שאלה לגבי החזרת מוצר - ALIEXPRESS
הזמנתי סטרימר מעלי אקספרס , (470 ש"ח).
לאחר שהמוצר כבר יצא למשלוח התחרטתי ואני לא מעוניין במוצר.
קיבלתי כבר מספר מעקב מדואר ישראל..
האם לסרב לקבל את החבילה?
איך בדיוק התהליך של ההחזרה עובד עם עלי אקספרס?
תודה
לאחר שהמוצר כבר יצא למשלוח התחרטתי ואני לא מעוניין במוצר.
קיבלתי כבר מספר מעקב מדואר ישראל..
האם לסרב לקבל את החבילה?
איך בדיוק התהליך של ההחזרה עובד עם עלי אקספרס?
תודה
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3544
- נתן תודות: 1106 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
תקבל את החבילה ואז תיצור קשר עם הסוחר, תבקש להחזיר את המוצר ותקבל הנחיות להחזר המוצר.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

אני ממליץ לא לסרב את המשלוח.
היום לא צריך להיות בתקשורת איתם, פותחים בקשת החזרה דרך ההזמנה והכל אוטומטי (תווית החזרה/החזר כספי/הנחיות למשלוח חזרה)
היום לא צריך להיות בתקשורת איתם, פותחים בקשת החזרה דרך ההזמנה והכל אוטומטי (תווית החזרה/החזר כספי/הנחיות למשלוח חזרה)
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

אוקי ומה הבעיה עם זה? אתה אמור לקבל את המוצר תוך שבועיים שלושה.
אלי אקספרס מאוד בעייתי בהחזרות וכאלה זה לא אמאזון והשרות הלקוחות שלהם מאוד גרוע ולא ידידותי ואיטי ועושים לך מוות עד שאתה תקבל מהם משהו גם אם זה מגיע לך, אם תיצור קשר עם הסוחר לגבי משהו שלילי למשל החזרה במקרה שלך, קח בחשבון שאין עם מי לדבר (סינים).
המלצתי לך, פשוט אל תלך לקחת את זה, יעברו שבועיים דואר ישראל יחזיר למוכר, שבועיים אח"כ תבקש החזר כספי משרות הלקוחות שלהם בטענה שעזבת את הארץ ואתה כבר לא גר פה יותר. אופציה נוספת אם קנית ורשום שם שיש אפשרות החזרה, אז תאסוף אותו, אח"כ תבקש להחזיר ייתנו לך אישור טופס להדפיס תצלם תצרף למוצר ותתן בדואר (חינם), תמתין שבועיים ותקבל החזר מלא. אופציה נוספת תעלה ללוחות תפסיד 200 ש"ח וסגור עניין.
המלצתי לך, פשוט אל תלך לקחת את זה, יעברו שבועיים דואר ישראל יחזיר למוכר, שבועיים אח"כ תבקש החזר כספי משרות הלקוחות שלהם בטענה שעזבת את הארץ ואתה כבר לא גר פה יותר. אופציה נוספת אם קנית ורשום שם שיש אפשרות החזרה, אז תאסוף אותו, אח"כ תבקש להחזיר ייתנו לך אישור טופס להדפיס תצלם תצרף למוצר ותתן בדואר (חינם), תמתין שבועיים ותקבל החזר מלא. אופציה נוספת תעלה ללוחות תפסיד 200 ש"ח וסגור עניין.
אין לי בעיה לאסוף את המוצר (לא סומך על הדואר שיחזיר למוכר..)
הבעיה שאני צריך לחכות 90 ימים כדי שתיפתח לי האופציה של ההחזרה באתר..
You can request a refund after Nov 1 (GMT+3). Thank you for your patience.
Go back
בצ'אט כפי שהוזכר פה, המוכר עונה מתי שבא לו. (הוא ענה ואמר שאני יכול לסרב לחבילה וכשתגיע אליו הוא יזכה אותי..) - איך אני מוכיח את זה?
מרגיש לי כמו משחק של חתול ועכבר..
הבעיה שאני צריך לחכות 90 ימים כדי שתיפתח לי האופציה של ההחזרה באתר..
You can request a refund after Nov 1 (GMT+3). Thank you for your patience.
Go back
בצ'אט כפי שהוזכר פה, המוכר עונה מתי שבא לו. (הוא ענה ואמר שאני יכול לסרב לחבילה וכשתגיע אליו הוא יזכה אותי..) - איך אני מוכיח את זה?
מרגיש לי כמו משחק של חתול ועכבר..
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1398
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 117 פעמים
לא נתקלתי בבעייה שהייתי צריך להחזיר - קניתי מפצל של בסוס למק בוק פרו עם חיבור רשת וכשקיבלתי אותו הסתבר שהזמנתי דגם שגוי ללא חיבור רשת. באם זוכר נכון הייתה הזמנ שגתוב שניתן להחזיר choice
פתחתי באתר בקשת החזר, הופקו עבורי טפסי החזר עם כתובת ומספר החזר - שלחתי בדואר ואחרי מספר שבועות קצר קיבלתי החזר
יהיה לך די קל למכור את הסרימר שלהם במחיר עלות שעדיין זול מרכישה בארץ, מכרתי כמה סטרימרים רגילים של מקול אחרי שהעדפתי את הכרום של גוגל
פתחתי באתר בקשת החזר, הופקו עבורי טפסי החזר עם כתובת ומספר החזר - שלחתי בדואר ואחרי מספר שבועות קצר קיבלתי החזר
יהיה לך די קל למכור את הסרימר שלהם במחיר עלות שעדיין זול מרכישה בארץ, מכרתי כמה סטרימרים רגילים של מקול אחרי שהעדפתי את הכרום של גוגל
הפקת ב ALIEXPRESS טפסים אותם הדפסת, הדבקת על החבילה, הגשת את החבילה לדואר ולא היית צריך לשלם כסף על המשלוח?20/09/2024 18:30carmonle כתב: פתחתי באתר בקשת החזר, הופקו עבורי טפסי החזר עם כתובת ומספר החזר - שלחתי בדואר ואחרי מספר שבועות קצר קיבלתי החזר...
אותה שאלה20/09/2024 12:55Moshe984 כתב: אח"כ תבקש להחזיר ייתנו לך אישור טופס להדפיס תצלם תצרף למוצר ותתן בדואר (חינם), תמתין שבועיים ותקבל החזר מלא. אופציה נוספת תעלה ללוחות תפסיד 200 ש"ח וסגור עניין....