אחריות על מדפסת HL-1110 בשימוש בטונר/תוף חלופי
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
שלום חברים,
רכשתי ללקוחה לפני כחצי שנה מדפסת לייזר פשוטה של BROTHER מדגם HL-1110.
לפני כמה חודשים הלקוחה התלוננה שהמדפסת לא מדפיסה, וכשהגעתי אליה החלפתי לה את התוף בתוף חלופי והיא עבדה כמה חודשים מאז.
לפני כשבוע היא התלוננה שוב על בעיה בהדפסה (4 הבהובים של הלד הכתום ואז הפסקה של שניה ושוב 4 הבהובים), בכל מקרה החלפתי לה את המדפסת למדפסת האישית שלי ולקחתי את המדפסת אלי לבדיקה.
החלפה של טונר/תוף לא עזרה. גם איפוס המדפסת בכל השיטות שמצאתי באינטרנט לא עזר.
שוחחתי עם 2 אנשים מתחום המדפסות ואמרו לי שזה כנראה ספק כח או מעגל ראשי.
העניין הוא שאין לי כבר טונר/תוף מקוריים למדפסת (הם הוחלפו לפני מספר חודשים), ואני חושב שלמרות שהיא באחריות שלא יקבלו את המוצר לבדיקה במעבדה של ברדר.
מתוך נסיונכם, האם יש סיכוי שהמדפסת תטופל במסגרת האחריות למרות אי מקוריות התוף/טונר ?
ראיתי שמחיר תוף/טונר מקוריים חדשים עולה יותר ממדפסת כזו חדשה......כך שאני מעדיף לחפש לי איזו מדפסת משומשת במקום כל ההתעסקות הזאת אם אין אפשרות לטיפול במסגרת האחריות.
רכשתי ללקוחה לפני כחצי שנה מדפסת לייזר פשוטה של BROTHER מדגם HL-1110.
לפני כמה חודשים הלקוחה התלוננה שהמדפסת לא מדפיסה, וכשהגעתי אליה החלפתי לה את התוף בתוף חלופי והיא עבדה כמה חודשים מאז.
לפני כשבוע היא התלוננה שוב על בעיה בהדפסה (4 הבהובים של הלד הכתום ואז הפסקה של שניה ושוב 4 הבהובים), בכל מקרה החלפתי לה את המדפסת למדפסת האישית שלי ולקחתי את המדפסת אלי לבדיקה.
החלפה של טונר/תוף לא עזרה. גם איפוס המדפסת בכל השיטות שמצאתי באינטרנט לא עזר.
שוחחתי עם 2 אנשים מתחום המדפסות ואמרו לי שזה כנראה ספק כח או מעגל ראשי.
העניין הוא שאין לי כבר טונר/תוף מקוריים למדפסת (הם הוחלפו לפני מספר חודשים), ואני חושב שלמרות שהיא באחריות שלא יקבלו את המוצר לבדיקה במעבדה של ברדר.
מתוך נסיונכם, האם יש סיכוי שהמדפסת תטופל במסגרת האחריות למרות אי מקוריות התוף/טונר ?
ראיתי שמחיר תוף/טונר מקוריים חדשים עולה יותר ממדפסת כזו חדשה......כך שאני מעדיף לחפש לי איזו מדפסת משומשת במקום כל ההתעסקות הזאת אם אין אפשרות לטיפול במסגרת האחריות.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1303
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
אז תשלח בלי הטונר.
על התוף כנראה לא ישימו לב.
באופן אישי היה לי את המדפסת הזאת והחלפתי אותה ל-HL-L2310D.
הרבה יותר טובה, מדפיסה בשני הצדדים אוטמטית ואני החלפתי בה המון טונרים תואמים כולל תוף. אף פעם לא משתמש במקורי.
על התוף כנראה לא ישימו לב.
באופן אישי היה לי את המדפסת הזאת והחלפתי אותה ל-HL-L2310D.
הרבה יותר טובה, מדפיסה בשני הצדדים אוטמטית ואני החלפתי בה המון טונרים תואמים כולל תוף. אף פעם לא משתמש במקורי.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

