שינויים בערוצי הדרמות הטורקיות, של חברת רשת מדיה ישראל, ביס פלוס
ערוץ הדרמות הטורקיות פלוס, עבר, מאפיק 10, לאפיק 16,
וערוץ הדרמות הטורקיות 2, עבר, מאפיק 16, לאפיק 17,
וערוץ הדרמות הטורקיות 3, עבר, מאפיק 17, לאפיק 21, כאשר קודם, לא היה באפיק 21 כלום.
בשאר הערוצים ביס פלוס, אין שינוי.
אז כעת המצב ביס פלוס, וכנראה בכל חברות הטלוויזיה הרב ערוצית בישראל דרך האינטרנט, חוץ מחברת נקסט טיוי, זה רצף של 6 ערוצי טלוויזיה מישראל שמשדרים רק או גם תוכניות טלוויזיה בנושא חדשות ואקטואליה,
אפיק 10, ערוץ הכלכלה,
אפיק 11, כאן 11,
אפיק 12, קשת 12,
אפיק 13, רשת 13,
אפיק 14, עכשיו 14,
אפיק 15, i24NEWS בעברית.
ואולי המצב הזה ישאר למשך הרבה זמן, גם אם בהמשך הזמן, אותה חברת טלוויזיה רב ערוצית שמשדרת בישראל, רק או גם דרך האינטרנט, תרצה לשדר עוד ערוץ ואו ערוצי טלוויזיה חדשים.
וערוץ הדרמות הטורקיות 2, עבר, מאפיק 16, לאפיק 17,
וערוץ הדרמות הטורקיות 3, עבר, מאפיק 17, לאפיק 21, כאשר קודם, לא היה באפיק 21 כלום.
בשאר הערוצים ביס פלוס, אין שינוי.
אז כעת המצב ביס פלוס, וכנראה בכל חברות הטלוויזיה הרב ערוצית בישראל דרך האינטרנט, חוץ מחברת נקסט טיוי, זה רצף של 6 ערוצי טלוויזיה מישראל שמשדרים רק או גם תוכניות טלוויזיה בנושא חדשות ואקטואליה,
אפיק 10, ערוץ הכלכלה,
אפיק 11, כאן 11,
אפיק 12, קשת 12,
אפיק 13, רשת 13,
אפיק 14, עכשיו 14,
אפיק 15, i24NEWS בעברית.
ואולי המצב הזה ישאר למשך הרבה זמן, גם אם בהמשך הזמן, אותה חברת טלוויזיה רב ערוצית שמשדרת בישראל, רק או גם דרך האינטרנט, תרצה לשדר עוד ערוץ ואו ערוצי טלוויזיה חדשים.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
כי יש במדינת ישראל לא מעט אנשים, , אני מביניהם, שאוהבים רק או גם דברים של טורקיה כולל בנושא בידור,01/01/2025 10:40גלובל כתב: לפחות העבירו את הטורקים למקום רחוק ...לא מגיע להם להיות בתחילת השרשרת הזאת
בכלל לאור מצבנו הפוליטי מול מדינת טורקיה לא מבין למה ממשיכים לשלם להם זכויות שידור...
ויכול להיות שכיום, יש דברים, למשל בנושא בידור, ששייכים למדינת טורקיה, שדרך מדינה אחרת, הם עוברים למדינת ישראל.
לדעתי, בנושא בידור למשל, אם תגמר המלחמה בעזה, ולדעתי, בהמשך היא תיגמר, אז גם הקשר המסחרי בין ישראל לטורקיה יחזור להיות כמו שהיה, אם אני לא טועה, קודם, שהיה את עניין, המשט לעזה, אז הקשר בין ישראל לטורקיה היה הרבה יותר רע, ואחר כך הוא השתנה להרבה יותר טוב, כאשר גם אז, נשיא מדינת טורקיה, היה אותו נשיא,
אז אני לא בדעה שבנושא קניית זכויות שידור בישראל של דברים מערוצי טלוויזיה מטורקיה, שהמצב במדינת ישראל הוא עד כדי כך רע,
וזו לדעתי הסיבה שבמדינת ישראל, כל חברות הטלוויזיה הרב ערוצית ששידרו שידורים של מה ששייך למדינת טורקיה, עד שהתחילה מלחמת חרבות ברזל, אז גם כיום, הם ממשיכים לשדר שידורים כאלה.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1289
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לא מעניין אותי מה אתה אוהב ומה לא ....
כל עוד טורקיה במצב כמעט מלחמה איתנו לזרוק אותם ואת הערוצים שלהם מכל פלטפורמה ישראלית ,
לא ראיתי שבטורקיה בשירותי טלויזיה שלהם יש גם ערוצים ישראלים וזאת למרות קהילה יהודית די גדולה שם .
אתה רוצה לראות ערוצים טורקיים תתקין לך צלחת לטורקיה או סטרימר לשירותים טורקים ....בישראל לא צריך להיות .
נו עכשיו בו תענה לי ללא סוף .....
כל עוד טורקיה במצב כמעט מלחמה איתנו לזרוק אותם ואת הערוצים שלהם מכל פלטפורמה ישראלית ,
לא ראיתי שבטורקיה בשירותי טלויזיה שלהם יש גם ערוצים ישראלים וזאת למרות קהילה יהודית די גדולה שם .
אתה רוצה לראות ערוצים טורקיים תתקין לך צלחת לטורקיה או סטרימר לשירותים טורקים ....בישראל לא צריך להיות .
נו עכשיו בו תענה לי ללא סוף .....
בנושא של קשר בין ישראל לטורקיה, וקשר של בין טורקיה לישראל, זה כל אדם וארגון, ומה שלדעתו צריך להיות.
ואל תטעה את האחרים, הקישור שאתה נתת זו דעה פוליטית של איך לדעת כותב המידע הזה, הישראלים צריכים להתנהג בקשר למדינת טורקיה,
ולא חובה להסכים עם דעות, למשל בנושא כזה.
, באשכול הזה, אני לא רוצה פוליטיקה.
במשרד החוץ הישראלי אמרו לי שכיום טורקיה היא לא מדינת אוייב, וכיום יש קשר דיפלומטי, בין מדינת ישראל, למדינת טורקיה, לפי החוק של מדינת ישראל, יש מקרים שבהם מותר גם עם מדינת אוייב דרך מדינה אחרת, בהסכמת שני המדינות הראשונות, לעשות הסכמים, כמו הסכם זכויות שידור, וזו הסיבה שלמשל חברת הטלוויזיה הרב ערוצית בישראל הוט, שידרה את ערוץ הטלוויזיה, מסוריה, סוריה טיוי, בשפה הערבית, מתי שסוריה הייתה לישראל, מדינת אוייב, במשטר הקודם של נשיא סוריה, בשאר אל אסד, והסיבה שאחר כך הוא הפסיקה לשדר את ערוץ הטלוויזיה הזה, זה לא כי שינוי את החוק במדינת ישראל, כי בהוט אמרו לי, שהסיבה שהם הפסיקו לשדר את ערוץ הטלוויזיה מסוריה, זה רק בגלל עניין כספי, ולא בגלל שינוי חוק במדינת ישראל,...
ואל תטעה את האחרים, הקישור שאתה נתת זו דעה פוליטית של איך לדעת כותב המידע הזה, הישראלים צריכים להתנהג בקשר למדינת טורקיה,
ולא חובה להסכים עם דעות, למשל בנושא כזה.
, באשכול הזה, אני לא רוצה פוליטיקה.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין
בורדרליין1
סיס אדמין