היי חברים
שאלה למי שיודע - פלאפון של אנדרואיד. יש יומן בפלאפון ונשמרו בו אירועים. על פלאפון נוסף הוגדר חשבון גוגל עם אותו מייל ואז כל האירועים התעדכנו גם ביומן השני.
חיפוש קצר הראה שזה שומר על המייל ולא על גבי המכשיר.
מכאן שתי שאלות:
1. אם אני מעוניין שמה שנקבע ביומן ועבר לפלאפון השני, לא יופיע שם, האם אני צריך לעבור אירוע אירוע ולשנות או שיש דרך קלה יותר.
2. האם יש לי אפשרות בתוך הג'ימייל לראות אילו אירועים נשמרו ולמחוק משם?
יומן בפלאפון - שמירה בחשבון גוגל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
זה באמת הדרך שאנדרואיד עובד - שימוש ב-google calendar באופן משותף.
מה שאפשר לעשות זה ליצור יומן יעודי (תחת my calendars ביומן גוגל בדפדפן מחשב) ואז לייצר לכל אחד מהמכשירים תת-יומן משל עצמו ולקבוע אותם כ-default שונה בכל מכשיר (או להעלים את השני). כך זה עדיין נשמר בענן אבל כל מכשיר בנפרד.
מה שאפשר לעשות זה ליצור יומן יעודי (תחת my calendars ביומן גוגל בדפדפן מחשב) ואז לייצר לכל אחד מהמכשירים תת-יומן משל עצמו ולקבוע אותם כ-default שונה בכל מכשיר (או להעלים את השני). כך זה עדיין נשמר בענן אבל כל מכשיר בנפרד.
יש אפשרות לשנות את הדיפולט לשמירה על הפלאפון עצמו. הבעיה שכרגע יש כבר לא מעט דברים שנרשמו על החשבון של גוגל והייתי רוצה לראות מה בדיוק נרשם כדי להחליט מה למחוק.
אני לא צריך שזה ישמר בענן ולכן האופציה של שמירה על המכשיר עצמו בהחלט מספקת מבחינתי.
אני לא צריך שזה ישמר בענן ולכן האופציה של שמירה על המכשיר עצמו בהחלט מספקת מבחינתי.