עצות/המלצות לשדרוג
שלום וחג שמח
ברשותי סט שרכשתי לפני מספר שנים : Marantz SR7011 , Cabasse Antigue MT31 - Monitors , SUB Canton 10" , Usher Center and Musical Fidelity M3si . הרסיבר מחובר למחשב דרך כבל HDMI אשר משמש כמקור . סה"כ אני די מרוצה מהסטאפ אבל מעוניין להשתדרג , מרגיש כאילו חסר "בשר" סיפור , ה Marantz מחובר עם PRE לMusical Fidelity למען האמת לא יכול להגיד שההבדל ניכר בשרשור של המרץ למיוזקל. כן רוצה להשתדרג ולהחליף/להוסיף אלמנטים בסטאפ , הסלון שלי אינו גדול , ולכן הבחירה היתה ללכת עם מוניטורים ולא עומדים. אשמח לשמוע המלצות , כיווני מחשבה וכו.
ברשותי סט שרכשתי לפני מספר שנים : Marantz SR7011 , Cabasse Antigue MT31 - Monitors , SUB Canton 10" , Usher Center and Musical Fidelity M3si . הרסיבר מחובר למחשב דרך כבל HDMI אשר משמש כמקור . סה"כ אני די מרוצה מהסטאפ אבל מעוניין להשתדרג , מרגיש כאילו חסר "בשר" סיפור , ה Marantz מחובר עם PRE לMusical Fidelity למען האמת לא יכול להגיד שההבדל ניכר בשרשור של המרץ למיוזקל. כן רוצה להשתדרג ולהחליף/להוסיף אלמנטים בסטאפ , הסלון שלי אינו גדול , ולכן הבחירה היתה ללכת עם מוניטורים ולא עומדים. אשמח לשמוע המלצות , כיווני מחשבה וכו.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
תחליף סאב ותריץ את הסקריפט של נקסוס ותהיה לך קפיצה מורגשת בתוצאה בקולנוע ביתי
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
בקולנוע בייתי צודק לגמרי,29/12/2024 18:12claudia5 כתב: תחליף סאב ותריץ את הסקריפט של נקסוס ותהיה לך קפיצה מורגשת בתוצאה בקולנוע ביתי...
הרסיבר והמגבר מיוזיקל פידלטי זה שידוך מעולה,
החלפת סאב והסקריפט יתנו קפיצה ,
בנוסף אפשר לשקול החלפת הרמקולים הקדמיים לקבלת סאונד יותר טוב
כיף חיים.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

יש כאן בפורום שרשור שמדריך איך לבצע כיול עם סקריפט נקסוס.מדובר במדידות שעושים עם rew ומשם כבר בהליך קצר מקבלים תוצאות ממש טובות בעזרת גרפים מטרה שונים....
אשמח לעזור אם תרצה
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
יש את הסרוטים ב YouTube שהוא הוציא עם המדריך המלא. הוא דיי מפרט.
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

גם עם המיקרופון שיש לך ניתן לעשות מדידות04/01/2025 17:11cobmetal כתב: החלפה של הסאב היא חובה ? , כרגע לא מנצל 15% ממנו . האם בנוסף כדאי לרכוש מיקרופון כיול שונה מזה אשר מגיע עם הרסיבר ?...