חחח קניתי שלשום 2310D משומשת וגם לה יש איזו בעיה בזיהוי הטונר....הזמנתי טונר חלופי ואבדוק, אבל מנסיון העבר באמת מוצר נהדר ויחסית קומפקטי.
אנסה לברר עם מישהו שעובד מול ברדר אם אפשר לבדוק את המדפסת במעבדה של ברדר בלי תוף/טונר כי נראה לי שאחרת זו סתם תהיה נסיעה מיותרת לפארק אפק בראש העין כמדומני.
אנסה לברר עם מישהו שעובד מול ברדר אם אפשר לבדוק את המדפסת במעבדה של ברדר בלי תוף/טונר כי נראה לי שאחרת זו סתם תהיה נסיעה מיותרת לפארק אפק בראש העין כמדומני.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

בטונרים החלופיים צ'יפ ה-DRM נשלף, אתה יכול להכניס את הצ'יפ המקורי אם יש לך אותו עדיין או לשים צ'יפ אחר. הצ'יפ שאינו מקורי מגיע עם סוללה קטנה.
אפשר ללחוץ 7 פעמים ברצף על הכפתור במדפסת כדי לאלץ אותה להדפיס אם הטונר נגמר.
אפשר ללחוץ 7 פעמים ברצף על הכפתור במדפסת כדי לאלץ אותה להדפיס אם הטונר נגמר.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

זה מזכיר לי שפעם ראיתי בגינת כלבים בחור עם 2 כלבות שאחת הייתה בת 19 והשנייה בת 5. מסתבר שבגיל 15 חשבו שהכלבה הראשונה לא תחזיק מעמד הרבה זמן.....אז הביאו כלבה צעירה...16/01/2025 8:26מספיקלי כתב: גם לי יש 2310 שרכשתי בזמנו (2018) כגיבוי כי ציפיתי שברדר בת 11 תמות... מתה רק לאחר עוד 3 שנים..
עדין סוחט את הטונר שהגיע איתה אבל קניתי תואם שיכנס לפעולה בתוך שבועות אחדים....
רק שבמקרה שלי הבאתי כלבה זקנה ואמינה במקום הצעירה...
המדפסת המקורית שרכשת HL-1110 היא אולי מדפסת טונר הזולה ביותר שניתן למצוא בשוק.
אתה בתור עצמאי (ככה אני מניח) לא צריך להתעסק בנסיון לתקן אותה.
ההתעסקות שלך במדפסת הנ"ל ( כגון נסיעה הלוך/חזור אל הלקוח) עולה הרבה יותר ממדפסת חדשה !
פעם אחת נסעת אליה- הפסדת כסף. עדיף להביא לה מדפסת חדשה ובכך חסכת לכולם כסף.
אני מתנצל אם אני נשמע כמטיף, אבל לא מעט עצמאים לא עושים את החשבון הנ"ל.
אתה בתור עצמאי (ככה אני מניח) לא צריך להתעסק בנסיון לתקן אותה.
ההתעסקות שלך במדפסת הנ"ל ( כגון נסיעה הלוך/חזור אל הלקוח) עולה הרבה יותר ממדפסת חדשה !
פעם אחת נסעת אליה- הפסדת כסף. עדיף להביא לה מדפסת חדשה ובכך חסכת לכולם כסף.
אני מתנצל אם אני נשמע כמטיף, אבל לא מעט עצמאים לא עושים את החשבון הנ"ל.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

