חווית רכישה לא מתוכננת, מבטיח!
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 302
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
איזה כיף של פוסט! תתחדש ותהנה, ציוד מטורף! הכרתי את הרמקולים האלו דרך האתר של יגאל ומשם יצא לי לקרוא עליהם ולראות לא מעט סרטונים שלהם ועליהם ביוטיוב. לצערי לא יצא לי לשמוע אותם אבל הם מאוד מרשימים, במיוחד בסרטונים שמראים את תהליך הבניה שלהם.
תוכל לפרט איך בדיוק אתה משלב את הקולנוע הביתי ואת הדו ערוצי מבחינת ההגברה?
תוכל לפרט איך בדיוק אתה משלב את הקולנוע הביתי ואת הדו ערוצי מבחינת ההגברה?
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
1140 יודע13/12/2024 16:09matrix23 כתב: כן, הרצתי כיול, הרסיבר לא יודע להפריד מדידה לכל סאב, הבנתי שזו יציאה פרללית.
המסקנה שאצטרך להחליף רסיבר או לרכוש minidsp, אין לזה סוף
...
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 959
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
תתחדש בהחלט!
סוף סוף מישהו כותב כאן על AUDIOVECTOR. אני מזדהה עם התיאור המילולי, יש לרמקולים האלה במה פסיכית והפרדה מעולה. לא מעט פעמים יצא לי להזיז את הראש הצידה בשביל להבין מאיפה הגיע איזה סאונד שבוקע כמה מטרים הצידה מהרמקול, אפילו סאונד שמגיע מאחורה. שלא לדבר על זה שהמון פעמים במוזיקה הם גורמים לך לחשוב שהסנטר פועל (הוא לא). ההפרדה עד כדי כך טובה, זו המומחיות שלהם.
סוף סוף מישהו כותב כאן על AUDIOVECTOR. אני מזדהה עם התיאור המילולי, יש לרמקולים האלה במה פסיכית והפרדה מעולה. לא מעט פעמים יצא לי להזיז את הראש הצידה בשביל להבין מאיפה הגיע איזה סאונד שבוקע כמה מטרים הצידה מהרמקול, אפילו סאונד שמגיע מאחורה. שלא לדבר על זה שהמון פעמים במוזיקה הם גורמים לך לחשוב שהסנטר פועל (הוא לא). ההפרדה עד כדי כך טובה, זו המומחיות שלהם.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
תודה על הפרגון, מצד אחד הייתי אומר לך, קפוץ תשמע, אבל ראה אוזהרת, הפיתוי קשה מידי חח13/12/2024 21:03niguy כתב: איזה כיף של פוסט! תתחדש ותהנה, ציוד מטורף! הכרתי את הרמקולים האלו דרך האתר של יגאל ומשם יצא לי לקרוא עליהם ולראות לא מעט סרטונים שלהם ועליהם ביוטיוב. לצערי לא יצא לי לשמוע אותם אבל הם מאוד מרשימים, במיוחד בסרטונים שמראים את תהליך הבניה שלהם.
תוכל לפרט איך בדיוק אתה משלב את הקולנוע הביתי ואת הדו ערוצי מבחינת ההגברה?...
לגבי הקולנוע והדו ערוצי, בקדם מגבר קיימת יציאה bypass ישירות לרסיבר, כך שכאשר אני צופה בסרט, אז נדרש ללחוץ בקדם מגבר כך שידע להעביר את זרם הרמקולים ממגבר הכוח ישירות לרסיבר, זה אומר שההגברה ברסיבר מיותרת, רק הפרוססור בשימוש.
יואו, זו הייתה אחת התגובות הראשונות שלי, ראיתי אותם "ערומים"(ללא גריל), בכלל התרגשתי חח14/12/2024 12:41Avi_Dagan כתב: תתחדש. נשמעים מעניינים וגם אהבתי שרמקולים ברמות מחיר האלו עוצבו במראה מאופק ולא כמו איזה פרופ מסרט אימה או בפנפון מוגזם....
בתמונה נראה פחות מרשים, אבל פנים אל פנים אתה מתחיל להסמיק
תודה תודה14/12/2024 10:57ice2k כתב: תתחדש בהחלט!
סוף סוף מישהו כותב כאן על AUDIOVECTOR. אני מזדהה עם התיאור המילולי, יש לרמקולים האלה במה פסיכית והפרדה מעולה. לא מעט פעמים יצא לי להזיז את הראש הצידה בשביל להבין מאיפה הגיע איזה סאונד שבוקע כמה מטרים הצידה מהרמקול, אפילו סאונד שמגיע מאחורה. שלא לדבר על זה שהמון פעמים במוזיקה הם גורמים לך לחשוב שהסנטר פועל (הוא לא). ההפרדה עד כדי כך טובה, זו המומחיות שלהם....
