חיבור למגבר דרך HDMI-CEC ולמה יש מאבק שליטה בין הטלויזיה ל-GCwGTV
דבר ראשון GCwGTV זה "Google Chromecast with Google TV"
יש לי מגבר DENON AVR-X2600H שמחובר לטלויזיה דרך בכניסה של HDMI-CEC
למגבר מחובר גם GCwGTV
בזמן הדלקה יש תמיד מאבק מי לוקח שליטה על המסך, ה-GCwGTV או הטלויזיה. זה לא משנה האם הדלקתי מהשלט של הטלויזיה או מהשלט של GOOGLE. ב-10 שניות הראשונות המסך עובר מאחד לשני עד שבסוף מתייצב על אחד מהם.
זה מטריף אותי, יש דרך לתת עדיפות לאחד מהם ושלא יהיה פליפינג כזה בינהם?
סדר ההדלקה, שכנראה נקבע ע"י CEC, זה: קודם הטלויזיה ותוך כדי ,המגבר נדלק (ואז רואים מה שתיארתי לעיל)
יש לי מגבר DENON AVR-X2600H שמחובר לטלויזיה דרך בכניסה של HDMI-CEC
למגבר מחובר גם GCwGTV
בזמן הדלקה יש תמיד מאבק מי לוקח שליטה על המסך, ה-GCwGTV או הטלויזיה. זה לא משנה האם הדלקתי מהשלט של הטלויזיה או מהשלט של GOOGLE. ב-10 שניות הראשונות המסך עובר מאחד לשני עד שבסוף מתייצב על אחד מהם.
זה מטריף אותי, יש דרך לתת עדיפות לאחד מהם ושלא יהיה פליפינג כזה בינהם?
סדר ההדלקה, שכנראה נקבע ע"י CEC, זה: קודם הטלויזיה ותוך כדי ,המגבר נדלק (ואז רואים מה שתיארתי לעיל)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78769
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
CEC מראש זו טכנולוגיה חצי אפויה, תוסיף על זה רסיבר ואין סיכוי שתצליח. הבעיה שבמקרה שלך אתה רוצה passthrough של הכרומקסט עבור CEC, אז נטרול שלו לא יעזור לך כאן...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
HDMI CEC זה כאב ראש רציני שכמעט אף פעם לא עובד כמו שאתה מצפה שהוא יעבוד.
דוגמא למקרה שגמר לי על הבריאות:
ביום בהיר אחד יציאה ה- ARC פשוט הפסיקה להפעיל את הרסיבר (טלויזיה C9 ורסיבר פיוניר). נכנסים לבחור יציאת אודיו ובוחרים בהתקן חיצוני HDMI ופשוט נהיה שקט ולא קורה בפועל כלום. הפסיק לעבוד. בקצרה - התברר שכשהסטרימר של שיאומי (נראה לי MIBOX S 4K) מחובר לטלויזיה ה- HDMI ARC פשוט מפסיק לעבוד. לקח לי שעות להבין מהי הבעיה. כשהוא לא מחובר לטלויזיה הכל עובד פיקס וכאשר מחברים אותו העסק פשוט מתחרבש ומפסיק לעבוד, למרות שעל הנייר אין לו שום קשר לנושא ה ARC.
דוגמא למקרה שגמר לי על הבריאות:
ביום בהיר אחד יציאה ה- ARC פשוט הפסיקה להפעיל את הרסיבר (טלויזיה C9 ורסיבר פיוניר). נכנסים לבחור יציאת אודיו ובוחרים בהתקן חיצוני HDMI ופשוט נהיה שקט ולא קורה בפועל כלום. הפסיק לעבוד. בקצרה - התברר שכשהסטרימר של שיאומי (נראה לי MIBOX S 4K) מחובר לטלויזיה ה- HDMI ARC פשוט מפסיק לעבוד. לקח לי שעות להבין מהי הבעיה. כשהוא לא מחובר לטלויזיה הכל עובד פיקס וכאשר מחברים אותו העסק פשוט מתחרבש ומפסיק לעבוד, למרות שעל הנייר אין לו שום קשר לנושא ה ARC.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה לחבר את ה-CC ישירות למסך, אין יתרון בלחבר אותו דרך המגבר.
מעבר לזה, אני לא חושב שיש לך הרבה מה לעשות עם זה.
מעבר לזה, אני לא חושב שיש לך הרבה מה לעשות עם זה.
יש טלוויזיות שלא תומכות ב DTS בכלל. אפילו לא ב passthrough (אולד של אלג׳י עד סדרה 4 לדעתי). ככה שיכולה להיות סיבה טובה לחבר דרך המגבר.26/01/2025 19:07TheCoolest כתב: תנסה לחבר את ה-CC ישירות למסך, אין יתרון בלחבר אותו דרך המגבר.
מעבר לזה, אני לא חושב שיש לך הרבה מה לעשות עם זה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הנחת העבודה שלי היא מי שקונה סטרימר של גוגל לא הולך להשתמש בו להזרמת תכנים מהרשת הלוקאלית, ולכן אין לזה הרבה חשיבות.