אריה, אני מסכים איתך ב-100 אחוז, אך לפעמים שווה לקחת סיכון מסויים או לתת שירות ללקוח גם כשזה לא משתלם כלכלית, כי אנחנו לא חיים במערכת בוואקום ויש הרבה משתנים.
אם אני מוצא/רוכש מדפסת זולה מדגם אמין ועובד עמה כמה שבועות לראות שהכל בסדר איתה, אני יכול למכור אותה ללקוח ואז הוא יכול להשתמש בטונרים/תופים חלופיים. לא כל לקוח (פרטי במיוחד) רוצה לקנות מדפסת חדשה ויקרה, במיוחד אם הוא לא מדפיס הרבה.
לפעמים יש נפילות, אבל בסה"כ לאורך השנים לא נתקלתי בבעיה מיוחדת שגזלה זמן/כסף/משאבים בנוגע למדפסות.
למי שרוצה ראש שקט, אני רוכש עבורו מדפסת עם שירות באתר הלקוח ואז מסביר לו שעליו להשתמש בטונר/תוף/דיו מקוריים לצרכי אחריות.
למי שמוכן לקחת סיכון מסוים, אני מבקש ממנו לשמור את התוף/טונר המקוריים לאחר הפעלתם על המכשיר, כך שאם יהיה צורך, אפשר יהיה לקחת אותם לנותן השירות עם התוף/טונר המקוריים.
יש לפעמים לקוחות שהם ממש מאותגרים טכנולוגית אפילו בהחלפת טונר (הלקוחה המדוברת היא צעירונת בת 91 (כן 91 !!)), ולא מעוניינים ברכישת מדפסת יקרה, אז לפעמים צריך להתפשר כדי לספק להם את מה שהם צריכים. אז נכון שלפעמים אתה אוכל אותה גם בלי כוונה, אבל אם בסה"כ החוויה עם הלקוח טובה, זה שווה את ההקרבה המסויימת.
זאת דעתי האישית בלבד.
אם אני מוצא/רוכש מדפסת זולה מדגם אמין ועובד עמה כמה שבועות לראות שהכל בסדר איתה, אני יכול למכור אותה ללקוח ואז הוא יכול להשתמש בטונרים/תופים חלופיים. לא כל לקוח (פרטי במיוחד) רוצה לקנות מדפסת חדשה ויקרה, במיוחד אם הוא לא מדפיס הרבה.
לפעמים יש נפילות, אבל בסה"כ לאורך השנים לא נתקלתי בבעיה מיוחדת שגזלה זמן/כסף/משאבים בנוגע למדפסות.
למי שרוצה ראש שקט, אני רוכש עבורו מדפסת עם שירות באתר הלקוח ואז מסביר לו שעליו להשתמש בטונר/תוף/דיו מקוריים לצרכי אחריות.
למי שמוכן לקחת סיכון מסוים, אני מבקש ממנו לשמור את התוף/טונר המקוריים לאחר הפעלתם על המכשיר, כך שאם יהיה צורך, אפשר יהיה לקחת אותם לנותן השירות עם התוף/טונר המקוריים.
יש לפעמים לקוחות שהם ממש מאותגרים טכנולוגית אפילו בהחלפת טונר (הלקוחה המדוברת היא צעירונת בת 91 (כן 91 !!)), ולא מעוניינים ברכישת מדפסת יקרה, אז לפעמים צריך להתפשר כדי לספק להם את מה שהם צריכים. אז נכון שלפעמים אתה אוכל אותה גם בלי כוונה, אבל אם בסה"כ החוויה עם הלקוח טובה, זה שווה את ההקרבה המסויימת.
זאת דעתי האישית בלבד.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

המדפסת HL-1110 בעייתית. יש לה את תופעת גריפת הנייר, הדפים נמעכים ונתקעים בפנים המדפסת. המכלול בפנים לא טוב, טונרים קטנים ומעפאנים וכו'.
לעומתה ה-HL-L2310D זה סוס עבודה רציני. אני הייתי הראשון שהמלצתי עליה בזאפ.
יש לך את האפשרות, אתה יכול להמשיך למכור מוצר עם תקלות או לעבור למוצר יותר איכותי עם פחות תקלות.
יש לך את האפשרות, אתה יכול להמשיך למכור מוצר עם תקלות או לעבור למוצר יותר איכותי עם פחות תקלות.
היא עולה 50% יותר !16/01/2025 14:26Jabberwock כתב: המדפסת HL-1110 בעייתית. יש לה את תופעת גריפת הנייר, הדפים נמעכים ונתקעים בפנים המדפסת. המכלול בפנים לא טוב, טונרים קטנים ומעפאנים וכו'.
יש לך את האפשרות, אתה יכול להמשיך למכור מוצר עם תקלות או לעבור למוצר יותר איכותי עם פחות תקלות....
מבין אותך ב 100%.16/01/2025 12:43Fish72 כתב: אריה, אני מסכים איתך ב-100 אחוז, אך לפעמים שווה לקחת סיכון מסויים או לתת שירות ללקוח גם כשזה לא משתלם כלכלית, כי אנחנו לא חיים במערכת בוואקום ויש הרבה משתנים.
זאת דעתי האישית בלבד....
יש לי נסיון טוב עם לא מעט מדפסות לייזר של XEROX. כולן היו די מוצלחות.
גם סמסונג היו לי מכמה דגמים.
לא יכול להעיד על BROTHER.
משתדל לא להתקרב ל HP.
בחיים לא רכשתי טונר מקורי לאף מדפסת ולא זוכר שהיו לי צרות עם טונרים חליפיים.
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

