עליו ביקרת לבד משתי מילים כאן- אם בעייתי מה הבעיה איתו?)
מישהו שמע על VisionNet Clear T2 (עליו אין בכלל מילה)
תודה על העזרה.
אני מחפשת מקלט עידן עבור אנשים מבוגרים (דוברי עברית) מה מקלט העידן המומלץ ביותר כיום?
חייב שיתמוך היטב בעברית (כך שאני מעריכה שאין טעם להזמין מחול) ושהשלט לא יצור התנגשות עם טלוזיה LG 37LH70YR (הבנתי שקורה לפעמים עם טלויזיות של LG). ושאר פונקציות רצויות וכמה שיותר מהן.
מה נחשב הכי טוב ומומלץ היום? ממה אתם מרוצים? ממה לא?
קראתי בדיון ש SAKAL DVB-T2 SKL-06 נחשב בעבר בין הטובים אבל כיום יש אינו מוצע ומוצע SKL-06B AP שפחות טוב ממנו. אבל מה כעת הכי טוב והכי מומלץ?
הם נתקלו באיזו חברה שמציעה שני מקלטים (נראה שלאנשים שפחות מבינים): מישהו שמע על SKL-06E (לא קראתי עליו ביקרת לבד משתי מילים כאן- אם בעייתי מה הבעיה איתו?)
מישהו שמע על VisionNet Clear T2 (עליו אין בכלל מילה)
תודה על העזרה.
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
- biss
- חבר ותיק

תומר, אולי תוכל להסביר לי. אני מחפשת מקלט עידן +tomer_1968 כתב:נחשב לדגם שאינו איכותי...
אני מבינה מהדיון ש- SKL-06 יחשב מומלץ אבל לא נראה שמשווקים אותו יותר.
ציינת שהדגם החאחון של סקל SKL-06E נחשב פחות טוב. תוכל לומר במה?
לגבי ה- SKL-06B שעדיין משווק אני מבינה מהדיון שגם אינו משהו. תוכל לור לי האם עדיין עדיף על ה- SKL-06E ובמה?
יש דגם אחר שנחשב היום מומלץ ביותר ובמה הוא עדיף על האחרים?
טהמיר יחובר לטלוזיה יחסית ישנה של LG. הבנתי שבחלק מהדגמים יש בעיית התנגשויות שבין שלט הממיר לטלוזיה. האם תוכל לומר לי אם יש גם בדגמים אלו של סקל ובכלל באילו דגמים זה נוטה להיות ובאילו לא?
תודה
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יש ממיר אפקס יש ויזננט יש אינובה יש יונדאי יש מגנום אלו המובילים בשוק אני מוכן למכור ממיר במחיר הוגן וזול עקב העובדה שאנשים מבוגרים אם אקטואלי עדיין ומהיכן בארץ
- biss
- חבר ותיק

·דיגיטאלי כתב:@biss
לגבי ה- SKL-06B.
קניתי. קליטה חלשה. בעיות של חשמל סטטי. החזרתי. ניסיתי רק יחידה אחת. מבחינתי לא מומלץ.
אין לי משהו להמליץ שמתאים למקרה כי הלכתי בסוף על מכשיר יותר יקר ומסובך בתפעול....
תודה דיגיטאלי.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

מחירי הממירים כיום הינו 130 עד 200 שקל הממירים הנמכרים ביותר הינם אינובה מגנום ויזננט אפקס ויונדאי
- tomer_1968
- עוסק בתחום

יונדאי ממיר עם רגישות נמוכה עוד 20 שקל קונים אפקס מעולה
- tomer_1968
- עוסק בתחום

הממיר מגנום משולב הינו רגיש ביותר בהשוואה לאחרים סילבר ליין שכחתי לא רגיש לתדר 514 ולכן בעייתי
יש שינוי במפת הממירים המומלצים?
כיום אני עם אקאי 8362 dvbt2 , בגדול אני די מרוצה ממנו, הבעיה היחידה שלי איתו היא דווקא בתפקוד שלו כסטרימר, ישנם פורמטים רבים שהוא לא מכיר ואז הוא מקפיץ הודעה "קובץ אינו נתמך"
אשמח להמלצה לממיר שיתפקד טוב גם כממיר, וגם כסטרימר.
אם יש רק סטרימר שעושה את העבודה גם יעזור
כיום אני עם אקאי 8362 dvbt2 , בגדול אני די מרוצה ממנו, הבעיה היחידה שלי איתו היא דווקא בתפקוד שלו כסטרימר, ישנם פורמטים רבים שהוא לא מכיר ואז הוא מקפיץ הודעה "קובץ אינו נתמך"
אשמח להמלצה לממיר שיתפקד טוב גם כממיר, וגם כסטרימר.
אם יש רק סטרימר שעושה את העבודה גם יעזור
- tomer_1968
- עוסק בתחום

בגדול לא שמעתי על סטרימר איכותי שהינו משולב עידן פלוס עדיפות לנפרד
- YhudaShabo
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אשמח לקבל המלצה על ממיר שיעבוד לי חלק עם טלויזיות חכמות וייתן איכות שידור טובה.