פיזור הסאונד כה מוחשי, אמא שלי הייתה משוכנעת שהיא שומעת גם במרחב האויירי, הייתי צריך לשכנע אותה שאלו לא רמקולי האטמוס.
אני בטוח שכאשר אשקיע באקוסטיקה, התוצאה תשתפר פלאים.
- MAY-FUTURE
- עוסק בתחום

- תגובות: 230
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 73 פעמים
- יצירת קשר:
איזה כיף של סיפור !
תתחדש ותהנה, ציוד מעולה , נראה טוב . והכי חשוב - נשמע הכי טוב בעינייך !
כיף לצאת למסעות כאלו בתחום שלנו ולקבל שדרוגים כאלו משמעותיים .
כיף לצאת למסעות כאלו בתחום שלנו ולקבל שדרוגים כאלו משמעותיים .
מאי,פיוצ'ר אודיו וידאו, מנהל חנות.
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אגב
המקור מוזיקה שלך היה גם לפני זה הניים?
מה המקור שהיה אצל יגאל בהדגמה?
מה המקור שהיה אצל יגאל בהדגמה?
כיף חיים.
תודה רבה, עבורי מדובר במסע של 180 מעלות.15/12/2024 11:04MAY-FUTURE כתב: איזה כיף של סיפור !
כיף לצאת למסעות כאלו בתחום שלנו ולקבל שדרוגים כאלו משמעותיים ....
אני משוכנע שאם הייתי ממשיך לקטט רגלים ומכניס ידים עמוק יותר בכיסים, יתכן והייתי מוצא טוב מזה, אך צריך לדעת לעצור ולהינות מהרגע, לעיתים אנחנו כל כך ממוקדים בחיפוש הדבר הטוב הבא(בהינתן תקציב), עד שמוצאים את עצמנו בתחושת בלבול גדולה.
המכשיר הקודם היה ה-moon 280d הוא גם סטרימר בפני עצמו, את הניים רכשתי אחרי קריאת ביקורות חיוביות, למעשה מאד מסקרן אותי לבחון סטרימר שבאמת יכולים לשפר את הסאונד, מתישהו זה גם יגיע.15/12/2024 19:05royla כתב: אגב
מה המקור שהיה אצל יגאל בהדגמה?...
אצל יגאל היה cambridge, לא זוכר את הדגם, אבל נשמע פנטסטי.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7393
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
היה לך מרנץ הלכת לקנות משהו אחר וחזרת אם אנטם . אתה תכננת עליו הרבה לפני . מזכיר לי שדוד שלי לפני 40 שנה הלך לקנות מקרר לא היה להם בכלל. לא שהתקלקל או משהו וחזר אם אוטו . אמיתי . אההה אחלה סיפור סקירה הבאת פה .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- bangoo
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 687
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
@matrix23
שמעעעעעע הרגת אותי!! וואלה תוך כדי קריאה הרגשתי כאילו אני איתך במסע.
קודם כל תתחדש נשמע שהגעת ממש לנחלה (וכולי קנאה
)
בא לי להגיד לך אם חברים כאלה מי צריך אוייבים ....מצד שני בא לי להיות חבר שלך
וואלה עשית ממש חשק לשמוע את המערכת בעיקר בגלל העובדה שעוד תקופה לא ארוכה אני אמור לעבור לבית חדש עם ממ"ד שמיועד לחדר קולנוע.
נראה שבשנתיים האחרונות שרשורי ההתחדשתי ירדו משמעותית וכך גם התכנים תוהה לעצמי אם בכלל החלום הזה שאני חולם עליו שנים עדיין בגדר מציאות.
אז שוב תתחדש!
שמעעעעעע הרגת אותי!! וואלה תוך כדי קריאה הרגשתי כאילו אני איתך במסע.
קודם כל תתחדש נשמע שהגעת ממש לנחלה (וכולי קנאה
)בא לי להגיד לך אם חברים כאלה מי צריך אוייבים ....מצד שני בא לי להיות חבר שלך

וואלה עשית ממש חשק לשמוע את המערכת בעיקר בגלל העובדה שעוד תקופה לא ארוכה אני אמור לעבור לבית חדש עם ממ"ד שמיועד לחדר קולנוע.
נראה שבשנתיים האחרונות שרשורי ההתחדשתי ירדו משמעותית וכך גם התכנים תוהה לעצמי אם בכלל החלום הזה שאני חולם עליו שנים עדיין בגדר מציאות.
אז שוב תתחדש!