קניתי אותה ב-2019 ב-450 ₪ כולל משלוח....
גם ה-HL-1110 נרכש הרבה יותר זול ממה שהוא מתומחר היום.
אבל הגיוני לקנות מדפסת באזור ה-500 ₪ לפחות בזמננו. פחות מזה מה תקבל? *** סיני?
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

כן, אני עכשיו הסתכלתי.
על איזה מדפסת אתה מציע?
על איזה מדפסת אתה מציע?
יש לכם דעה על Oki B432DN?
עולה פחות מ-300₪ בכמה מקומות.
זה גורם לי לתהות כמה מלא הטונר הראשוני.
היא פרקטית לייזר, אבל בעצם מבוססת LED.
3 שנים אחריות.
הדפסה אלחוטית דורשת לקנות רכיב נפרד.
באתר בגרסת המזה"ת כתוב שתומכת בהדפסה דו-צדדית. באירופאי לא.
3 שנים אחריות.
באתר בגרסת המזה"ת כתוב שתומכת בהדפסה דו-צדדית. באירופאי לא.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

לא לקנות OKI !!!! הם שוחטים בתוף/טונר וגם בחלופי.16/01/2025 14:45jtk כתב: יש לכם דעה על Oki B432DN?
3 שנים אחריות.
באתר בגרסת המזה"ת כתוב שתומכת בהדפסה דו-צדדית. באירופאי לא....
לפני שאתה קונה מדפסת תברר האם יש לה טונר/תוף חלופי ומה מחירו :
https://www.i-needyo.co.il/productslist ... delid=3824
-
Fish72
- חבר מביא חבר

יש בעיות עם מספר דגמים זולים של זירוקס, וגם הדגם שהמלצת עליו לא להיט. הייתי ממליץ למישהו שמחפש לייזר זולה יחסית ללכת על ה Brother HL-L2310D ולא פחות אם הוא לא מחפש בעיות.16/01/2025 15:31Arie10 כתב: פעם לפני הרבה שנים יצא לי לראות מדפסת אחת של OKI. היא היתה כל כך מסורבלת שנשבעתי לא לגעת בהם.
מכיון שיש לי חיבה ל XEROX היתי הולך על 3020BI. אבל היא לא מדפיסה דו-צדדי....
- Jabberwock
-
- חבר ותיק

אני פועל הפוך. אני קודם מסתכל על מחיר הטונרים / דיו. והאם אפשר להשתמש בחלופיים....
יש לי ניסיון עם HP Smart Tank 720 נקנה ב-2022 בעלות של 800 ₪.
יכולת הדפסה דו-צדדית, איכות הדפסה טובה, ניתן להשתמש בדיו חלופי זול מאוד. יודעת להדפיס דפי פוטו ללא שוליים כלל.
יש לה תחנת עגינה לשמירת טריות הדיו שלא יתייבש אך צריך להדפיס לפחות פעם בשבוע/שבועיים שלא יתייבש הדיו.
החסרונות זה תקלות תקשורת וגם אם משתמשים ב-LAN היא לפעמים מוציאה קשקושי דפים שלא ביקשו, למשל דף שחור או קצת טקסט למעלה והשאר ריק.