סכסוך העבודה בבזק וביס נכנס לתוקף ובשבוע הבא יחלו צעדי מחאה, שאולי יפגעו בלקוחות החברות האלו

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
רמאשכ פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #1 

סכסוך העבודה בבזק נכנס לתוקפו השבוע, שבועיים לאחר שוועדי העובדים בבזק וביס יחד עם ההסתדרות הכללית וההסתדרות הלאומית הכריזו על סכסוך עבודה בקבוצת בזק בעקבות פיצוץ המגעים להשגת הסכם בעניין ביטול ההפרדה המבנית בקבוצה. בוועד העובדים בבזק נחושים לפתוח בצעדים ארגוניים כבר בתחילת השבוע הבא, אך עם זאת קיימת התלבטות בנוגע לעוצמת הצעדים. גישה אחת הנשקלת היא נקיטת צעדים קשים מאד כבר בתחילת השבוע הבא.

במקביל, גם בוועד העובדים ביס שוקלים את צעדיהם, וככל הנראה גם ביס צפויים להתחיל העיצומים בתחילת השבוע הבא.

https://zmanavir.co.il/internet/27261/

בתקווה שזה לא יפגע בלקוחות,
כי אני זוכר שלפני כמה זמן היו עיצומים בבזק בינלאומי, אולי בערך לפני שנה, שכן פגעו בלקוחות החברה, בערך נראה לי 3 ימים, ושהעיצומים האלה נגמרו, מבלי שהיה צריך לפנות לבית משפ להפסקת השביתה הזו.

זה לא שעכשיו השירות לקוחות שמקבלים מבזק ומיס בטלפון, רוב הזמן נענה תוך 5 דקות, או גם אחרי השעב 4 אחרי הצהריים, כן בשנת 2002 השירות לקוחות של יס ושל בזק ושל בזק בינלאומי עבדו נראה לי עד השעה 6 בערב, אבל כיום, העיצומים שהם יכולים לעשות, יכולים לפגוע עוד יותר בלקוחות של החברות האלו.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”