שאלה בנוגע לשריטה בכורסא

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

היי חברים

יכול להיות שזאת שאלה דבילית אבל, עד כמה זה מקובל שכורסא מגיעה עם פגם? (מן שריטה/חתך בעור). במידה וזה משהו לא מקובל, האם הייתם מבקשים שיחליפו?

מדובר על מוצר שאמור להיות מוצר פרימיום. אני לא מעוניין לנקוב במחיר אבל רק כדי לתת איזה טווח מסוים בואו נאמר שזה מעל 5 אלף. אני מצרף תמונה. היא צולמה בערב כשאין כבר אור יום, אז השתמשתי בפלאש.

ושאלה אחת נוספת, האם הכורסא לא אמורה להגיע עטופה באיזה ניילון או חומר אחר?

תמונה

joey1799
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147
שם מלא: אמיר שלום
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

זה מאד לא מקובל ואני הייתי דורש החלפה במוצר תקין.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4774
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 761 פעמים

שליחה #3 

מקווה מאד שיש לך תיעודים של כל העסק. את הכוויה הראשונה שלי כצרכן בישראל קיבלתי מחברת ריהוט. מאז למדתי שאלו החברות הכי גרועות בכל מה שקשור לתודעת שירות כמו גם יציבות פיננסית ויש לא מעט עוקצים בתחום הזה. אני הגעתי לתביעות קטנות מול חברה מסויימת שלמרות הפסיקה החד משמעית לטובתי לא עזרה לי במיוחד.
מקווה שאצלך יהיה המצב טוב יותר.

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2547
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #4 

פגמים יכולים להיות בכל מקום ובכל מוצר.
פעם קיבלתי ספות עור שחיכיתי להן כמה חודשים טובים.
הדבילים פתחו מולי את העטיפה עם סכין יפנית ויצרו חתך בריפוד העור בצד הספה !!!
כמובן שהכל נארז ונלקח בחזרה באותו הרגע. דרשתי וקיבלתי את הכסף חזרה. הזמנתי במקום אחר כיון שלא רציתי לחכות שוב חודשים רבים למשלוח הבא.

חייבים להיות נוכחים בזמן הפריקה ולעשות בדיקה קפדנית של המוצר.
אני אישית לא מקבל את המוצר אם הוא פגום.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

מעדכן:
אם אומר לכם שהחנות לא לקחה אחריות, אתם תהיו מופתעים? מפנים למישהו שיתקן ויגבה 550 ש"ח. גם מקבלים מוצר מתוקן וגם מוסיפים כסף.
בבדיקה קצת יותר מדוקדקת, מסתבר שזה לא הפגם היחיד. זה נרכש ממקום עבודה של קרובת משפחה שיבדקו מה ניתן לעשות.

חייב לומר שהשירות בישראל פשוט מזעזע. פעם היית מגיע לחנות, יודע שיש אבא ואמא אם יש בעיה. לא מעט מוצרים היה ניתן לראות בתצוגה.
היום אתה רוכש לא מעט מוצרים בלי לראות אותם. במכירות עונים מהר מאוד. בשירות לקוחות יענו הרבה יותר לאט ואבוי לשירות שלרוב מקבלים.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #6 

1. זה לא מקובל ולא יכול להיות מקובל בכלל
2. דורשים בתוקף שיחליפו
3. לא קשור פרימיום או לא. גם בכורסא של 1,000 שקל לא אמור להיות פגם כזה
4. היא אמורה להגיע עטופה בניילון או אפילו קופסת קרטון.
אם הביאו לך אותה ללא כל עטיפה, קרוב לוודאי שפתחו את הניילון עם סכין יפני וזו התוצאה,
כמו שקרה במקרה ש-Arie10 כתב עליו.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

GGGLLL
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 69
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

צריך להוכיח רצוי לבדוק מתי שמקבלים

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

24/01/2025 11:07  
dragon כתב:
1. זה לא מקובל ולא יכול להיות מקובל בכלל
2. דורשים בתוקף שיחליפו
3. לא קשור פרימיום או לא. גם בכורסא של 1,000 שקל לא אמור להיות פגם כזה
4. היא אמורה להגיע עטופה בניילון או אפילו קופסת קרטון.
אם הביאו לך אותה ללא כל עטיפה, קרוב לוודאי שפתחו את הניילון עם סכין יפני וזו התוצאה,
כמו שקרה במקרה ש-Arie10 כתב עליו.
...
האם זה משהו מקובל שמביאים את המוצר ללא ניילון עליו? הם מביאים מורכב אז אני תוהה אם הם מוציאים את הניילונים.

בנוגע לפרימיום או לא - מצד אחד אני מסכים מצד שני כשאתה קונה מוצר יחסית זול, היחס בהתאם.
יצא לי לרכוש מחשב שהגיע עם מארז יחסית זול שהיה היחיד שהתאים לצרכים שחיפשתי (של אנטק, לא איזה מוצר מדבקה) והיה מאוד חשוב לי היציאות USB מקדימה, גם בשביל הדונגל של העכבר כי מאחור הקליטה פחות טובה, וגם בשביל הקלות של להכניס ולהוציא דיסק און קי בעת הצורך.

היו בעיות עם ה-USB הקדמי. שלחתי פעם אחת לתיקון ופעם שניה ניסו לתקן במקום. על הדרך שרטו חלק מהמארז וכנראה החלק האחורי שלו השתפשף עם מארז אחר וחלק מהצבע התקלף. לא הצליחו לתקן את הבעיה, ואמרו לי שזה מארז זול ורמזו לי לוותר.

האמת שלא היה לי כוח לשים עוד פעם ועוד פעם את המחשב בתיקון אז ויתרתי על התענוג. כן, אני לא מצפה לקבל מוצר שיש בו תקלה, אבל לך תריב עם בשביל איזה 250 ש"ח (למרות שרכשתי מחשב שלם, אז בתכלס הרכישה היתה במחיר גבוה מזה).

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”